En ihopplattad plastmugg

image47

Onsdag:

Igår hade jag en heldag med min kära Bella! Vi hade riktigt mysigt! Jag var faktiskt riktigt duktig och billig-shoppade först.. först var det ja. Det blev dyrt ändå, hitta ju assnygga solisar! :D Superfina! Köpte ett par fina Ray Ban och jag tyckte att jag var värd dem!
"Fynden":
Svart linne. Carlings.
Vita strupor & Vitt skärp. H&M
Badshorts & T-shirt. Jack & Jones
Solglasögon. Ray Ban
(Bild kanske kommer!?)

På kvällen träffade jag favvo-kussen! Vi tog en tur nedför Husby Backe och destinationen blev OK. Blev kaffesugen och köpte en där, det skulle jag inte ha gjort. äckligaste kaffet jag smakat i hela mitt liv! (Förolämpning att kalla det kaffe över huvudtaget). Smakade som vatten o mjölk.. bläää. Men det var trevligt ändå; vi pratade om våra liv. Om föräldrar som planerar upp ens egen tid och tar saker för givet av en, vi pratade om jobb, kärlek och fördomar. Det var trevligt att få en Cath up med henne! Vi har alltid så trevligt! Två kusiner, två bänkar, äckligt kaffe, Festis, 1 stjärnhimel.
 
Torsdag:
Sovmorgon, alltid lika underbart! Det blev sallad á la Ica hos hemma. Ärtsoppa i skolan kan man inte äta; Bläää! Nu väntar jag på vad dagen mer har att erbjuda mig. Något roligt hoppas jag. Jag måste ut och gå, har varit lat senaste tiden...

Kommentarer
Postat av: Sandiebelle

Sovmorgon e suuuuuuper =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback