grå lördag

image256Lördagsmorgon!
Jag sitter här framför datorn med ett glas kaffe och funderar på vad jag ska göra med dagen! Fick kanske inte den bästa starten på dagen, dock är jag van vid den så brydde mig inte så mycket. Familjen heffaklump ovanför oss satte som vanligt igång tidigt och skrek, smällde och dunkade! Alltid lika trevligt! Sen när de också överröstar tv:n med deras musik tänker man; Great! Fy fasen asså! Man blir så irriterad, bråk varenda dag! Jag menar varje dag! Det är ju inte normalt! Att skrika "Du är så jävla hopplös" till sina barn tycker inte jag är någon bra uppfostran! Stackars barn. Men svensk som man är så finner man sig ju i det och går inte och säger till dem, men jag måste göra det snart!

Nog om familjen heffaklump! Jag vaknade ockå med huvudvärk, men hoppas att den försvinner! Jag borde börja skriva på reflektionen på samhällsarbetet, läsa ut boken i svenskan och ta en promenad. Vi får se vad jag väljer. Just nu längtar jag till jullov, två veckor förhoppningsvis utan plugg! Vore skönt. Det vore också skönt att bara komma iväg nånstansoch göra nåt annat! Hela mitt liv går för tillfället på slentrian! Jag kompå mig själv att vara sut för att jag inte hade något att vara arg eller ledsen över. Knäppt va? Jag känner bara att jag skulle behöva nå en topp eller en dal i livet. Just nu går det som en rak linje utan variation. Inget att vara ledsen för, inget att vara arg för, inget att direkt vara glad för, ingen att vara nära, inte mycket att se fram emot. En höst-depp-period befinner jag mig i. Jag känner av den ganska lite smått hela tiden. Måste hitta tillbaka till inspiration och glädje.
På detta låter som om livet vore slut imorrn, men så tråkigt är det inte. Känner mig bara depp. Jag är glad över mina kära vänner som kryddar vardagen!

Nu ska jag inte beklaga mig mer utan göra nåt annat!
Arreviderchi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback