Jocke & Bella-dag

Idag har jag varit med min kära Bella. Vi hade riktigt mysigt! Vi har sagt det förr, men nu måste vi skärpa oss och börja vara med varran igen. Va och shoppade på Make up store. Handlade lite roliga grejjer så man kan bli lite fin! ^^ Det var kul, men tur att ja hade presentkort! De e inte billigt där.. Efter gick vi till polishuset där bella skulle hämta ut sitt id-kort, men vi var 17 minuter för sena, fan. men en skön promenad fick vi, i regnet med asstora tunga droppar. och varmt va det också. Dock hade vi tur med alla röd-ljus som visade sig vara grön-ljus, vi behövde inte stanna en enda gång! ^^ Lite coolt! Efter det kände vi oss värda en fika på Fräcka fröken. Mkt trevligt!

Vad farligt det är att få lön asså, ja blir shoppinggalen.
Jag har inhandlat:

♣Vit jacka. Lacoste (Rea)
♣Svart långärm. tröja Tiger (Rea)
♣Vit t-shirt Acne (Rea)
♣Vit / svart-randing t-shirt Koppartrans (Rea)
♣Vit piké Rare (Rea)
♣Smink Make up store

Mkt rea iaf..... ^^

Over and out

En kväll förstörd på 1 sekund

Vi hade mycket trevligt på Carros födelsedag, vi gick till Världens bar och käkade. Mkt gott! Carro har nu också fått sin allra första Cosmopolitan hehe, som hon har längtat. Det blev även lite andra drycker också. Vi hade en jätte-trevlig kväll tills vi var på väg hem och Carro kommer få att hon glömt påsen med sin present i. Så jag och carro springer tillbaka, och den är inte vid bordet där vi satt ute, så gick vi där vi tidigare suttit. "Ja här är den" säger Carro, men kvar finns bara den uppbrutna förpackingen av den fina parfymen. Fy fan alltså! Hela kvällen förstörs på en sekund. Hur fan tänker folk? VA? Hittar man något på en restaurang eller liknande går man väl för fan och lämnar in den i baren!? Hur kan man fara så självisk att man tar en present, det syntes tydligt eftersom presentpappret låg kvar i påsen. Och nåt som är så irriterande är att vi såg bordet där vi suttit vid tidigare och vi såg dem som satt där. Och det värsta av allt var att Carro nästan tog på sig skulden för att hon glömde den. Gör inte det gumman, inte ditt fel! Det är egentligen inte förlusten av själva parfymen man blir ledsen av utan att någon bara tänkt på sig själv och tagit den utan att tänka på vem som egentligen skulle ha haft den, och vilka som köpte den till den personen!

En sak kan vi lära oss av detta; Håll i era saker, folk kan man inte lita på!

Carro 18 år!

Idag fyller äntligen min älskling Carro 18 år!

Grattis i tusentals!
You know i love you - you're the best!

image146

Helg i Västervik & Harry Potter

Helgen innan jobbet börjar spenderades i Väservik. På lördagen var vi och kollade på Boat Meet inte så kul, bara massa halvkula grejer! :) Det fanns i alla fall fina pojkar att spana på! ;) Så vi gick och fikade sen istället. På ett jättemysigt fik! Det heter Tant Grön, så himmla mysigt! Me like! Och goda jättestora mackor har de! Kanske skulle ringa och kolla om jag får Franschisa! Efter åkte vi till Lysingsbadet där vi hyrt en liten stuga. Det blev dopp i en kall pool, mulle - som Fredrik och jag vann - Stort! Det ble också ett besök på Harrys på campingen. Haha, vi fick också hålla lite halvkoll på våra (inte helt nyktra men snygga) grannar. En av dem visade sig vara en som stött på mamma och hennes kompis. Det ska tilläggas att killen är 27 och mamma och kompisen aningen äldre! ^^ Världen är bra liten..

När vi kom hem blev det slappdag med hemgjord pizza. Men vi var sugna på att hitta på nåt så vi gick och kollade på bio. Harry Potter och Fenixorden blev det. Jag tyckte faktiskt att den var riktigt bra! Dock blir man som vanligt irriterad på allt de tar bort från böckerna. Böckerna är såå mycket bättre! Jag köpte också sista boken igår; Harry Potter and the Deathly Hallows. Orkade inte vänta tills den kommer på svenska! :)

Nu ska jag snart gå till jobbet... inte kul!
Over and out

Luftstrid

image144  image145 

                                     Havsörn                                                                   Fiskljuse

Åkte till holmen igen i onsdags. Där var det skönt som alltid. Kusinerna och farbror från Norge kom dit också. Även om de kan vara lite jobbiga var det ändå trevligt. Vi spelade kort, åkte en sväng med båten och drack öl! :) Och jag vet att jag låter som nån från Mitt i Naturen, Men vilka naturupplevelser vi hade, närmare bestämt igår. På synhåll från holmen finns ett fiskljusebo. Alttid kul att titta på vad de sysslar med. Men igår kom det en Havsörn, och fiskljusen och örnen är inte de bästa vänner. Örnen kom in på ljusens revir och ljusen gick till atack. Så genom kikaren fick vi se en luftstrid mellan de två. Och det var väldigt häftigt! Örnen svängde runt och flög upp och ned med klorna i vädret och ljusen gick till attack. Ljusen vann dock, när de har bo i närheten tappar de allt vad rädsla heter. Vi fick även se två havsörnar på nära håll. De va kanske 100 meter ifrån oss och genom kikaren såg man dem riktigt bra. Vackra fåglar! Och stora, det är ca 1.80 mellan vingspetsarna, alltså kan en vuxen person ligga på vingarna! Häftigt!

Jaha det var allt från skogsmulle!

Over and out

Fab 3

Idag har jag haft mysdag med Emma och Carro. Vi började såklart på stammis-stället Wayne's! För mig blev det Kaffe Latte med extra shot, Jordgubb & Rabarberpaj med vaniljsås. Vet inte om varmt kaffe var rätt val av dryck för det var väldigt varmt och kvavt idag = jag satt och svettades som en gris! Så det fick bli en svalkande läskedryck med massa is.

Vi gick hem till mig efteråt och spelade När & Fjärran. Skoj, även om jag bara kom tvåa..

Imorgon blir det holmen igen! Med släkt från Norge, hoppas det blir trevligt annars tar jag båten över och tigger lift av nån! :)

Jag är på party-humör igen!! Vill träffa folk! Saknar klassen också, riktigt sugen på att träffa alla! Att återvända efter sommarlovet känns faktiskt inte jobbigt alls!

Over and out


helg på holmen

image143

   

Min helg var väldigt skön. Den tillbringades på holmen, ett paradis bland molnen. När man kommer ut dit släpper man alla vardagsbehov och krav och man blir så avslappnad. För att citera pappa "Hjärtat slår tre slag per minut". Första kvällen åt vi med farbror och faster som också har ett hus där och deras kompisar. Inteligensen var inte hög, det kan jag säga. Det det pratades om var folk i största allmänhet, vilka de är tillsammans med/gifta med vilka syskon de har, vad föräldrarna heter/hette var de bor och så kom de in på nya människor hela tiden och det enda de pratade om var vilka de var tillsammans med, vilka, sykon, vilka föräldrar och var de bor. ^^. Skvaller skvaller.. Jag var måttligt road av det. Men sen kom vi in på snusk-humor. Vilken såklart var mycket roligare. Och min käre far jobbar ju som rörmokare och på dessa byggen vill jag inte ens veta vart nivån på humorn ligger, men han drog iaf de snällaste hiostorierna han kunde, och det hjälpte för att försätta hela folksamlingen i gapskratt. Sånt är kul, när alla verkligen skattar på riktigt! Efter blev det kortspel och då var alla tillsist lite trötta och vissa lite onyktra (inte jag dock). En rolig kväll!

Dagen efter blev helskön den också. På dagen blev det slappande, korsord, läsande, sill-lunch (med tillhörande dricka som gjorde att jag blev på lyset, haha). På kvällen åkte vi ut till en liten ö och grillade korv. Vi satt där och spg över vattnet och lät vågornas ljud sjunka in, det blev också en vacker solnedgång! Härligt!

Något som också är roligt därute är att det man ser på svenska naturfilmer finns. För det finns där, där finns det vilda så naturligt och spontant. Man kan bara sitta och titta ut över markerna och vattnet, alltid hittar man något att titta på! Så de lite mer anmärkingsvärda djuren vi såg var; Ekoxe, Havsörn, Fiskljuse och en falk.

Nu är jag ledig i sex dagar (efter att ha jobbat igår) mycket härligt! Idag ska jag vara med Emma och Carro! The Fab 3 ska träffas igen! :D

Over and out

Filmkväll med vänner!

image138        image139


Igår tillbringade jag med (lediga :D) kväll med Bella, Emma s och Sanna. Efter mycket prat hit och dit om vart vi skulle va och vad vi skulle göra blev det till slut filmkväll hemma hos mig. När vi stod där på Fix och skulle välja film tänkte vi att vi ville se nåt lättsamt. Så vi tog Kill your Darlings och Säg att du älskar mig. Vi såg Säg att du älskar mig först. Den var väl rena motsatsen till lättsam, handlar om en femtonårig invandartjej i Luleå som blir våldtagen och så får man följa hennes vardag där med familj, skola och vänner. En film man blir arg, ledsen, upprörd och faktiskt förvånad av. En mycket bra film var det! Även om det inte var vad vi hade väntat oss! Den andra filmen, Kill your Darlings är en Svensk/Amerikans film med Andreas Wilson (Huvudrollen, författare), Alexander Skarsgård (En självmordsbenägen transa) och Fares Fares (En Italiensk torped). Ganska rolig film, den var i alla fall åt lättsamhållet. Handlingen är ganska jobbig att beskriva med Andreas Wilson är en deprimerad svensk kille i Usa som är författare, han är för tillfället deprimerad men när han träffar en tjej från ett fotojobb förändras detta. Hon tar med honom på den konstigaste helgen i hans liv. Erfarenheterna från denna helg resulterar sen i en bok, och det är den berättelsen som handlar om Alexander och Fares. Aja, ni får se själva.. Det var trevligt att träffa vännerna iaf!

Nu ska jag göra mig iording, ska åka till Norrköping och börja jobba 15.00! : /


Avslaget

Här sitter jag och tittar ut över ännu en mulen dag, dock ser det ut att klarna bortåt horisonten. I detta fall pekar detta mot Söderköping och dit ska jag bege mig idag för att tillbringa en dag med pappsen. Har inte träffat honom nåt känns det som. Har nu jobbat i fem dagar och har en ledig dag, känns skönt. Även om jobbet varit ett ljus i den gråa regndimman. Jobbet har gjort något av mina dagar, det har sett till så jag inte legat helt oaktiverad. Men vem orkar vara aktiverad nu? Sommaren känns avslagen, den virades in i den gråa dimman och nu är den fast. Det finns dock röster som rapporterar om bättre väder längre fram.. Vi får väl tro dem. Faktum är att (som alla vet) är vädret väldigt viktigt för hur vi svenskar upplever våra liv. Och under denna period har jag förstått hur sant det är! Nu vill jag ha sol, bad, isté, solbrillor, badbyxor, fika, sena sommarkvällar... Jag får försöka hålla hoppet vid liv, för som det känns nu är det bara just, avslaget

Lite söt..

image137

Jockie wears Prada

image136

Nu är den min!!!
Jippi!!!!!!

...

image135

Vart tog sommaren vägen?