En dag med Emma och Elin!

(Från 28 juni)

Vi hade en trevlig dag med pizza på dagen, fotande vid kanalen och sedan filmkväll med Bridget Jones Dagbok på kvällen! Supermys!

   

  
 
   

Shoppingdag (igen)!

Idag var både jag och mamma lediga så vi bestämde oss för att åka till Linköping! Vi var både på stan och på Ikano-huset! Vi hade en trevlig dag trots tråkigt väder, men då passar ju shopping alldeles utmärkt! Så jag har köpt:

♣ Esprit t-shirt, Sandströms
♣ Nobels testamente av Liza Marklund, Bok/skivaffären på Gyllen
♣ Tavla, kaffekopp & batterier, IKEA

image123
Tavlan jag köpte på IKEA, men det är finare färger i verkligheten!


En trevlig dag som sagt, men imorrn lovar jag att jag inte ska shoppa. Då ska jag nog va med Emma! :D

Over and out

Shoppingdag och Anka-eftermiddag!

Idag har jag shoppat med min lilla Carro! Vi hade det supermysigt och jag hitta en hel del saker;

♣ 2 tröjor och skärp Boomerang
♣ Svarta skor Vagabond
♣ Raklödder Åhléns
♣ Fuktkräm & Body Lotion H&M
♣ Akvarellset & Block Clas Ohlson

Det blev som vanligt fika på Wayne's också! Äppelkaka och Annanas/Mynta Smoothie! Mumsigt värre! Vi hälsade på Sanna på Åhlens också, hoppas att du hittade nåt annat än underkläder! :) Och på Domino har de öppnat en ny sexaffär, så himla kul asså! Sådär mitt i city, känns så USA typ. Det är ju inget man direkt skyltar med i Sverige. Har någon hört Nä men nu ska jag gå och köpa en dildo! ? Det känns Samantha (i Sex and the city).

På eftermiddagen var jag med favvokussen. Vi var på Creperiet och jag åt pannkaka med jordgubbar och glass och grädde = Helokej middag! ^^ Sen gick vi och kollade på nån konsert de hade på Smultron, det var om nåt skepp som förlist i S:t Anna; värsta Kristina från Duvemåla typ! :p Vi va där med Angelicas kompis Fia, en kul tjej! Sen blev det en visit hos Maria. Där finns 3 hundar, 1 katt och 2 barn i en villa. Där var det riktigt trevligt!

Nu sitter jag här och funtar på vad jag ska hitta på! Te kanske..

Over and out

En glömd stjärna

Eller ja, glömd är väl att ta i! Egentligen kan man säga att glömd, det är det minsta hon är. Varje vecka får vi se henne visa upp delar av sin kropp som kanske borde hållas innanför kläderna. Detta efterföljs med skandaler om barnen, missbruk, festande.. Då undrar jag, egentligen, hur mycket av det som skrivs är sant? Visst det har gått lite utför för henne, men jag tror att 75% är digpork av journalister.

Men vi har glömt en sak. Vi har glömt stjärnan. Stjärnan som tändes i slutet av 90-talet med sitt sockersöta leende i ...Baby one more time. Hon är stjärnan som täckte mina väggar under mellanstadiet. Hon har gett oss låtar som: Crazy, Born to make you happy, Sometimes, Stronger, Opps I did it again, Lucky, Don't let me be the last to know, Overprotected, Toxic, I'm a slave 4 u.... Många (enligt mig) bra låtar! Och hon har en fantastisk röst!

Vi får inte glömma stjärnan Britney Spears, för hon är en stjärna och jag hoppas att hon kommer tillbaka!

image121

Uppdrag: Ta upp hobby!

Nu har jag försummat min favvo-hobby alldeles för länge! Har blivit inspirerad av Emma! Du tar jättefina bilder! När jag ser på dem kommer jag ihåg hur kul det är att fota, så idag ska jag köpa batterier och sen sätta igång igen!

Ser riktigt fram emot det! :D

image120

Ledig Vecka!!

Nu är jag ledig en hel vecka! Tjohooo! :D Härliga tider!

Håller nu på och plocker iordning mitt rum som varit stökigt alldeles för länge, men man måste ju få ta sina små pausar då och då! ^^ Jag älskar Crazy Price-filmer på jobbet, desutom får ju jag personalrabatt = 3 filmer för 175 :-
Igår köpte jag Tjenare Kungen, Välkommen till familjen & Moulin Rouge!

Idag ska jag shoppa med min älsklingsbella! Hoppas vi får det riktigt mys! Här ska shoppas till tusen!

Nehepp, plocka iordning på det sista!

Over and out

image119

Medioker Midsommar

2007:s Midsommar kommer beskrivas i korta ord

Moln - Carro - Jag har aldrig -  Xider - Medioker - Regn - Festis - Haga - Solrosfrön - Elgrillad kyckling - Sanna - Level light - Cheez Ballz - Emma - Balkong - Seg av sprit - Linda -  Halvmisslyckad - Singstar - Segt godis - Catherine Tate - Fjortisar - Tystnad - Aquatini - Kamera - Statoil - medioker  

image118

Svenskans gulligaste ord

Jag satt och kollade på Äntligen Hemma så Martin och Zaba skulle gjuta stolar i betong och råkade spilla lite. Då utbrast Zaba; Oj! Då kom jag på hur gulligt det ordet är. Två bokstäver är så söta ihop. Kanske är det så gulligt eftersom jag förknippar det med en flicka på 3 år med en söt klänning och hatt som råkar spilla något på sig och utbrister då oj. Är det inte såå gulligt? Oj kan också betyda shit, vad har jag gjort, men i och med att man använder ordet oj tar det bort allvaret i det hela, visar att det inte var meningen! Så därför tycker jag att oj är svenskans gulligaste ord! har du något annat?

Feber, Feber leave my body alone

image115

Jag hatar att vara sjuk!! Det är så himla tråkigt! Dock har jag inte lika mycket feber som igår, men halsen och huvudet värker och näsan rinner. Härlig början på sommaren!! : / Bara jag blir frisk till på Fredag! Räddningen har varit Sex and the City, världens mest fantastiska program! :D Kanske följer Carros råd och börjar om eftersom jag såg det sista avsnittet nyss. Nej nu tror jag att jag ska sätta på en film och dricka te, eller äta glass. Och så ska jag försöka krya på mig!
image116


Over and out

Favvomärke


image108

    

Just nu är mitt absoluta favoritmärke Boomerang, stilrena och jättesnygga kläder! Me like!

Hatobjekt!

Just nu finns ett så irriterande hatobjekt, verkligen alla hatar den. Den är bara så dålig, ingen humor alls! Man blir bara så irriterad när man hör den! Aldrig att jag skulle byta till Parlino!

Grattis Parlino ni har gjort världshistoriens sämsta reklam!

Av dennaimage106blir jag image107 !!!!

Är det fest på Johans balkong?

image105


Torsdagkvällens fest var något av det roligaste som hänt på länge! Efter promenad genom stan och litet stop hemma hos Matilda begav vi oss till Johan med fullpackade väskor/påsar. Vi blev ett lagom stort gäng med både kända och mindre kända. Det tog dock inte så lång rid för mig att bli full, men kul hade jag. Mycket kul var det i lekparken "Hannes och jag är tjockast i stan!"^^. Och äntligen (genom fyllan) berättade jag för alla, vilket jag faktiskt inte ångrar, shär i efterhand. Det var nog bra att få lite i sig så man kunde få arsle ur vagnen. Vad hände mer? Verka Verduschka på balkongen, för många cigaretter, stripp-dans, puss-samling. Jag faktiskt ihop en hel del, allasom blev drabbade får skicka vilket nummer ni blev så kan jag göra en lista! Vet att Hannes blev nr 10 iaf.. hmm. :)

Hela grejjen var riktigt kul och det är verkligen något vi måste göra om, och ändå om det inte är mycket jag ångrar från kvällen, är jag ganska glad att det inte är nån skola på måndag..

Sommarlov, redan?

image103

Nu har vi sommarlov, fatta, Sommarlov! Det känns bara så konstigt! Jag tror fortfarande att det är flera veckor kvar tills vi slutar! Men tiden gick fort! Nu är vi här och jag hoppas att sommaren kommer bjuda på många roliga upplevelser! Avslutningen är som avslutningar brukar vara; alla sjunger två psalmer, kören sjunger, tråkiga tal, utdelning av betyg och stipendier! Jag fick ett! :D I spanska, 500 :- =Gött! Riktigt kul faktiskt! Och Elin fick i Idrott & Hälsa, hon förtänade det verkligen, blev gladare för hennes än för mitt! Efter kyrkan blev det glass på konfekthörnan, myspys! Erik hade som vanligt skojjat till det och hade jude-presenter till Magnus; Kippa, kalksetn och nåt annat kit! Han är så finurlig! Där bestämdes också att vi ska ha lite party ikväll, Sp05A ska invardera brunnsparken! Hoppas det blir skoj, nu ska jag nog ringa Carro!

image104


Nu ska vi springa ut i sommaren och låta vattenspridaren fukta våra ben, och vi ska vara glada!

Over and out

Hero

Vi tog buss 117 och åkte till Magnus. Där väntade glass, jordgubbar, kakor och kaffe. Riktigt trevligt och gott! Och han bode riktigt fint, trots att det var ett 60-tals-radhus så hade de gjort det riktigt fint! Och äntligen äntligen äntligen fick vi höra Magnus verision av Hero! Så kul asså! men undrar hur det hade låtit utan "Olsen Brothers-filtret"!? Iaf så blev det brännboll också, vårt lag vann inte! :( Och Erik förstörde det som hade kunnat vara min första varvning någonsin! Men icke - Bränd! HA! Han får inte va domare nästa gång! ^^ Vi käkade också pizza på stan sen vart det inte mer, lite synd, känns som om en till aktivitet inte varit helt fel!

Det fick bli en runda på stan också! Gjorde ett "fynd". Köpte en skjorta, nått nytt måste man ju ha på skolavslutningen. Det blev en grön Boomerang-skjorta, den Carro valde ut! Så jag hem några hundra fattigare men glad! Fan vi slutar imorrn = Konstigt! Det blev ett slut iaf..

Nu börjat prohect Runway igen... bye

Over and out 


Sommarkort

En stund på jorden - Cornelis Vreeswijk
image102
Somliga säger vi lever i evighet,
fast döden är det sannaste som dom vet.
Andra säger lyckan finns i ett ögonblick,
fast dom aldrig hann i fatt de dom fick.


I kärlek och hat, fiende, kamrat,
glädje och sorg, hydda och borg.
Tar vi ett kort på barnen i sommar tid,
när dom dansar, när vi dansar.
En stund på jorden.


Om du går runt i cirklar, eller rakt dit du vill,
om du står långt i från eller tätt intill.
Vi spar alla lögner till morgonen efter,
och reser dom glas som föll under festen.
 

I kärlek och hat, fiende, kamrat.
glädje och sorg, hydda och borg.
Tar vi ett kort på barnen i sommartid,
när dom dansar, när vi dansar.
En stund på jorden.
 

Tar vi ett kort på barnen i sommartid,                 En underbar låt, verkligen vacker. Finns att lyssna på här.
när vi dansar, när vi dansar.                                 Sjungs även av Brolle Jr, mycket bra version!
En stund på jorden.


Heta slappa dagar

Det är  varmt! Jämt och överallt! Hunger och ork är bortblåst! Man ligger och gör ingenting. Det är i och försig ganska skönt att känna att man kan ligga där. Men nu ska det ju bli lite svalare så snart kanske man kan orka vara sig själv igen! ( Jag är såå svensk, vi är väderfreaks, vi svenskar!)

Idag blev en slapp dag, gick till Historian och hade betygsamtal = Mvg i både Samhäll och Historia! Skojsigt!
Sen blev det Spanska med godis och utvärdering. Efter blev det inte mer skola. De sista lektionerna är avverkade! Känns bra och  konstigt! Det fick bli en glass på Smultron efteråt med mina flickor! Myspys! Och Sanna har kommit hem! Det var kul, party party! ^^.

Nu sitter jag här med en hemma-latte och funtar på att läsa vidare i min bok "Små citroner gula" riktigt bra faktiskt!
Imorrn blir det mentorsdag hos Magnus och sen käk på Durkslaget! Skoj!

Over and out image101


Sorbet till frukost

Mitt bloggintresse har inte varit det största på senaste tiden.. Ska bättra mig!

Är för tillfället förkyld, fy fan det värsta jag vet! När man är förkyld blir den rådande högsommarvärmen så mycket varmare. Jag blir genomsvett av att göra ingenting! Hade tänkt städa mitt rum, började plocka lite men gav upp! För varmt! Solen ligger också och gassar på! Dessutom jobbar jag i helgen! Så just nu känns det sådär. Jag hade velat vara frisk och ledig! Bada, sola, parta! Men det får vänta! En sak som är skönt är alla skolarbeten är klara! :D I made it! Känns riktigt bra! Betygen ser också ut att bli bra så jag ska inte sitta här och klaga!

Nu ska jag nog gå och ta en kall dush, åh vad jag blev sugen på en Wayne's Smoothie! Nam nam! Det får det nog bli en!


Sex And The City - Test

image100
Jag blev Carrie!
Haha! :) - Trodde faktiskt att jag skulle bli Miranda, men icke!
Carrie är ju faktiskt en ganska skön person!
Här finns
Sex And The City-testet

Fjortis by 18

Så var det äntligen helg! Lediga dagar = bra dagar! Jag sitter här med en kaffe och väntar på att pappa ska komma hem. Då ska vi fixa iordning, sen hämta Emma och sedan åka till Holmen, vårt ställe i skärgården. Jag mår riktigt bra nu faktiskt! :) Slappa järnet!

igår hade vi en mysdag för att fira att det var fredag. Efter skolan gick jag, Emma a, Emma s, Carro och Elin till Kanalbotiqen och fikade. Det var riktigt mys, vi satt där trötta men glada. Senare blev det också en filmkväll; "She's the man" - riktigt bra och rolig film med oslagbara uttryck! "Suck it up, be a man" ^^.

image99
Från She's the man". Ful va? NOT!


Nej nu ska jag fixa lite... Ha det bra, det ska jag!