Vad betyder ditt namn?

Om ni vill va nåt annat än alkoholister som man blev av Sannas lista! (^^) Kolla här då:

A= sexig
B= överraskande
C= delar med sig
D= säker
E= påhittande
F= uppmärksamhet
G= rolig
H= alltid där
I= sviker aldrig
J= rik
K= får alltid vad han/hon vill ha
L= behåller hemligheter
M= skojig
N= fantasifull
O= skyddar kompisen
P= skön
R= får fett med tjejer/killar
S= håller kontakten bra
T= snygg
U= trevlig
V= ljuger aldrig
W= mycket tålamod
X= kul
Y= livlig
Z= bra på att lyssna
Å= artig
Ä= går inte bakom ryggen
Ö= shysst

Alltså betyder mitt:

J - rik
O - skyddar kompisen
A - sexig
K - får alltid vad han/hon vill ha
I - sviker aldrig
M - skojig

Mulen måndag..

image95

Har haft en seg dag idag. Att åka till skolan visade sig vara helt meningslöst! Jag gjorde nämligen inte ett skit! Och förlåt Patricja, Sanna, Matilda och Mona för att jag försov mig! :) Iaf så åkte jag och Carro hem tidigt, det blev lunch på Wayne's. Wayne's var substitut för solen! Vi satt där och åt, drack te läste tidningar.. almänt as-slappt! Det blev en liten runda på stan också. Sen gick jag hem och glodde på dåliga tv-serier hela eftermiddagen. När mamma kom hem gick vi också en sväng på stan, inhandlade Latteglas på duka, 6 st för 99:-, inte dåligt! Jag är verkligen kaffekopp/glas-freak! Jag vill ha alla! Har sett "Little miss Sunshine" ikväll, den var okej. 3 av fem. Nu ska jag nog gå och lägga mig och läsa vidare i "Vi som aldrig sa Hora", den är verkligen superbra!

 
image97      image98

Jag och tanterna

image94

Fredag:
Jobba

Lördag:
Jobba. 50-årsfest hos Marie A. En 50-årsfest kanske inte låter så jättekul, men det var faktiskt riktigt trevligt. Det blev nyttig mat á la Marie. Skönt att kunna gå på fest utan att fläska i sig! Det blev prat, musik, kinapuffar, frukt, cider, skratt och rökande för vissa! Jag ska få henne att sluta!! Sedan blev det trädgården, Baccus utebar. En cider med mamma och några fler. Inte kul alls, fel folk asså. Så jag till Stopet istället där var Marie A och Fatime mfl. Mycket roligare. Jag kom in där dte var 20 btw! ^^. Så jag och Fatime shakade loss hela kvällen, så himla kul! Hon är från Iran, 43 år. Men ser ut som hon är 30 och dansar som hon är 20. Askul! Fick tom förfrågan om jag var ihop med henne. Partyt tog slut 03.00 och jag gick hem och sov.

Söndag:
Promenad med mamma och Mors-dagsglass på Wallmans.
Jobba - mycket folk hela tiden...

Måndag:
Trött som ett svin, försov mig till 08.00. Väcktes av Patricja! Tack babe, hade blivit ännu mer sen annars!
Nu ska jag försöka göra nåt vettigt!

Ciao!

Film...


image92        image93


Idag har det varit en filmeftermiddag,kväll. Först såg vi Pirates of the Carribean - At world's end. Den var sådär faktiskt. Alltid tråkigt med en sista film! Men speciellt denna, det var lite väl mycket olika flumsaker. Och slutet kunde ha varit mycker bättre, av 5 får den 3-

När jag kom hem såg jag en annan, Efter Bröllopet. En film jag starkt rekomenderar. Bra story och jättebra skådespeleri! Av 5 får den 4!


Nedförsbacke i sikte

Äntligen börjar jag se den efterlängtade nedförsbacken. Snart kan vi sluta trampa och bara glida. Arbetena börjar bockas av;
Geografiprov
♣ Nationella, Engelska
Fotoredovisning (snart)

Har kvar:
Fotouppgift, något vackert
Engelska, provuppsats
Svenska, romantiktidning
Samhäll, SNF
Historia, Intervju
Idrott, Hajk

Lite kvar som man kan se, men ändå! Snart är vi fria!

My name:

Kolla på sannas sida för att ta reda på vad ditt namn betyder! :D


J:  People adore you.
O: Awesome kisser.
A: You like to drink.
K: You're wild and crazy.
I:   You are great in bed
M: Best kisser ever.

Bella la Bella!

Är hon inte underbar på bild?

image90

Plantagen!

Nu ska ja shoppa växter! Jag är en nörd!! ^^

image89

Festhumör!

Jag vill dansa! Jag vill ha kul! Jag vill släppa loss!

image88

Snart där...

image87

Denna söndagskväll är härlig. Sommarkväll med skön temperatur! Även om mycket ska göras i skolan så har ett lugn infunnit sig. Jag vet ju att alla jobbiga skoluppgifter alltid löser sig tillslut, men är ju inte där riktigt än! Det bästa av allt vore om denna dagen var dagen innan avslutningen - alla uppgifter gjorda. Bara fria dagar framför mig, vissa med jobb också, men jag låtsas inte om dem! :) Dock är jag inte riktigt där, fast vad gnäller jag om. Det är mindre än en månad kvar! Sen är vi fria!

Hey, teacher(s), leave us kids alone!

Jag har en ny bästa vän!

image86

Sömnen - Jag älskar dig!
Sover typ jämt nu för tiden!

Ekologiskt och Fairtrade


    

Titta efter dessa märkningar när du handlar mat!
Det är dyrare, ja!
Men det besparar jorden massor av gifter, hindrar GMO från att spridas, djuren får ett mycket bättre liv, människor får bättre betalt, skador förhindras (bla från de giftiga bekämpningsmedlen) och barnarbete motverkas!

Är inte det värt att betala lite extra?
Du gör en god gärning både för människor, djur och jorden!
 

Vardag men inte var dag

Nu är jag tillbaka i vardagen. Jag vet inte riktigt hur det känns. Efter att äntligen ha blivit av med spanjorerna, städat hela lägenheten, sovit lite så är jag tillbaka. Men vardagen får ta en paus snart igen för imorrn ska vi till Sthlm och kolla på Shakespeare och to-fre är det ledigt!

Nu tänker jag bara på vad jag har att göra; svenska, geografi, foto, samhäll, engelska, historia............

Humarine-veckan har lett till en bra sak. Nya vänner och fördjupade relationer med andra, Kul!

Hej då Italienarna!

Så åkte de iväg i den vita bussen, med gråtande svenskar bakom sig. Efter pizzaätande och fotografering var det dags. Ingen ville att de skulle åka! Inte jag heller! Även om jag har en spanjor som gäst känns Italienarna så mycket mysigare och sötare! De är nåt speciellt! Jag vill verkligen åka dit! Måste få träffa dem igen..

This is not the end, this is the beggining

image78

Estocolmo

    

Victor kom igår! Min gäst från Spanien. Efter en livlig bussresa från Skavsta kom vi hem. Först är det ju alltid lite spänt och så men det går över!

Idag har vi varit i Stockholm:
Resa -  I minibuss med Carro, Magnus och flera. Två ord! - Günter Oakenflower! ^^
Universitetet - Bra men väldetaljerade föreläsningar
Lunch - På Strömkajen - Macka och vatten från Pressbyrån = 42 :-
Båttur - Åkte runt Djurgården typ, vi hade riktigt kul på båten!
Wasamuséet - Intressant och långrandigt!
"Middag" - På stan = Falafel i bröd, asgod pommes och välutblandad pepsi på nåt hak på La Calle de la Reyna (Drottninggatan).

Det har varit en bra dag, känns som om jag har varit tolk hela dagen, jag nästan tänker på spanska. Jag får frågor på svenska men svarar på spanska :). Och - jag har börjat tagit efter spanjorernas läspljud, OMG! Det måste jag få bort!

När vi kom hem kollade jag och Victor på semifinalen till Eurovision! Det var kul och vi pratade en hel del! Nu ska vi sussa, upp tidigt imorrn!
    

Fast Talk, Slow Walk

Gud vad jag är aktiv denna vecka! Känns som jag flänger omkring överallt. Det är faktiskt riktigt kul at ha Italienarna här! De är supertrevliga och snälla! Bäst att passa på och umgås så mycket som möjligt, saker som den här blir minnen för resten av livet.

Tisdag:
Tog en en "skön" sovmorgon. Dock blev den inte så skön för mina kära grannjävlar över oss väckte mig som vanligt! :/ Men dagen blev bra ändå. Först gick jag på stan med Emma och Carro, de hittade lite grejer! Jag köpte en present bara! Vi käkade också myslunch på Wayne's! Wayne's is the shit! Älskar det stället! Senare träffade vi Italienarna med värdar. Så jag gick på stan med dem också. Det var kul! De går dock väääldigt saka, de gör faktiskt det mesta sakta, förutom att prata då! (Se rubrik - Citat från
Felicia). Så vi gick på stan och fikade på Fräcka och några åt glass. Efter blev det hemfärd

Onsdag:
Idag firade vi Europadagen på Nyströmska. Med blandade aktiviteter, vissa roliga, vissa tråkiga. Lite körsång, mycket ointressant prat och en relativt god tårta. Jag och några fler utsågs till de som släpper ballongerna för att göra firandet lite häftigare. Efter blev det en guidad tur i gamla Söderköping med Erik och glass på Smultronstället. Sen gick jag, Bella, felicia, Hannes och Sofia, med gäster och bowlade. Det var riktigt skoj, gick asbra för mig. 152 på första serien 156 på andra! :D

Nu ska jag snart ner till gamla busstationen för att bli upphämtad för vidare färd mot Skavsta flygplats! Ska hämta Victor, min spanska gäst som ska bo hos mig. Hoppas det blir kul! Imorrn ska vi till Sthlm. Nu ska jag fixa i ordning det sista och sen iväg!
Arrividerci

Italian Day

Idag var första dagen jag träffade Italienarna. Kul upplevelse, förde mig tillbaka till känslan om hur det var i Polen. Jag hängde med på dagens aktiviet faktiskt, det var väl ganska kul. Vi fick en guidad liten tur i Industrilandskapet. Där en tant var en del av guidningen som hade klätt ut sig till en kvinna från sekelskiftet. Och hennes engelska (om man ens kan kalla det engelska) var det fulaste jag hört. 9 delar Östgötska och 1 del engelska så kanske alla förstår!? :) Vissa verkade mer eller mindre intresserade av turen, eller vad säger ni, Matilda och Anna? Sedan gick vi till Folkparken och hade lite picknik, dock regnade det titt som tätt så tack och lov att träden fått löv. Här kommer bilder som beskriver dagen:

               
    

Otten - Party Party

image52

Det blev en riktigt lyckad kväll igår må jag säga! Kul att gå ut och göra nåt asså!

♣ Förfest hemma hos Sandberg blev det först med Patricja, Anna, Carro, Simon K, Magnus, Hannes, Simon H, Henka, Sandberg och nån kompis till honom (tror han heter Krille!?) Där lyssnades det på Cascada, spelades fotboll, åts godis och chips. Drack lite gjorde vi också, hade inte fått tag på nåt så det blev fjortisdricka för mig. Hannes stog och sms:a med sin "tjej" ganska mycket! Tror de kommer bli riktigt söta ihop! ^^ Tillsist gick vi till Otten iaf efter många minuters tjatande från både Anna och mig.

♣ Otten - ett till en början ganska tomt ställe men fler och fler folk ramlade in och det börjades dansa. Där fanns det ju dricka iaf så jag kunde komma igång lite. :) Det var absolut roligast att dansa på lilla dansgolvet, så mycket rolig musik! Massa nostalgi asså, låtar som alla känner igen - Gyllene Tider, Joakim Hilson, Martin och annan kul musik. Vi sjöng hoppade och dansade, vissa sjöng sig riktigt hesa, hoppas Anna kan jobba ändå! :) Det var riktigt kul att dansa på scenen också; grabbar i en ring! Kan det bli bättre!?

En riktigt lyckad kväll som slutade ca 02.30 och jag kan knappt vänta på att gå ut igen! ♥

Av med hatten för:

image51

♥ Carro & Emma ♥
My Homies

Inget blandat med inget

Så var det dags för svenska igen... Måste få klart sista texten, dock har jag ju ingen inspiration alls! :/
Nu har vi gjort skrivdelen i Nationella provet, Engelska, finally! Nu är det bara läs&lyssna kvar sen är det klart!

Vet inte hur kvällen kommer bli, ska jag flörta in mig och följa med Tuss&Co!? Vet inte, får se. Mamsen ska ju till Turkiet imorrn så det borde ju bli hemmamys med henne! :/ Får se som sagt..

Nu kom Lena, time to work... kanske.

Hatten av för:

image50

Maria Wetterstrand

En av Sveriges absolut bästa politiker. En kvinna med visionen om något annat!
Hon är ett av språkrören för det absolut bästa partiet! Go
Miljöpartiet och Go Maria!

Så sött men inte riktigt rakt

image49

Valborg 2007 - en till början ganska tråkig händelse. Vi hade ju tänkt ha picknik, men vi åt hemma hos mig istället. Så där satt vi och hade ganska trevligt ändå. Efter det tog vi spårvagnen till Folkets Park. Det skulle vi inte ha gjort, det var så himla tråkigt! Förutom en karusell som Carro och jag åkte. Det  var bara fel ställe att vara på. Och han jag skulle "grogga" med var inte ens där :(. Vi skulle ha gått till Folkparken istället! Så vi åkte tillbaka till stan och satte oss på McDonalds, åt pomme och klagade över våra tråkiga liv.

Men kvällen skulle ändå sluta bra. Emma S och jag vinkade av Carro och Emma A som inte är 18 än! Stackars dem, eller inte :p! Vi gick till Durkslaget där vi träffade Mamma, hennes pv och min och mammas kompis. Där satt vi till kl. 2! Illa att inte ha nån annan att supa med än sin mamma, men det var trevligt ändå. Det blev mycket djupt prat om livet och andra saker. Vi fick en hel del sagt och det var skönt att se mamma och hennes pv tillsammans. Nu vet jag att det är på rikigt! Och faktiskt blev det ingen chock! En bra grej var att hennes pv betalade allas drinkar! :D Mycket bra! Haha. Ska vi utnyttja fler ggr! Emma fick riktig smak på Cosmopolitan, en riktigt god drink! Färden hem blev söt, men inte riktigt rak för vissa!