En helg i oktober

Detta har varit en ganska seg och tråkig helg. Nu behöver jag se fram mot något! Jag behöver göra saker. Jag behöver träffa människor!

Fredag:
Vi köpte äntligen lite fiskar till akvariet! Åtta stycken blev det men en dog dirket, klarade inte flytten. Men det är härligt med lite liv i akvariet. De gräver och möblerar om.. lite kul! Snart ska vi köpa fler!
Sen blev det mini-förfest hemma hos mig med Elin, Bella, Simon och Henka. Vi drack, åt chips, kollade på Youtube och rökte lite.. Hade riktigt trevligt! Sen gick vi till Hugo. Det skulle vi inte ha gjort. Faan vad tråkigt det var! :/ Jag var inte på humör alls och musiken sög! Otten, Allt är förlåtet!

Lördag:
Jobb 10-17. Det gick bra iaf! På kvällen besökte jag Angelicas nya lägenhet! Den var fin och det blir nog bra bara de kommer iordning! Vi pulade lite med nya tv:n och så. Kändes lite konstigt att hon har en egen lägenhet! Men det blir kul!

Söndag:
Småstädning i lägenheten och annat plock. Moster, morbror och kusin kom och fikade. Sen gjorde jag inte ett skit på några timmar. Det blev en promenad också och Sex and the City!

Denna dag suger balle! Alla är på lite dåligt humör och vemodet hänger i luften. Nu lyssnar jag på Om du lämnade mig nu. Den passar! Nej nu får det bli ändring på humöret.. Imorgon är det skola och det känns askul som vanligt, eller inte. Men där finns lite folk iaf!

Nu är det deppigt! Förändring måste ske!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback