Nu är det dags!

Nu när jag skaffat träningskort måste jag kombinera detta med en bra kost! Nu är det slut med denna osunda livsstil! Här ska det slimmas till tusen! Jag ber därför mina kära vänner att vara ett stöd då min motivation inte är på topp! För nu vet jag att jag verkligen vill! 
Imorgon ska jag ha en ledig dag har jag bestämt! Kommer ändå inte att ha nåt att göra! Så skönt att inte gå till skolan! Men måste fixa och pula i alla fall;
Långpromenad
♣ Samhäll, Svenska, Sekter & Nyandlighet - arbete!
Njuta av en dag utan skola och jobb!


Nu tycker jag synd om min mage som fått utstå många onyttigheter under helgen!
Imorgon ska vi åka och hämta ett akvarium! :D

Hej Svejs!

Seg stress & Jobb

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet. Lyssnar på Peter Jöbacks nya skiva. Ska upp skapligt imorgon, börjar 10. Så jag får inte sitta här för länge.. Vad har då denna dag bjudit på?

Dagen började mycket slappt. Segade länge, åt frukost länge och kollade på Sex and the City. Sen visste jag ju att det var dags att städa rummet. Detta var mycket välbehövligt. Rensade ur två kilo damm, gamla papper, kläder och annat skräp som tog plats i garderoben. Så nu känns rummet mycket fräsht och rent. Dock fick jag stressa som en tok på slutet. Pappa kom nämligen mitt i städningen och tog en kaffe. Så sista timman sprang jag runt som en galning; röjde det sista, dushade och gav mig iväg till jobbet.

Hade en trevlig kväll på jobbet. Mycket folk och jag var aktiv och fyllde på här och där. Allt gick mycket bra! Dock kom en kvinna som sa att hon hade sett mig på stan. Hon hade ett mig lite överallt och sa att hon sett mig där med min flickvän. Asså HALLÅ! Bara för att en kille och en tjej går ihop behöver det inte betyda att de är ihop! Speciellt inte i mitt fall. Är tydligen relativt bra på att spela straight på stan.. jag kanske får böga till mig lite; mer Make up och mer uttrycksfulla kläder; Detta ska bli mitt mission! Skoj!

Nu är det dags att lägga sig.. skööönt!
Imorgon blir det jobb, eventuellt besök i kusins nya lägenhet, lite plugg och kanske något mer! Vi får se!

Buenas Noches

Hur är det med dig då?

Hihi....                    
                                              Tänk att en mening kan kännas så varm!

Let's spend time, not money

Ja, det kan man ju tycka, men tyvärr är jag bättre på att göra tvärtemot.

Idag hade vi ledigt från skolan!! Skönt värre. Det hela började med att jag och Elin åkte in till Norrköping och köpte träningskort på Friskis! Här ska det slimmas och svettas! :D Vi körde lite på konditionsgymet bara som en liten start. Efteråt gick vi hem och dushade och drack kaffe och käkade en god macka med mozzarella och lite annat gott.


Sen blev det att gå på stan, först med Emma och sen också med Carro. Och hittade jag något?
Dum fråga eller hur? Här är listan...

Kläder:
Underkläder, Halsduk och Slips - H&M
Skor - Tiger of Sweden
Jeans, Eco-cr - Crocker

Annat:

Vykort, Petsson - Anderssons Bokgandeln
Ramar - Gallerix
Mini-plånbok - Åhléns


Sen blev det bio. Kärlek på menyn (No Reservations). Med Catherine Zeta Jones. En förutsägbar, men mycket mysig och bra! En riktig må-bra-film!

Nu ska jag sova.. Vill inte gå till skolan alls imorrn!
Nu ser jag inte framemot en helg med jobb..


JV & Å-Caféet

Idag tog vi som läser kursen; Religiösa sekter och Nyandlighet en tripp in till Norrköping för att besöka Jehovas Vittnen. Vi kom in i Rikets Sal och möttes av fyra mer eller midre snygga, unga och välklädda människor. Hade förväntat mig några gamla stofiler i svarta kläder. De visade oss runt och verkade medvetna att vi kände att detta inte var helt behagligt.

Vi hade en lång diskussion med dem och ställde massa kritiska frågor. Och jag måste säga att de var pålästa och kunde sin sak. Men de är väldigt inrutade i bibeln. De kunde ju fan boken utantill och visste precis vart de skulle leta för att hitta citat. Även om jag fått en något mer icke-kritisk synsätt på dem skulle jag aldrig kunna bli ett vittne. Om man ska va ärlig lever vi i helt olika världar. Men mycket intressant var det!

När jag kom hem blev det promenad i Sörping och middag på Å-Caféet. Mycket mumsigt (och flottigt)!

Imorgon är det studiedag och då blir det träning med Elin, en tur på stan och kanske bio på kvällen!


Önskelista!

Vinterjacka/Rock - H&M, Topman  
Mössa - Lyle and Scott, Lacoste - Fanns inte på bild.
Halsduk - Topman
Väska - Messenger PM Bopshore - Louis Vuitton

Svarta skor -  Tiger of Sweden - De som ja vill ha fanns inte på bild!
Ansiktskräm H2O - Make Up Store

Finns såklart mycket mer man vill ha, detta var ett litet smakprov!

Svarta kläder & Djupa samtal

Skoldagen var väl trevlig. Besök av pingstpastor, brandövning och skolfoto (omtagning). Klassen hade en kul färgkod. Alla hade svart! Till och med mentorerna, undrar om de gjorde det medvetet? Alla hade svart utom Johan, som kom i vitt linne och vita byxor. Så för att skapa balans fick även Magnus ha vit t-shirt. Undrar hur bilden kommer bli!!  

Eftermiddagen/Kvällen bjöd på svenskaplugg. Snart klar med boktexten! Om jag har ork gör jag klar den nu!

Det blev också en promenad med Elin. Vi gick ut i det höstiga Söderköping. Det var en väldigt mysig luft ute. Vi hann ned till ån, mellan järnbron och Hagatorget. Där började det regna och vi tog skydd under en balkong. Där stog vi några minuter, men det avtog inte så vi ringde Emma och gick dit. Först var det väl lite halvtråkig stämning, men det tog fart och vi hade kul. Så vi stannade och kollade på Idol där Marie var absolut bäst! Lite choklad och popcorn fick det bli till!

På vägen hem kom Ein och jag in på några olika djupa ämnen som vi gick och pratade om. När vi kommit uppförbacken kände vi båda att vi måste prata mera så det blev en extrasväng. Vi berättade båda privata saker för varandra och dte känns som vi kom lite närmre varran. Även om jag gillar att prata om djupa ämnen kom vi in på lite jobbiga saker som jag nu sitter och funderar på.. 

Imorgon ska vi vi Jehovas Vittnen! Intressant asså..
Nu tänker jag på stackars flickorna som sover i sitt vindskydd, kallt, blåsigt och regnigt! Håll ut tjejer!

Ciao

Gungar i takt till

Lisa Nilsson
Himmlen runt hörnet

image168

Klicka här för att gunga med

Eftermiddag

Det blev lite småmiddag/fika på Wayne's efter skolan med Carro. Myspysigt och jag som klagat på deras svaga kaffe valde idag en annan sort. Jag brukar ju ta latte, men idag blev det en cappucino, som var starkare och godare, så nu kan man gå dit och dricka gott kaffe igen! Yey! Dock kunde de göra bättre kaffe, finns många ställen som har godare. Men det är dock väldigt fräscht, mysigt och trevligt på Wayne's! Hittade också fina skor på Scorett. Ett par svarta Tiger-skor, dem får det nog bli! :)

Godast kaffe i Norrköping:

♣ Te & Kaffekompaniet Knäppingsborg (& Domino)
Chokladkompaniet Prästgatan
Sen kommer de ställen som har Zoega's kaffe, för det är starkt och gott och de ställena är:
    Fräcka Fröken Kungsgatan, St Persgatan & Lindens över plan, Cafe.com Kupolen & Skafferiet Drottninggatan

image167

Så nu vet ni vart ni ska gå!

Väl hemma hade jag ju ambitionen att göra lite svenska, men den rann av mig fort! Känner mig faktiskt stressad inför resten av Svenska B, verkar som om hela terminen domineras av det, om man ska tro läraren iaf! Så vad har jag gjort? Kollat lite på A fish called Wanda & Idol. Och eftersom det bara blev småmiddag på Wayne's fick det bli en till, Vårrullar, Gurka & Iste.

Nu ska jag göra Te, fixa lite med bilder åt mammas kompis & kanske se ett Sex and the city-avsnitt!

Jag ser fram emot:          Torsdag, studiedag - Shoppa och eventuellt träna med Elin & Carro.
Jag ser inte fram emot:   Plugg, plugg och plugg...

Sitta i skolan!

Nu sitter vi och tråkarbetar med Samhäll C  - USA - Orkanen Katrina! Vi har typ inte kommit nånstans och det här är sista handledningstillfället! Great! Carro sitter och översätter ordagrant och Emma skriver det. Fy fan så flumt!

Nu har vi bara Natur kvar, då ska vi prata rökning! = Helgen kommer ge mig jättedåligt samvete! Jaja..

Ikväll/eftermiddag blir det besök på
Expert och skrivande på Svenskan! Isn't my life great?
 
Nu ska vi flumma vidare!

Ciao

Ny Design!

Hihi, jag klarade det själv! :D
Dock vill jag ändra på några saker till tror jag!
Så nu behöver du inte hjälpa mig så mycket Matilda! :)

Men, jag ser ju två Hannes!* (Second Party)

Andra partyt för helgen. Och det var mycket trevligt! Anna stod för lokalen, en liten trea så det blev en mysig och intim fest. Alkoholen visade sig verka tidigt på vissa :).

Det blev Singstar igen, röka på balkongen, dans, visning av nipples :p, massering av fötter, sexprat i massor och lite annat smått och gott.

Jag måste säga detta igen, vår klass är för härlig! Sp05A♥ - we're something special!

Idag är jag dock inte så aktiv, sitter inlindad i en filt, har druckit kaffe och kollat på Sex and the City. Gissar att det blir nån form av skräpmat sen.

Är såååå peppad för att gå till skolan imorn - NOT! Men det får väl gå det också!

Ciao

*Rubriken: Kommentar av Elin, som kanske fick i sig för mycket öl, men ändå ville ha mer!

Är det nån som har ett paraply?

Dessa konstiga fester.. Gårdagskvällen bjöd på fest hemma hos Petter i Mariehov. Efter en cykeltur på kanalbanken i mörkret kom vi fram och möttes av en korridor/Hall som nog är större än hela lägenheten jag sitter i nu. Haha! Där i et rum dracks det, pratades och spelades schack.

Det tog en stund innan det kom igång, eller frågan var om det verkligen kom igång? Jag vet inte. Fler och fler vällde in. Många kände man igen, en smygande känsla av inavel fanns hela kvällen. Same people, diffrent place. Så det kändes ju mest som om alla bara gick omkring, in och ut, fram och tillbaka hela kvällen. Och jag vet inte, det blir bara så konstigt när dessa småbarn kommer.

Småstads-hetro-fester är nog egentligen inte min grej! Får varken ragg eller har speciellt kul..

Det roligaste var nog Singstar, Jag knäckte på Fångad av en Stormvind. Haha, alla dessa timmar av sjungande på schlagerlåtar kan ge resultat. :)

De två ljusen på festen var Martin & Simon! Om alla var som er skulle denna värld vara fantastisk! Tack för er fördomsfria och helsköna stil! ♥

Korven på Shell sen var nåt av det bästa vi gjort, eller vad säger du Malin? Så hungrig man kan bli efter en fest! Sen bar det av uppför Husby Backe och rakt ner i sängen!

Men ikväll kör vi igen! Denna gång blir det dock endast klassen +/- några till. En mer småskalig sak med skönt folk!
Anna, jag tror och hoppas att det kommer bli mycket roligare hos dig! Syns ikväll! ;)

Ciao

Tänk om det vore så..

image166

Cräjsi

Hummmm
Jag är på nåt konstigt, men helt underbart humör ikväll..
Känner mig lite freaked out! Åh om detta vore en fredag så skulle ja gå ut och röja järnet!
Satt på balkongen förut och rökte en helt fantastisk cigg!
Detta låter antagligen såå töntigt,men det struntar jag i idag!

day off

Idag tog jag lite ledigt från skolan - mycket skönt med tanke på att jag jobbade igår! Åh, denna dag skulle bli vettig hade jag ju tänkt. Hade funderat ut gå upp tidigt, långpromenad, bad, nyttigt pluggande.. Blev inte riktigt så!
Det blev uppstigning vid 11, snabbdush, slapp (98% av tiden) men faktiskt lite pluggande.. Gjorde klart Jehovas Vittnen - skönt det! Nu ska jag bara läsa ut boken i svenskan idag sen kan ja chilla järnet!


Nu ska jag gå o sätta på ris till middagen!
Sen blir det budgetfika hemma hos mig med fab3 och senare Shrek 3!

Ciao

2007 års Trendsmaker!

image163          image164

Granatäpple och Tranbär!

De finns på mycket olika saker; mineralvatten, juice, snus och mycket annat!
Och gott är det!

Taco & Lyx

Hej Hopp Gummi(piiiip)!
Hade en mysig, trevlig kväll igår med mina kära vänner! Först bar det av till Maxi i totalt spöregn! Man blev genomsur på en sekund! (En av de negativa grejjerna med hösten). Där köpte vi ingredienserna till vår taco-kväll
Hemma hos Carro blev det då tacos, öl, färgning av emmas hår, babbel och mys! Alltid trevligt o va med er tjejer!! ♥

Idag hade jag tänkt att det inte skulle gått några pengar! Men det blev både lunch på världens bar och fika på Te & Kaffe-Companiet vid Knäppingsborg! Trevligt som alltid, men det känns som jag bara köper mat heela tiden! Det är faktiskt dyrt! Får dra ner lite på dessa lyx-vanor asså..

Nu ska vi se vad kvällen har att bjuda på!

Ciao!


Nyklippt, Nytandborstad & Nyss kollat på Heroes

image162


Tjaba Tjena Hallå!

Efter skolan fick det bli en tripp till frisören. Gud jag måste gå oftare dit, jag väntar alltid så länge att det blir katastrof. Hmm, får boka in en tid om 6 veckor kanske.. :) Hoppas att det blev bra nu iaf. Tycker alltid att mitt huvud får så konstig form dock, men man vänjer sig väl.
Väl hemma fick det bli en promenad med paps. Efter det, fil med russin, det är så gott så det är inte klokt! Mumsimums!
Och såklart blev det också Idol och Heroes! Älska Älska Älska!
Dock var det inte samma hallåa som igår! Tv4 har fått en ny assnygg hallåa! Hoppas han kommer jobba mycket! Moha!
Nu är det sängdags och läsning av svenska bok!

Puss i ljumsken

You know me, I play by the book

En kort skoldag är slut! Skönt skönt! Nu får det nog bli lite te! Sitter här och diggar till Trust me. Mellanstadiedisco asså!

Jag är klar med svenskan - Skönt som attans! Nu har vi ordbajsat klart. Nu ska jag bara läsa boken.. :/

Ikväll blir det mys hemma hos Carro! Myspys!!

Pussisar

Klassträff hos Erik

Har precis kollat klart på Idol 2007. De var ju riktigt bra idag! Go Malmö! Jag gillar faktiskt carina och Carolina, de är ju superbra! Gillar dock inte Jihde men vi får väl se hur dte blir!

Gick ner för att göra lite te och vad ser jag då i skafferiet? Jo; (förutom te...) Vetelängd och Ballerinakex! :) Kan det bli bättre? Så nu sitter jag här och myser.. Hade ju tänkt blogga direkt men lilla idiotiska webblogg verkar inte vilja fungera för tillfället så detta skrivs på word (om någon är intresserad...) Gud, jag har blivit en riktig fikamänniska. Te, kaffe, bullar och kakor är fantasiskt gott, dock inte så bra för den s.k figuren. Måste hitta en balans för att inte börja svälla upp. Undrar om det finns fler Ballerina...


Efter skolan, som innehöll filmtittande på Sekter&Nyandlighet, prov på filosofiska verktyg på filosofin och ett elakt förhör/prov om judendomen på religionen.. Elaka Magnus! Även om det gick bra är det alltid jobbigt att sitta där och ordbajsa, vilket jag enligt andra är bra på så det är ju tur.. Jag säger bara sidospår, så löser sig allt! Just det, efter skolan fikade jag med Helena och Emma hemma hos Emma.. not good. Men trevligt! Efter begav vi oss till Vi&Ni för beställning av kebab, för mig kycklingkebab och jag lurade på Helena det också vilket hon senare blev besviken för. Men tiden rann ut så pappa skjutsade oss upp till Erik där vi hade en mycket trevlig klassträff. Kul att se Eriks hus, vi fick också träffa hans fru som var mycket trevlig men aningen styrig. Vi åt vår medtagna mat och snackade och hade trevligt i största allmänhet. (Gud vad jag tycker att saker är trevligt idag). Efter blev det en kul frågesport om klassen med många smarta och roliga frågor; bra jobbat tjejer! Det blev även en duell mellan Erik och Magnus om vem som kunde mest om den andre, Erik vann och priset var en hemmaodlad gurka från Matilda. Simon K van förövrigt frågesporten och vann en påse päron från samma trädgård! :) Vi lekte leken maffia också med ledning av Petter som även han gjorde ett bra jobb!


Nu ska jag försöka hitta inspiration till att börja skriva på svenskan och så måste jag läsa i boken...

Vi får se hur det går med det.. Nu ska jag ha mer te!


Tack Sp05A för att ni är så härliga! Gillar vår klass mycket!


Night of Autumn

Glöm sista inlägget... Har fått lite skrivinspiration! Tänk vad Bridget Jones kan göra!

image158


Hösten har kommit och jag är faktiskt glad över det. Det finns många anledningar.

♣ Nu kan vi ha alla mysiga snygga kläder igen utan att svettas ihjäl!
♣ Vi slipper "vara-ute-hetsen" som sommaren för med sig, merci!
♣ Nu kan vi mysa 100% av vår lediga tid (när vi är klara med skola, läxor, jobb och andra nödvändiga saker vi måste göra) utan att ha det minsta dåliga samvete!
♣ Kaffe och te kan konsumeras i mängder!
♣ Snart kommer naturen stå i full prakt av rött, oranget och gult! Även om det inte är lika kul att att löven återvänder förrän mer än ett halvår senare men det är helt enkelt något vi får acceptera. De som har något att invända kan ju flytta till Hawaii eller Amazonas..
♣ De som inte gillar kylan kan också göra det förresten. För kylan är faktiskt något jag tycker om! Värmen kan vara skön på många sätt men kylan är speciell den också! Välkommen du hatade och av mig älskade kyla! Var hälsad!
hmm.. undrar om jag glömde något! Jo, det gjorde jag ♣ Inte långt kvar till Jul!

  


Jag har ett uppdrag! Jag ska flytta! Iaf ska jag göra ett försök.. och jag ska flytta från stället jag sitter nu.. Nu kanske ni tror att jag ska byta bostad men så är inte fallet.. Nej, men även om jag inte är någon internet-missbrukarekänner jag att jag förflyttar mig längre och längre in i internetland (speciellt landskapet Youtube). Jag känner att jag måste därifrån, även om det blåser en fruktansvärd hård motvind. Jag ser folks liv i internetland. Människor som verkar ha ett liv som de gärna delar med sig av, texter om roliga helger och fabulösa fester, bilderpå trevliga sammankomster med vänner. Jag är ingen isolerad otaku (Japanska ordet för nörd). Jag ser mig ändå som en social person som behöver människor omkring mig för att kunna fungera.. Så imorgon ska det göras en insats på det planet! Fab3 ska ha måsmåndageftermiddag! Kanske fika på Wayne's, eller om vi kör budgetcarianten och fikar hemma hos mig och inviger mitt nya lilla bord! Ja, så hoppas jag att vi gör..

Nu ser jag väl inte riktigt fram mot skolan för nu tornar sig arbetena uppåt så det är bara att börja riva dom och få lite gjort!

it seemes like I'm not out of words....
they were only hidden

Running out of words

yeah.. so it seems..

image156


Det går i ett

image155

Det gör det verkligen! Fredag - Skola och utgång med Emma, Carro och Elin! Vi gick till Otten och Shakade loss! Riktigt kul! Lördag - Jobb 15-24. Söndag - Jobb - 10-17. Imorgon ska vi till skolan igen och första lektionen är svenska och jag måste hitta ett verk av Picasso att reflektera över! Ush och fy!

Jag vet inte vad det är med mig denna kväll. Jag är rastlös i hela kroppen och samtidigt inte ett dugg motiverad till att göra någonting! Även om det känns bra att vara tillbaka till skolan finns nu ingen lust alls att dyka ner i massa skolarbeten! Det känns som att nu måste man välja projekt och inriktningar i varenda kurs och på något sätt känner jag mig inte redo. Jag vet vad jag behöver - Jag behöver komma iväg! Känns bra att vi ska åka relativt snart! Nu ska jag nog sova eller fortsätta kolla på filmen (fast jag är för rastlös för att sitta i soffan!