Är det nån som har ett paraply?

Dessa konstiga fester.. Gårdagskvällen bjöd på fest hemma hos Petter i Mariehov. Efter en cykeltur på kanalbanken i mörkret kom vi fram och möttes av en korridor/Hall som nog är större än hela lägenheten jag sitter i nu. Haha! Där i et rum dracks det, pratades och spelades schack.

Det tog en stund innan det kom igång, eller frågan var om det verkligen kom igång? Jag vet inte. Fler och fler vällde in. Många kände man igen, en smygande känsla av inavel fanns hela kvällen. Same people, diffrent place. Så det kändes ju mest som om alla bara gick omkring, in och ut, fram och tillbaka hela kvällen. Och jag vet inte, det blir bara så konstigt när dessa småbarn kommer.

Småstads-hetro-fester är nog egentligen inte min grej! Får varken ragg eller har speciellt kul..

Det roligaste var nog Singstar, Jag knäckte på Fångad av en Stormvind. Haha, alla dessa timmar av sjungande på schlagerlåtar kan ge resultat. :)

De två ljusen på festen var Martin & Simon! Om alla var som er skulle denna värld vara fantastisk! Tack för er fördomsfria och helsköna stil! ♥

Korven på Shell sen var nåt av det bästa vi gjort, eller vad säger du Malin? Så hungrig man kan bli efter en fest! Sen bar det av uppför Husby Backe och rakt ner i sängen!

Men ikväll kör vi igen! Denna gång blir det dock endast klassen +/- några till. En mer småskalig sak med skönt folk!
Anna, jag tror och hoppas att det kommer bli mycket roligare hos dig! Syns ikväll! ;)

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback