Night of Autumn

Glöm sista inlägget... Har fått lite skrivinspiration! Tänk vad Bridget Jones kan göra!

image158


Hösten har kommit och jag är faktiskt glad över det. Det finns många anledningar.

♣ Nu kan vi ha alla mysiga snygga kläder igen utan att svettas ihjäl!
♣ Vi slipper "vara-ute-hetsen" som sommaren för med sig, merci!
♣ Nu kan vi mysa 100% av vår lediga tid (när vi är klara med skola, läxor, jobb och andra nödvändiga saker vi måste göra) utan att ha det minsta dåliga samvete!
♣ Kaffe och te kan konsumeras i mängder!
♣ Snart kommer naturen stå i full prakt av rött, oranget och gult! Även om det inte är lika kul att att löven återvänder förrän mer än ett halvår senare men det är helt enkelt något vi får acceptera. De som har något att invända kan ju flytta till Hawaii eller Amazonas..
♣ De som inte gillar kylan kan också göra det förresten. För kylan är faktiskt något jag tycker om! Värmen kan vara skön på många sätt men kylan är speciell den också! Välkommen du hatade och av mig älskade kyla! Var hälsad!
hmm.. undrar om jag glömde något! Jo, det gjorde jag ♣ Inte långt kvar till Jul!

  


Jag har ett uppdrag! Jag ska flytta! Iaf ska jag göra ett försök.. och jag ska flytta från stället jag sitter nu.. Nu kanske ni tror att jag ska byta bostad men så är inte fallet.. Nej, men även om jag inte är någon internet-missbrukarekänner jag att jag förflyttar mig längre och längre in i internetland (speciellt landskapet Youtube). Jag känner att jag måste därifrån, även om det blåser en fruktansvärd hård motvind. Jag ser folks liv i internetland. Människor som verkar ha ett liv som de gärna delar med sig av, texter om roliga helger och fabulösa fester, bilderpå trevliga sammankomster med vänner. Jag är ingen isolerad otaku (Japanska ordet för nörd). Jag ser mig ändå som en social person som behöver människor omkring mig för att kunna fungera.. Så imorgon ska det göras en insats på det planet! Fab3 ska ha måsmåndageftermiddag! Kanske fika på Wayne's, eller om vi kör budgetcarianten och fikar hemma hos mig och inviger mitt nya lilla bord! Ja, så hoppas jag att vi gör..

Nu ser jag väl inte riktigt fram mot skolan för nu tornar sig arbetena uppåt så det är bara att börja riva dom och få lite gjort!

it seemes like I'm not out of words....
they were only hidden

Kommentarer
Postat av: Caroline

Amen brother! Hösten är mysig och det betyder mysfika med fab3! yei!

2007-09-10 @ 07:56:49
Postat av: martin

jag flyttar då gärna till amazonas ett tag=)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback