Svarta kläder & Djupa samtal

Skoldagen var väl trevlig. Besök av pingstpastor, brandövning och skolfoto (omtagning). Klassen hade en kul färgkod. Alla hade svart! Till och med mentorerna, undrar om de gjorde det medvetet? Alla hade svart utom Johan, som kom i vitt linne och vita byxor. Så för att skapa balans fick även Magnus ha vit t-shirt. Undrar hur bilden kommer bli!!  

Eftermiddagen/Kvällen bjöd på svenskaplugg. Snart klar med boktexten! Om jag har ork gör jag klar den nu!

Det blev också en promenad med Elin. Vi gick ut i det höstiga Söderköping. Det var en väldigt mysig luft ute. Vi hann ned till ån, mellan järnbron och Hagatorget. Där började det regna och vi tog skydd under en balkong. Där stog vi några minuter, men det avtog inte så vi ringde Emma och gick dit. Först var det väl lite halvtråkig stämning, men det tog fart och vi hade kul. Så vi stannade och kollade på Idol där Marie var absolut bäst! Lite choklad och popcorn fick det bli till!

På vägen hem kom Ein och jag in på några olika djupa ämnen som vi gick och pratade om. När vi kommit uppförbacken kände vi båda att vi måste prata mera så det blev en extrasväng. Vi berättade båda privata saker för varandra och dte känns som vi kom lite närmre varran. Även om jag gillar att prata om djupa ämnen kom vi in på lite jobbiga saker som jag nu sitter och funderar på.. 

Imorgon ska vi vi Jehovas Vittnen! Intressant asså..
Nu tänker jag på stackars flickorna som sover i sitt vindskydd, kallt, blåsigt och regnigt! Håll ut tjejer!

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback