lägenhetsplock & katastrof i melodifestival!

image306

Orkidén mamma fick av mig i födelsedagspresent!
Fin va?

Igår - Lördag så gick möbel-lasset till pappas nya lägenhet. Jag slapp dock lindrigt undan och behövde bara bära lite kartonger, växter och elektronikgrejor. Lite konstigt att se möblerna på ett nytt ställe, de får lixom en helt ny känsla när de ställs framför en ny tapet, på ett nytt golv i ett nytt rum med annorlunda ljus! Men jag känner på mig att det kommer bli väldigt bra! Jag ska ju inte bo där så jag behöver inte bry mig så mycket, men pappas tjej och jag har skött det estetiska iaf! Pappa har so noll koll! ^^ Men han är ju himla händig så det får väga upp!

Iår var även lite släkt här på födelsedagsfika, alltid lika kul! NOT! På mors sida tycker inte jag att de är så roliga.. Det är ganska stelt och alla sitter typ i 10 sek och försöker komma på nåt att säga.. Jaja.. Så är det. Jag säger som mamma: "Man behöver inte umgås bara för att man är släkt!".

Melodifestivalen började igår! Skoj! Men dock blev jag såå besviken på nivån på låtar! Herregud, vad är det som händer!? Börjar noterna och fantasin ta slut? Jag hittade ingen vinnare igår iaf! E-type (som inte hördes) och pudlarna, Christer Sjögren och Face 84 var ju USLA! Brandur och Michael Michalioff:s låtar var okej, men inga melodifestivallåtar. Brandur sjöng dock väldigt bra! Amy Diamond, Velvet och Suzzie Tapper var bäst! Ingen vinnarlåt nån av dem iof, men de var bäst igår! Velvet kunde ha bytt plats med Christer Sjögren!

OM vi nu, ve och fasa skulle skicka den töntiga, elvisimiterande, fult leende, medelålderskärringraggande smörsångaren Christer Sjögren till ESC tänker jag EMIGRERA! Det säger jag bara!

Nu blir det frukost och kaffe!
Senare blir det natur, psykologi och geografiplugg.. =(
Kanske mellan pluggandet ska jag bege mig ut och ta en prommis!

tanke på en regnig dagRufus Wainwright - Complainte De La Butte

Underbar låt jag hittade på Moulin Rouge-skivan!
Tänker nte ni också på en regnig dag när ni hör den?

jag gör godast kaffe

Ja, det gör jag faktiskt! När jag bara gör en kopp till mig själv så blir det absolut godast! Det ska då drickas i min favorit-kopp! En liten ljusblå sak utan öra, som jag inte alls gillade först när mamma köpte dem! Men nu älskar jag dem! Jag tror jag snor med mig hälften när jag flyttar någon gång i framtiden! Så nu sitter jag med mitt goda kaffe och ska snart bege mig till kussen som jag inte träffat på länge!! Frågan är om jag ska försöka dra med henne ut, eller om jag springer förbi Hemköp eller nåt och köper nåt smarrit till oss. Får se!

Igår tog jag och Emma ännu ett steg ut i gay-världen. Vi var på RFSL-cafét - Seaside och där blev vi medlemmar i RFSL! =) Skoj skoj! Men nästa gång får vi va lite mer sociala med de andra, Emma.. Eller vi pratade ju med han den trevliga äldre mannen! Alltid trevligt med snälla människor som välkomnar en! =)

Förövrigt är jag inte lika stressad längre, ia alla fall inte idag.. Det går i omgångar! Det som känns mest stressande är Projektarbetet, men vi får jobba på nu så vi blir av med skräpet! Gissa om jag ska fira när det är över!! Jag är så tröött på skolan, jag vet att jag sagt det förut, men det är jag! jaja..

Nu ska jag snart bege mig bort till Kungsgatat och kussen!
Ikväll blir det natur-plugg!

Ha en trevlig eftermidag!

Snart blir jag 19!! =)

image305

Absolute Rock-mormor!Tina Turner - On Silent Wings

Tina Turner - Vilken jävla sjukt bra världsartist!
Vilket röst! Vilka låtar! Vilken nostalgi!

Den här låten påminner mig om minna tidigare år, livet i huset, med mamma och pappa fortfarande gifta!
Ahh.. Sitter och är lite nostalgisk!

Bra låt va!?

en helg i början av februari

Fredag: Jag småfestade i Söderköping med underbara vänner. Vi gick först till Bowl Inn och drack ett par öl och bowlade. Första serien sög ordentligt, men andra gick bra! Det spelades lite partymusik så vi blev mer festsugna. Efter bowlingen gick vi och köpte godis, jag åt upp mitt på fem minuter ^^! Andra och sista stället blev Åcafét, där det var en riktigt trevlig stämning! Lite skönt folk och asskön och duktig trubadur! Vi pratade och sjöng och hade riktigt trevligt! Faktiskt har jag haft de mest lyckade festkvällarna i Sörping! =) Det slutade med en småsvajig promenad hem och sen gick jag och la mig som söderköpingsbo hemma för sista gången!

Lördag: Jag packade ihop det sista från rummet i Söderköping och vi körde dessa grejjor till rummet här i Norrköping! = Kaos i mitt rum! Gud vad skräp jag har!!! Måste rensa mer än jag gjort asså.. Iaf efter det blev det två vändor med kartonger till pappas nya lägenhet! Efter att ha sprungit med kartonger, lampor och påsar upp och ner så blev jag trött och orkade inte göra nåt mer den kvällen.

Söndag: (Idag). Jag har fortsatt att rensa rummet och nu börjar det likna nåt, dock inte helt klart än. Mamma och jag har städat akvariet och gått en romenad och fikat på Bagarstugan! Nu sitter jag här, ganska trött! Börjar nästan känna mig lite sjuk! Hoppas inte jag blir det! Har inte tid! :/

Nu ska jag se på Fem myror är fler än fyra elefanter!

Hej doo!

Nick Pitera vs. Mariah Carey & Boys II Men

Vem/vilka gör "One Sweet Day" bäst tycker ni?Nick Pitera

Mariah Carey & Boys II Men

flyttreflektion

Nu är jag hemkommen från skolan! Det blev den gamla Bergatrion som gick tillsammans! Det var ett tag sen faktiskt, och det blev den sista! Snart flyttar ju far till Norrköping och då är jag oficiellt ingen Sörpingsbo längre! Känns konstigt! Igår försvann också det gamla telefonnumret jag haft under hela min uppväxt! Måste erkänna, även om jag är trött på denna stad och längtar efter att bo i Norrköping på heltid så känns det hela lite sentimentalt! Jag kan ju inte förneka hur mycket den lilla staden har präglat mig och alla minnen jag har härifrån! Nu kommer den vardagen helt försvinna och jag kommer bara ha skolan kvar i några månader!

Jaja, förändringar brukar leda till något gott! Nu går jag vidare! =)

Nu är jag sugen på nåt gott.. det finns pepparkakor kvar tror jag...
Ikväll blir det öl och bowling med vännerna! Skojsigt!

Today's

Dagens humör: Inget att klaga på asså!
Dagens mående: Eventuellt början till en mini-förkylning, men hoppas att det inte blir nåt!
Dagens borde: Börja skriva på projektet i Natur B
Dagens frisyr: Den vanliga
Dagens klädsel: Grå Cardiga, svart linne, jeans..
Dagens planer: Skola, hem till far och äta & Bowling ikväll!
Dagens materiella vill ha: Ett par nya stuprörsjeans
Dagens längtan: Till skolan är över
Dagens fundering: Kan man omvända Måns nu när han är singel? ^^
Dagens beroende: Nada
Dagens tråkigaste: 
Dagens tidning: NT
Dagens låt: One Sweet Day - Mariah carey & Boys II Men