lägenhetsplock & katastrof i melodifestival!

image306

Orkidén mamma fick av mig i födelsedagspresent!
Fin va?

Igår - Lördag så gick möbel-lasset till pappas nya lägenhet. Jag slapp dock lindrigt undan och behövde bara bära lite kartonger, växter och elektronikgrejor. Lite konstigt att se möblerna på ett nytt ställe, de får lixom en helt ny känsla när de ställs framför en ny tapet, på ett nytt golv i ett nytt rum med annorlunda ljus! Men jag känner på mig att det kommer bli väldigt bra! Jag ska ju inte bo där så jag behöver inte bry mig så mycket, men pappas tjej och jag har skött det estetiska iaf! Pappa har so noll koll! ^^ Men han är ju himla händig så det får väga upp!

Iår var även lite släkt här på födelsedagsfika, alltid lika kul! NOT! På mors sida tycker inte jag att de är så roliga.. Det är ganska stelt och alla sitter typ i 10 sek och försöker komma på nåt att säga.. Jaja.. Så är det. Jag säger som mamma: "Man behöver inte umgås bara för att man är släkt!".

Melodifestivalen började igår! Skoj! Men dock blev jag såå besviken på nivån på låtar! Herregud, vad är det som händer!? Börjar noterna och fantasin ta slut? Jag hittade ingen vinnare igår iaf! E-type (som inte hördes) och pudlarna, Christer Sjögren och Face 84 var ju USLA! Brandur och Michael Michalioff:s låtar var okej, men inga melodifestivallåtar. Brandur sjöng dock väldigt bra! Amy Diamond, Velvet och Suzzie Tapper var bäst! Ingen vinnarlåt nån av dem iof, men de var bäst igår! Velvet kunde ha bytt plats med Christer Sjögren!

OM vi nu, ve och fasa skulle skicka den töntiga, elvisimiterande, fult leende, medelålderskärringraggande smörsångaren Christer Sjögren till ESC tänker jag EMIGRERA! Det säger jag bara!

Nu blir det frukost och kaffe!
Senare blir det natur, psykologi och geografiplugg.. =(
Kanske mellan pluggandet ska jag bege mig ut och ta en prommis!

Kommentarer
Postat av: Carro

Jag tänker låtsas som att jga inte hörde dig.. Hur kan du tycka att Brandur va bra?! Och Suzzi hade ju samma karisma som en guldfisk, Amy är Amy och jag har aldrig gillat henne. Usch.. Men E-type och pudlarna va skit coola live ^^ Michailofs gitrarrist däremot.. ojojoj! haha

2008-02-10 @ 15:29:01
Postat av: Carro

Uppdatera!!!

2008-02-19 @ 20:39:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback