La Tenerife II

Nu är det sista dagen här på Teneriffa och jag känner mig riktigt avslappnad och semester-fräsch.. på sista dagen, typiskt mig! Idag har vi inte gjort så mycket, legat vid poolen och slappat men jag tröttnade på det och gick och dushade och sitter nu här ett tag. Sen ska vi kolla in ett köpcenter och efter det gå och äta! Vi kommer antagligen gå och lägga oss tidigt ikväll för vi ska liksom upp mitt i natten för bussfärd mot flyget! Det ska bli skönt att komma hem, en vecka räcker verkligen på ett sånthär turistigt ställe där man känner sig överexponerad av turism och även som en del av en skock får.. precis som de säger i Sällskpasresan.

Jag fick faktiskt en god Capuccino igår!! På en mysig restaurang med god mat och trevliga servitörer! Vi ska nog gå dit idag igen!

Nu ska jag kolla runt lite och sen gå tillbaka till rummet! Bredvid mig sitter ett gäng brittiska ungar och spelar tv-spel! =)

Hasta la vista.. baby

La Tenerife

Nu är jag på Teneriffa! :D Har det riktigt trevligt med lite släkt! Vi bor på ett superfint hotell - Sunwing Fañabé i ett Royal-rum.. inte illa! Här är det väldigt varmt! Minst 30 grader varje dag och idag har det varit extra varmt pga hög lugftfuktighet! Vi har hunnit med en hel del:

♣ Solat och badat - Solern här är väldigt stark så jag tvingas hålla mig borta en del
♣ Betalat 100 kr för en annanas på stranden - jävla försäljare
♣ Kryddat vår mat en massa - vet de vad salt och peppar är här???
♣ Åkt på rundtur på Teneriffa och sett bla Teide - vulkanen
♣ Druckit äckligt kaffe - det kan de inte göra här
♣ Åkt på rundtur på La Gomera - Jättefin grannö till Teneriffa
♣ Druckit mängder av öl - Mumma! De har en inhemsk öl här som är supergod!
♣ Blivit erbjudna minst 1000000 fejkglasögon och klockor.
♣ Blivit mycket trevligt bemötta av de flesta
♣ Köpt en parfym - Mkt billigare än i Sverige

Nu har vi två dagar kvar, de kommer bestå av slapp och kanske kommer vi utforska närområdet lite mera!
Snart ska vi gå upp och spela kort med morfar som var mkt sugen, för tillfället är jag väldigt mätt efter god och lång middag!

Det är trevligt här men jag saknar lite roligare sällskap! Inget illa om släkten men, hallå.. sju dagar räcker gott och väl!
Jag saknar mina vänner! Emma, Carro, Emma och alla andra! I can't wait 'til I see u again!

Nu ska jag hinna surfa innan tiden går ut...

Hasta la Vista

SATC - It wasn't logic, it was love



Efter dag av städande, tvättande, biotittande och packande sitter jag nu här och är klar.. tror jag.

Sex and the city - The movie var UNDERBAR!!!!!! I loved it! Amazing! Skönt att "träffa" tjejerna igen. Filmen var dock mer vemodig än jag trodde, men ändå så bra! Och vilka outfits! Herregud vilka snygga grejer. Jag vill åka till New York och shoppa Louis Vuitton! ^^Se filmen om du inte redan gjort det!

Har nyss packat väskan inför imorrn, som vanligt fattar man inte att man ska iväg, men jag ska verkligen iväg och det ska bli så skönt! Som vädret ser ut nu känns det inte ett dugg jobbigt, nu kan det regna, blåsa och vara kallt hur mycket det vill 'cos I won't be here! Hihi! Men det får gärna bli skönt när jag kommer tillbaka! Hoppas jag kan bli aningen brun i alla fall = bort med t-shirt för att få bort den fula bonnbrännan. 

Teneriffa here I come!
So long Sweden!

Ledigdag = välbehag


Hotellet på Teneriffa ^

Idag är jag ledig! Känns underbart! Efter fem dagars slit på jobbet är det skönt att veta att jag inte ska dit idag! Idag ska jag ha en mys- och fixardag. Att dessutom veta att man inte ska jobba på över en vecka känns ännu bättre. Smolket i bägaren är att min hosta inte vill ge med sig, jag har hostat i en vecka och varje dag jag vaknar känns som att jag är jätteförkyld men sen försvinner det... wierd.

Snart ska jag gå upp och städa rummet, tvätta kläder och sen blir det stan då pocketbok, småflaskor med shampoo o.s.v, korsordstidning och lite annat till resan skall inhandlas och ikväll blir det Sex And The City-filmen med Carro och Emma! Mys Mys Mys!

NU är det väl dags att gå upp om det inte blir ett SATC-avsnitt innan!^^
Imorrn åker jag till Tenerfiffa! Yeah!

Midsommar



Årets midsommar blev lite annorlunda än mina tidigare midsomrar. Det berodde antagligen på att jag jobbade större delen av dagen. Och förvarningar hade jag fått om att på midsommar är det mycket folk. De kommer och sista-minuten-shoppar sill, chips, groggvirke, grillkol och sånna grejer. Och visst det gjorde de, men det var inte alls så mycket folk som vi trodde att det skulle bli, vilket var skönt för då kunde jag spara lite energi till kvällen.

Efter jobbet åkte jag hem och tog en snabbdusch och blev sedan skjutsad till Sörping med Carro, tack Mamma för skjutsen! :) Kvällen blev spontant mysig. Vi började med lite grill och snack om lite allt möjligt. Vi satt i ett litet mysigt hus på Emmas trädgård, de har renoverat det jättefint så nu fungerar det mest som ett lusthus! Supermysigt att sitta där med tända ljus med sina bästa vänner! Efter ett tag kom Elin, Sandra, Emil och Fransson och vi hade riktigt kul! Roligast var när Carro hällde en hel kanna vatten på det hånglande paret Sandra och Fransson! Mohaha!
Som sagt en riktigt lyckad kväll med underbara vänner!

Idag är jag riktigt seg måste jag erkänna, vi somnade riktigt sent. Carro och jag var inte trötta när vi gick och la oss så vi underhöll oss genom att rabbla Morfar Prosten- och Disneycitat i en timme. Knasiga vi är! 
Nu ska jag försöka göra mig iordning så ska mamma åka och äta nånstans.

Bara två dagar tills vi åker till Teneriffa! Wihoo!

That's all!
Puss

Regnig intimitet

Nu är jag hemma efter jobbet - en ganska slitig dag med mycket folk och mycket att plocka, så nu är det skönt att sitta här och varva ner lite. Utanför öser regnet ner och det låter så härlig och mysigt! Jason Mraz skiva underhåller mig här lite också, av vad jag hört är det en underbar skiva! Soft och bra musik!! :) 

Imorgon är det midsommar, känns faktiskt jättekonstigt! Känns som det är minst en månad kvar men men.. Kanske beror på att jag ska jobba också. Men på kvällen blir det mys i Sörping med vännerna! Då kan vi prata av oss lite om dramat som skett i vissas liv.. Några påbörjar något, avslutar det i tjafs, några grovhånglar och andra gör slut! Tänk att denna dramatiska tid skulle komma efter vi slutat skolan! Under skoltiden var det ändå väldigt lugnt på intimfronten om man kan kalla den så. Men nu verkar folk ha fått igång de lite och jag vet inte om det är bra eller inte för det slutade iaf dåligt för en! :/ Jaja.. vi får se hur det fortsätter. Själv är det tomt på min intimfront, men en har faktiskt visat intresse, men tyvärr har jag inga känslor för honom! Men det visar iaf att det inte är omöjligt att få känslor för mig.. alltid en tröst!

Ska nog gå och lägga mig snart.. är faktiskt lite trött... och blöt, jag cyklade hem i spöregnet - ingen bra idé!

Godnatt allesammans!
Puss



Tillbaka i cyber-space

Hi folks, I'm back...  missed me?
Nu ligger jag här i min säng klockan tre på natten med min nya älskling.. en kille trodde ni?
Hehe.. nej! Älsklingen är en svart MacBook! Och den är helt fantastiskt underbar! :D Me like!

Bytet av bredband fungerar också nu så nu kan jag ju surfa igen.. skönt skönt

Inte så roligt inlägg kanske men iaf.. nu är det dags att bli aktiv bloggare igen!

Ciao