Söt pojke o bra låt! ^^



Euroband - This is my life

Bästa låten efter Charlotte i ESC 08! :D
Och han är såååååå söt!

Hurtbulle typ

Kan ni tänka er att jag imorse gick upp en timme innan jag behövde och ställde mig på vår crosstrainer och tränade i typ 20 minuter!? Gud vad hurtigt! Hehe, och så skall det fortsätta! :) Det är min ambition i alla fall! Kanske lite sent att sätta igång till beach 08 men bättre sent än aldrig, eller hur? Egentligen har jag ett mål med detta, jag har tänkt mig bli skitsnygg till Pride! ^^ Och det är nio veckor kvar, det borde jag ju klara!

Så in med nya vanor och bort med lite fett!

Nu ska jag snart åka till skolan och i eftermiddag ska nog jag och mamma åka till IKEA!

Hoppas ni har en fin morgon!
Kram

Perelli, du var bäst!

Jag hinner med ett litet inlägg innan jag sätter igång med psykologin..

Det har varit en ganska bra helg! I lördags gick jag, mamma och arbetskamrat till oss och kollade på Götheborg - Ostindiefararen! Vi gick dock inte ombord.. föör mycket folk! Så vi satt på kajen där och drack öl istället! Det var ju lite trångt där så vi delade bort med några andra och de var trevliga! Dock hoppas jag att tanten hade druckit mkt vin för hon trodde nämligen att jag och mamma var ihop... hmm.....  lagom roligt asså! Men jag får se det som att jag har en fräsh mamma som ser ut och vara mellan 30-35 och jag såg väl kanske ut som 25 :p Då är det ju inte så farligt! (Fatta hur mycket jag försöker intala mig detta! :p) Efter etta blev det lite god mat på Babyl House och sen gick frugan (mamma :p) och jag hem och däckade i varsin soffan en timme typ! Lite senare gick jag och Emmorna hem till Magnus och kollade på ESC! Men fatta vilken katastrof!!! Charlotter var ju Outstanding om man jämför med den andra skiten! Ush! Europa har ingen smak.. liksom Ryssland? Låten sög ju getpung! Jaja, if så gick vi till klubben efteråt och dansade lite och det blev såklart efterfest som det alltid blir med bögarna typ! :p Snackade med astrevlig tjej från Sthlm där så nu kanske jag har fixat boende till Pride! :D

Igår söndag gjorde jag inte ett jota! Jag var bakis och trött hela dagen typ! Gick bara runt och var vilket var ganska skönt! Kunde verkligen inte plugga! Så det får jag ta igen nu idag!

Bara att sätta igång! Liksom sista grejen jag gör på gymnasiet typ...
Wish me good luck

I'm not going, because now i KNOW it's gonna be an emotional suicide, he's taken :(

Duktiga Jockie!

Nu sitter jag i skolan! Anlände mer än en timme innan vi började! Anledningen till detta är att jag har fixat med guidningen i geografin idag och håller nu på att skriva på en kompletering till ett religionsarbete! Kul! Not!

Nu ska jag sitta här och tråka tills naturen börjar! Sen blir det lite mer lektioner, en guidning och ikväll jobb!.... Kul dag..

We're in the final, people!


Eurovision Song Contest 2008 Semi-Final (2) Eurovision Song Contest 2008 Semi-Final (2)Eurovision Song Contest 2008 Semi-Final (2)

Tjohooo! Charlotte Perrelli är vidare! Ingen större överaskning kanske men nu vet man liksom säkert att hon är med! Jag tycker också att hon gjorde grymt bra ifrån sig! Shit asså! Henne behöver vi inte skämmas för! Go Charlotte! Några som överaskade var Island, väldigt bra låt och väldigt söt kille! Förhandstipade favoriten från Ukraina var också väldigt bra! Superbra nummer, men låten är inte lika stark som Hero! Jag gillar att den var den enda programledarenkom ihåg och sjöng med i! ^^

Min top-tre-lista:

1. SverigeCharlotte PerrelliHero
2. Island - Euroband - This is my life
3. Ukraina - Ani Lorak - Shady lady

Jag kanske stannar utanför..!?

image324
Bilden hämtad från aftonbladet.se

Lite läskigt att vi ska dit om typ en vecka! Stället är ju fan bombhotat!
som sagt.. jag kanske stannar utanför!

Tal över och fått en extra-uppgift, precis vad jag behöver

Idag hade jag mitt tal i svenskan och det gick väl okej. Asså, jag vet inte vad det är med mig när jag ska hålla tal. Jag känner mig inte nervösmen ändå så hakar jag upp mig, ger ifrån mig konstiga ljud, pratar snabbt och tappar bort mig! I mean why?? Det gick ju skitbra hemma! Jaja, det gick ju ändå okej! Monika verkade ändå nöjd! :) Så nu kan jag stryka ännu en grej från listan.. Kvar att göra är..

♣ Genetikprov - Naturkunskap B -  Känns som jag kan det, men ska ändå läsa allt igen minst en gång till.
Slutprov - Psykologi A - Gjort 1/7 frågor.
Guidning - Geografi B - Ska fixa det imorgon!

Två saker har tillkommit.. eller ja en tänkte jag skita i men ska göra den iaf så kanske jag kan höja religionsbetyget..

♣ Muntlig kompletering, Istiden - Geografi B - Provet gick inte bra asså..:s
Kompletering om varför man går med i en sekt - Religion B - Kanske kan höja betyget!?

Nu är jag sugen på kaffe, ska sätta på lite och efter det blir det lite mer naturplugg!
Sen ska vi se National Treasure II tror jag.. :)

Kram kram till alla! ♥

Sverige i ett nötskal.. på Gran Canaria

image323


Jag och mamma tittade på Sällskapsresan idag och jag bara älskar den! Så himla skön och den fångar verkligen Sverige och hela charterkonceptet! Allt från dessa töntiga utflykter till dumma frågor och larviga reseledare och hur vi svenskar beter oss när vi är på charter! Många skratt blev det och faktiskt kommer många klassiker-kommentarer från filmen; "Har de svenskat kaffe på hotellet?", "Ah va fan man var ju nykter imorse men nu börjar det ordna upp sig vettu!", "Det är så kallt på rummet och ändå har betalat bränsletillägg!", "Har du med dig de fyra p:na? Pass, pesetas, piller och pillet! Och prit!"

Jag tycker den är skitbra men ska verkligen göra allt jag kan för att inte vara så charteraktig när jag åker till Teneriffa i sommar. Inga applåder efter flyget, försöka motverka att skockas omkring i en grupp, vara med på ett begränsat antal turist-utflykter och absolut ine gå på underhållningen hotellet anordnar!

Nu är det dags för sängen tror jag.. och läsa lite mer natur kanske.. eller Prime Time.. undrar vad jag väljer!? :P

Bättre måndag än den förra!

Helvetesveckan som Sanna kallar den har börjat! Men nu tycker jag inte att det känns så farligt! Kanske är det mest för att mitt tal är nästan klart.. Det hade jag mest ångest för, nu ska jag försöka plugga in det så jag inte blir så bunden av manus.

Gick upp tidigt och åkte till skolan på morgonen fast vi inte hade några lektioner. Skrev på talet, renskrev det och började på powerpointen. Skönt att få det gjort, nu har jag bara inledning och avslutning kvar!

Efter skolan blev det fika på stan med Emmorna. Vi gick också på stan och shoppade.. eller iaf jag! :p
Det blev ett par skor - wedins, ett par chinos - emilio och ett par shorts H&M. Kul me lite nya grejer att matcha tröjorna och skjortorna till! :) Kanske tar en bild.. Jag gjorde också en grej jag tänkt på länge! Jag piercade örat! :D Lite kul, gjorde inte så ont som jag trodde att det skulle göra! Men det är ovandelen av örat och inte i snibben! :) Så nu måste ja ha ett sådär halvsnyggt läksmycke i 6-8 veckor.. sen blir det nåt finare!

Nu måste jag verkligen sätta igång och plugga! Skriva inledning och avslutning på talet, öva, läsa igenom naturen och kanske göra en uppgift på psykologin!

Ciao

Vackraste låten!?



Celine Dion - My heart will go on

Min underbara vän Carro skrev om Whitney Houston och I will always love you och frågade om det finns någon vackrare låt! Svar; Ja det finns det! Denna slår den faktiskt! Tycker jag i alla fall!

Vad tycker ni?

Skön musik just nu:

 

No air - Jordin Sparks ft. Chris Brown
Don't forget about us - Mariah Carey
4 minutes - Madonna ft. Justin Timberlake & Timbaland

Ush o Fy Hammarby

Gud vilken dyster morgon asså! Solen lyckas ta sig igenom molnen stundtals men ändå hänger här en dyster känsla av seg lördag. Kanske är det för att det är jobbhelg, när man jobbar förstörs hela helgen faktiskt! Även om jag inte börjar jobba förrän fem så vet jag ändå att jag ska dit och måste planera upp min dag! Planerna för dagen är dessutom plugg! Plugg, plugg, plugg! Men har snart gjort halva svenskatalet.. en liten ljusglimt kanske...
Gud vad dyster jag är nu, varför då egentligen!? Nu kom jag på mig själv att längta till jobbet.. där händer det iaf något!

Kan inte nån snygging sparka upp dörren till mitt rum med en rosbukett i ena handen och choklad i den andra, släppa dem på golvet och rusa fram till mig och dra ner mig i min sköna säng!??

Fuckin' emotional suicide - Det kommer det bli!

Tack o hej för dystra mej.. kaffet är slut.. tillbaka till talet!

Citerar min kära kusin här: "Suck, ingen sol och inga pengar!"

energi!?

Det är otroligt hur långt en människas energi räcker egentligen.. Jag gick upp vid kvart i åtta typ, har varit i skolan, hade typ en timme hemma innan jag gick och jobbade, kom hem starx efter midnatt och kollade på en film och sitter fortfarande här och är klarvaken! Men jag borde väl gå och lägga mig, behöver energi tills imorrn då jag ska ha minst halva talet i svenskan gjort..

Dags för tandborstning!

friday morning..

Gud vad skönt det ärmed sovmorgon! Eller hur!? Bara det faktum att man inte går upp vid samma tid som vanligt förändrar i vilken takt och ordning man gör saker på mornarna. När man börjar som vanligt har iaf jag ett väldigt inrutat scehma för morgonens aktiviteter.

06.45 - Går upp, bäddar
06.50 - Toa, linser, uppfräschning, make up
07.05 - Frukost
07.15 - Borstar tänderna, packar väskan
07.25 - Går hemifrån mot bussen

Tiden stämmer inte till 100 %, iblandgår jag upp tidigare och senareoch då disponeras tiden olika!
Hur ser din morgon ut?

Ska om 20 minuter bege mig mot bussen och åka till skolan. Snark! Det hade inte känts lika jobbigt om jag inte jobbade i kväll! Slutar skolan 15.40, kommer hem 16.25, ska va på jobbet 17.00! Härligt va? Jaja.. lite pengar iaf..

Nu ska jag kolla om mina kära blogg-vänner har uppdaterat!
Ciao
 

regnsmatter

image322


Utanför fönstret smattrar regnet. Det slårmot rutan och jag hör det forsa ur en stupränna. Och det är supermysigt! I måttliga mängder är regn underbart! Det tillför en viss ro och och en mysig stämning! Något det bästa som finns är att ligga skyddad för regnet, under en altan till exempel där det är torrt och bara ligga och titta och lyssna på regnet. Detta är förstås bäst på sommaren för då slipper man förhoppningsvis frysa. Nu är det lite kallt, men det är ändå mysigt! Extra mysigt och skönt kommer det bli att krypa ner i sängen, då blir det tyst och smattret hörs tydligare!

Har haft en skön eftermiddag och kväll. Fortsatte min målning faktiskt! Dock blev det inte lika bra som igår, papret vek sig vilket gjore att vattnet på pappret rann lite fel. Det blev också fel i blandningen av färger och mängden vatten! En viss teknik krävs för akvarell, men jag tänker inte låta detta förstöra utan på't igen bara!

Jag hade besök av Emil ikväll och vi fikade, sjöng till Disneylåtar och busade! Obs. I detta fall betyder inte busa någon form av utbyte av saliv eller sex. Utan vi busade bara, vilket var rätt kul! :p

Nu känner jag att jag är ganska trött och måste bara bädda till sängen! Det blir antagligen några sidor i min bok också! Jag har kommit igång och läsa igen! :) Kul! Jag läser en bok ur min favvo-serie. Liza Marklunds serie om Annika Begtzon är det som gäller och nu läser jag Prime Time! Den verkar bra!

God Natt

Jockie - Konstnären!?

image320

Palm över hav.. typ
© Joakim Halldén

Igår var jag lite duktig och drog fram mitt akvarellset och satte igång! =)
Det är verkligen jättekul.. ska nog måla lite idag också!
Lite småsvår teknik bara... men jag lär mig väl bara jag övar!

Kommentarer!?

pluggilainen

image319

Jag har en liten hemmadag idag, tog ledigt för att plugga! Och det har jag gjort nu en liten stund, psykologin är i det närmaste färdig. Måste bara läsa igenom det och kanske lägga till lite saker. Så nu har jag svenskan kvar att göra! Bäst att ta tag i det nu så kan jag ha en skön, ledig kväll!!

Gud vilken befrielse att va klar med psykologin.. Wohoo!!
Nu ska jag fixa iordning mig lite och sen svenska!

Baj baj - äppelpaj! MMMM.. va gott de skulle va me paj! ^^

Måste göra nåt åt garderoben..


Räddaren i nöden?

För tillfället är det KAOS i min garderob! Jag tänker inte visa bild, det är för pinsamt! Den är nu full av grejer! Detta förvärras av att min garderob inte innehåller några hyllor utan bara stänger.. jag kan alltså bara hänga kläderna och det får inte plats mer! Har en häng-grej med hyllor för underkläder och sånt! Men den får inte plats längre.. dessutom är det fullt på golvet i garderoben också! Men jag tror att jag hittat en lösning! En byrå från IKEA! Jag måste dit snarast! Min kusin har en sån och den verkar superbra! Gillar den uppfällbara spegeln skarpt!

Jag vill åka nu!!

variation.. NOT!

Ännu ett inlägg i pluggandets och stressens tecken! Vi måste verka väldigt tjatiga i våra bloggar! Allt vi skriver om är hur trötta och utleda vi är på skolan, hur lite energi vi har och hur mkt vi har kvar att göra i skolan! Man får hoppas att stämningen i bloggarna lättas up när skiten är färdigt och vi kan börja skriva om roliga saker igen!

Jag har ändå haft en trevlig eftermiddag med vännerna idag! Vi tog en fika på uteserveringen mellan Lindahls och Fräcka Fröken. Jag var den enda som tog Fräcka, de har så mycket godare kaffe! :) Dessutom blev det en bamseskål med blåbärspaj och vaniljsås! Sjukt gott! Jag åt upp allt på typ två minuter! Efter detta tjatade mina kompisar på migg att jag ska ta tag i en grej jag tänkt på.. Har tänkt pierca mig i örat (ovandelen av öret.. typ). Men är inte riktigt säker.. Vore trevligt med kommentarer från de som känner mig om vad ni tycker! =) Vi var också duktiga och letade fakta om Kneippen bo biblioteket i Norrköping! Och jag har skaffat kort där nu! Blir mer och mer Norrköpingsbo.. hehe!

Imorgon tänkte jag faktiskt ta ledigt från skolan och ha en pluggdag! Eftersom jag jobbar i helgen  kommer det inte bli mycket pluggande.. så jag tar igen det imorrn! Så får det bli! =)

Idag, nu ska jag försöka ta tag i psykologi och svenska! Eller gå till Seaside!? Haha! :P

Puss och hej

skola, skola, skola, skola, skola

Nu sitter jag här nyduschad och har varit skapligt duktig idag! Har skrivit en sida på psykologin och läst igenom geografin! Fick ju dock höra lite sent att uppgiften till imorrn är lite viktigare än jag trott = måste läsa om det! Och det är svår text - Det är illa när det tar en timme att läsa typ 13 sidor.. Så jag ska samla de sista krafterna nu och läsa det! Eftersom istidsprovet antagligen gick käpp rätt åt helvete krävs det nog att jag gör bra ifrån mig imorgon!

Liten update på vad jag har kvar! (Känner att jag behöver struktur, kolla in Matildas blogg så får ni se på struktur ^^, även om den gjorde henne mer panikslagen.. :S)

- Analyserande text; Socialpsykologi - Psykologi A
- Uppgift; Psykiska sjukdomar - Psykologi A
- Muntligt prov; Väder - Geografi B
- Guidning; Kneippen - Geografi B
- Diskussion Hinduism/Buddhism - Religion B
- Tal; Teckenspråk - Svenska C
- Prov; Genetik - Naturkunskap B

Sju grejer kvar! Pjuh! Men inom tre veckor är allt avklarat! Och OMG vad jag längtar! Men ändå.. jag ska bara göra sju grejer till, sen är det över, på riktigt!

Kanske kan försöka njuta! Det är ändå en tröst att alla omkring mig tycker likadant! :)
Nehepp.. tiden rinner iväg.. dags för Väder och Vind mina damer och herrar!
Ciao

skola, skola, skola, skola, skola

Nu sitter jag här nyduschad och har varit skapligt duktig idag! Har skrivit en sida på psykologin och läst igenom geografin! Fick ju dock höra lite sent att uppgiften till imorrn är lite viktigare än jag trott = måste läsa om det! Och det är svår text - Det är illa när det tar en timme att läsa typ 13 sidor.. Så jag ska samla de sista krafterna nu och läsa det! Eftersom istidsprovet antagligen gick käpp rätt åt helvete krävs det nog att jag gör bra ifrån mig imorgon!

Liten update på vad jag har kvar! (Känner att jag behöver struktur, kolla in Matildas blogg så får ni se på struktur ^^, även om den gjorde henne mer panikslagen.. :S)

- Analyserande text; Socialpsykologi - Psykologi A
- Uppgift; Psykiska sjukdomar - Psykologi A
- Muntligt prov; Väder - Geografi B
- Guidning; Kneippen - Geografi B
- Diskussion Hinduism/Buddhism - Religion B
- Tal; Teckenspråk - Svenska C
- Prov; Genetik - Naturkunskap B

Sju grejer kvar! Pjuh! Men inom tre veckor är allt avklarat! Och OMG vad jag längtar! Men ändå.. jag ska bara göra sju grejer till, sen är det över, på riktigt!

Kanske kan försöka njuta! Det är ändå en tröst att alla omkring mig tycker likadant! :)
Nehepp.. tiden rinner iväg.. dags för Väder och Vind mina damer och herrar!
Ciao

ska försöka va duktig igen!

Idag har det blivit lite kallare och trots att det är sol nu ser man att fler och fler moln är på väg! :/ Jag har varit skittrött nu i några dagar.. hmm.. kan kanske bero på sena kvällar! :p Vilket betyder att jag måste i säng tidigt ikväll och sova ifatt! Jag tror att jag vänt på dygnet lite.. Eftermiddagens uppdrag är att kanske inte bli helt klar med psykologin, men forstätta på den, läsa på till geografin! Faktiskt ganska svårt, våt lärobok är sjukt dålig och man fattar intgenting! Hittade två böcker idag där jag kan läsa om teckenspråk till svenskatalet.. kan ju vara bra att läsa igenom!

Så nu ska jag hämta något att dricka.. sätta på kaffe kanske!? Energi behövs!

Hoppas ni gör nåt roligare än att plugga denna eftermiddag!
Kram kram


Kortfattad helg och seg måndag

Nu har jag inte skrivit på några dagar.. så här kommer en kort update om de senaste dagarna!

Fredag:
Klassfest hemma hos mig! Det blev en rolig tillställning, dock lite för mycket fylla och folk spydde här och där.. Hmm.. inte kul att städa! Men annars var det jättetrevligt!

Lördag:
Soft, solig, varm och skön dag! Jag och mamma åkte ut till Lindö och åt glass och gick runt, sen blev det besök på Cillas landställe och sen pizza.. höhö! Jag höll på att däcka på kvällen men Victor och Emil fick med mig ut en sväng! :)

Söndag:
Också soft dag. Mamma och jag åkte och solade i Sandviken, blåste ganska mycket men skönt i alla fall! Var också duktig och gjorde klart religion och internationella relationer.

Idag är det lite kallare, tråkigare och segare! Energin att ägna sig åt skolarbete är nästan utplånad och vi har några grejer kvar att göra! Jag känner att skolarbetet gör att man inte kan njuta av tiden man har kvar! Jaja.. bara att göra klart all skit, faktiskt mindre än en månad kvar nu! :S

Nu ska jag väl göra nåt.. hehe..
Ska göra psykologin klar ikväll om jag orkar..

Puss och hej från skoltrötta mej!


Sun - I love u!

Har haft en ganska mysig eftermiddag! Det är antagligen vädret som bidrar till det! Det har varit så varmt och skönt asså! Det är helt underbart!!!! Innan jag bunkrade upp mig för plugg var jag tvungen att ge mig ut i sommareftermiddagen, ja det kan faktiskt kallas sommar! Gick den vanliga promenaden runt strömmen och på vägen dit och också lite på vägen hem såg jag alla roliga fotbollssupportrar! Det är inte klokt vilket stämning det blir i stan när det är en stor fotbollsmatch! Jag tycker såklart att de är lite galna, men det är ändå kul när det händer saker! =) Undrar hur det gick för IFK? - Det är sant, jag pratade om sport, tro't eller ej!

När jag kom hem såg jag om Nyckeln till fihet för psykologiuppgiften och lite klokare blev jag förhoppningsvis. Jag har iaf börjat med uppgiften nu och skrivit en och en halv sida! :D Jag ska nog kommer över detta också! Hehe

Imorgon är det klassfest som gäller och det är kul att alla är så på!
Jag hoppas på en dunderkul kväll!

Nu ska jag ha te eller nåt och sen blir det sängen tror jag!

Pusspuss

duktig dag hittils

Eftersom det bara var jobba-själv-lektioner idag så sket jag i skolan! Däremot var jag hos tandläkaren vid 8.00 och som tur var hade jag inga hål, jag har alltså varit duktig ett år till! =) Ska dock köra oftare med tandtråd och gno lite duktigare på baksidan av framtänderna.. Jaja, nu är det avklarat!

När jag kom hem blev det en samrrig macka och kaffe som en belöning typ! Och jag har städat mitt rum vilket verkligen behövdes! Nu ska jag hålla det såhär fint och inte stöka till det! Inga pappaer överallt, inga kläder på golvet och ska inte spara massa skit! Jag har även diskat och slängt sopor och pappersinsamling!

Mina planer är att fortsätta dagen i duktighetens tecken! Ska fortsätta med Religionsarbetet och påbörja psykologin!

Bara att köra igång! Inget att vänta på!

Blev lite inspirerad av Bella att visa upp allt jag har kvar att göra:

♣ Socialpsykologitext + en till eximination - Psykologi A
♣ Tal om språk - Svenska C
♣ Krig i religionens namn + diskussion om Hinduism/Buddhism - Religion B
♣ Diskussion om Tjetjenien - Internationella Relationer
♣ Seminarium om Väder + Guidning i Norrköping - Geografi B 
Politisk likgiltighet - Samhällskunskap C
Inget =) - Historia C

Lite kvar är det, men jag börjar se slutet iaf!

Nu är det pluggtajm!
Ciao!

jag vill också plocka äpplen



Jag såg nyss en Underbar film! Ciderhusreglerna! Så otroligt vacker! Den var så fin att det liksom inte går att beskriva den! Om du inte sett den, gör det, gå och hyr den nu eller köp eller vad du vill, bara du ser den! Kanske är det det man ska göra; hoppa in i en bil och åkamot en oviss framtid och kanske bli äppelplockare ett tag..

Imorgon är det skola igen och jag måste säga att jag är glad av att se att jag inte är ensam om att hata skolarbete för tillfället! Men samtidigt gillar jag ju alla fina personer där.. verkligen tudelat..

Nu är det dags för Jockie att borsta tändernaoch sedan bums i säng och lyssna på lite radio!? P1 är absolut bäst när man ska sova!!

Nån mer som är impad?



Nick Pitera - Part of your world

Hur f*n får han till rösten sådär? Han är såhäftig och sjunger som en gud!
Både som kille och tjej! =)

Slow Sunday

image318


Ujujuj vad seg jag är idag! Och det borde jag väl vara!? Igår gick vi iaf till en trevlig födelsedagsfest hos Daniel där vi fick jättegod mat, gott vin och mötte goa människor! =) Han bor verkligen superfint med en cool utsikt över stan.. måste fråga om jag får komma dit och fota!!

Efter gick vi till klubben och för första gången hade jag inte särskilt kul.. jag blev typ depp istället, jag försökte dölja det men tror inte att det gick så bra! Satt och beklagade mig! Men va fan det är bara äldre som verkar vara intresserade av mig! Alla som jag tycker verkar intressanta är alltid ute efter "något bättre" än mig känns det som iaf! Kanske är det bara larv men det känns så!! Sam var dock snäll och gullig och hjälpte mig skriva en fjortislapp! Hihi, sötis!

Idag är det seeg söndag och jag har plugg att göra men gör det inte! Jaja, jag har satt deadline på onsdag.. bara en vecka försent! :P Har byttämne i alla fall från Shia/Sunnimuslimer till Nordirland.. då behöver jag inte sätta in mig lika mkt! Fick låna en bra bok av mentor-magnus där det mesta finns. Och jag behöver inte engagera mig för mkt heller! Det gör jag faktiskt inte!

Nu är frågan om jag ska lämna lägenheten och komma ut i friska luften!? Kan nog göra gott.. ska ringa mor och höra om jag ska vänta på henne!

Hoppas att ni har en bra söndag!.. Nu ska jag ha kaffe!

Kraam

stackars lever

Vilket partydjur jag har blivit! Igår blev det singstar-förfest hemma hos Magnus! Och jag lyckades tjata med mig Carro! Vilket var tur för hon hade jättekul! Lite vin till att börja med, "sjunga" järnet och sen gå till Palace och skaka rumpa! Jag blev verkligen på partyhumör och dansade mycket! =)

Idag är det ännu en fest som gäller! En av gaysarna fyller år och jag ska dit på lite middag och fest och sen går vi antagligen till Seaside!

Nu ska jag fixa iordning mig! Ska vara där om 1,5 h!

Hehe, har inte pluggat nånting dessa lediga dagar! Så jag ska Börja med religionen imorgon! Gud vad lat jag blivit!

Jaja!

Bajbaj

fredagen den andre maj

Godmorgon!



Idag är det fredag och man är ledig! Känns rätt soft faktiskt! Gårdagskvällen blev mysig, såg RENT  med Emil och
Mischa och jag tyckte den var bra men lite väl lång. Musiken var bra även om man kanske hade kunnat skippa någon låt.. Men trevlig film och lite sorglig! På vägen dit och hem gick jag på nya bron över Söderleden! Ser lite annorlunda ut nu..

Idag ska Carro och jag ha mysdag! Får se vad den kommer innehålla. Vi tänkte iaf bli klara med vårt kära lilla samhällsarbete! Jag anar att det blir en liten fika och kanske kan jag få med henne på en liten promenad! OM det nu inte blir regn.. :S Det står iaf att det ska regna i NT, men just nu skiner solen! Får väl ta morgonkaffet på balkongen och njuta medans jag kan. En parentes: Brämhults Apelsin/jordgubbsjuice är gryymt god! Prova själv!

Ikväll är frågan om jag ska parta eller inte.. känner mig inte så sugen på det faktiskt! Har blivit "bjuden" på två håll! Ska man ta båda, en av dem eller ingen? Jag får se.. Men det vore kul att köra Singstar med Magnus, va ett tag sen nu! :)

Måste verkligen deklarera idag, sista dan ju! Varför väntar jag alltid till sista dagen??

Kaffetajm nu och sen ringa fröken Caroline!

Hoppas du får en fin dag!

Valborg 08

Nu är vi klara med vår historiaguidning! Och som Patricja skrev i sin blogg! Det gick riktigt bra och det tog längre tid än vi trodde innan = Bra! Innan hann vi med en mys-fika på Jannes och satt och sörplade kaffe och skvallrade! =)



image312

         


Valborg 08 är avklarad! Vi åkte ut till Tjen till en mysig stuga! Vädret tillät oss inte att sitta ute men det var lika mysigt för det! Men trots att det små-regnade lite så kunde vi ändå grilla och till det blev det klyftpotatis och sallad! Mumsigt, vi var så hungriga att vi verkligen satt och vräkte i oss!

Premiärdoppet för detta år är också avklarat! Men fy fasen vad kallt det var! Kan inte ha varit varmare än 10 grader.. Resten av kvällen mös vi och hade trevligt! Vi blev en aning förfriskade också kanske.. speciellt Carro med sitt vanliga fyllefniss och obalans! Kan inte beskrivas med ord.. måste ses! GulleCarro, Me like you!

Vi fick till lite dans också på typ tre kvadratmeter avverkade vi några låtar, sen dök vi ner i dubbelsängen och kom inte upp! Jag minns inte hur det gick till men vi måste ha somnat ganska fort där i en hög! Jag vaknade idag runt sex på morgonen och det tog ett tag att förstå att det var morgon och  var jag var! Hehe!

Idag är jag mest skönt seg, ska till Paps och äta nån god pasta och sen gå en promenad eller nåt med Emil!

Hoppas ni också hade en trevlig Valborg!
Puss&Kram