snart 2008

image291

it was actually snowing

image290

Snö dagen innan Nyårsafton

Ja, det snöade faktiskt! Stora maffiga flingor dalade ner från skyn!
Detta är 2007 års näst sista dag. Det har varit ett bra men arbetsamt år!
Snart är det 2008, året då jag slutar gymnasiet och ger mig in i den fruktade framtiden!
Jag har förhoppingar för det kommande året, jag ska spräcka min bubbla, vilkert var nära att jag gjorde men så blev det inte. Men nu har jag tandpetaren i högsta hugg, jag ska bara våga spräcka den och kasta mig in i en okänd värld, jag måste medge att jag är rädd för den världen. Men varför egentligen? Vad finns det att vara rädd för? Kanske kommer den världen passa mig så mycket bättre än den jag befinner mig i nu.
Jag hoppas det, det gör jag verkligen!

2008 ska bli ett bra år, bättre än detta! Jag hoppas att hel del saker har hänt vid samma tidpunkt om ett år..

Vi får se om det snöar då också...



Catherine Tate



Är hon inte föör cool!? :D

välj vad du lägger ner energi på...



LeAnn Rimes - Life goes on

Nu vet jag att han ljög, fast jag bad honom berätta sanningen!
Så gör bara en fegis! Fy fan!
Det hade kännts bättre om du sa som det var direkt!

My life goes on!

Om nåt av det jag sagt stött dig och om jag har fel så är det mitt misstag,
men nu har jag svårt att tro det!

besviken...



Darin - Why does it rain

Denna låten beskriver min känsla idag, i en något överdriven form dock!
Jag menar, inget hade ju hänt! Men ändå, kändes verkligen bra! Jag tänkte ju förfan tilloch med åka!
Det är ett stort steg för mig, verkligen! Nu känns det som jag gått flera tillbaka!
Det vände så plötsligt, ett sms, sen slut!
Men, Hej då B och tack för tiden som var...

Kommer jag någonsin få uppleva kärlek?
Jag börjar faktiskt undra.... 


Dagens:

Dagens humör: Till en början nedstämd men det blev bättre! :)
Dagens mående: Skönt slö
Dagens borde: Beställa biljetter till lördag
Dagens frisyr: Snedlugg och tillruffsat därbak 
Dagens klädsel: Svarta jeans och vit t-shirt med skrikigt tryck
Dagens planer: Filmkväll med Sanna
Dagens materiella vill ha: Kameran jag ska köpa på fredag :D 
Dagens längtan: Sthlm  Lördag
Dagens fundering: Ingen särkild..
Dagens beroende: Fanta Mango - Mums för näbben! 
Dagens tråkigaste: Inget speciellt..
Dagens tidning: Nån gammal King..
Dagens låt: Reik - Vivo en sueños

canción de la día



Reik - Vivo en sueños

x-mas day

Hade en väldigt trevlig dag igår, vääldigt slapp till en början faktiskt. Gjorde inte ett skit på hela dagen, men det kände jag att jag behövde, så det var sönt. Men senare på eftermiddagen gick vi till MA och åt lite juldagsmiddag, kalkon, potatis och en väldigt väldigt väldigt god sås! Mums som en kontrast till julmaten, jag har kommit på att jag inte är nåt julbordsfan faktiskt. Bara mastigt och man sitter där och trycker in massa kött.. Nä, ingen mer julmat på lääänge! Har dock börjat uppskatta det kalla bordet mer.. Jaja, alla blir vi vuxna nån gång! ;) Efter middagen gick vi ehm och sen ringde Emma och Malin och drog med mig ut. Shit vad folk det var! Det var stopp överallt och enda chansen att komma in var om någon annan gick ut, på alla de stora ställena förstås. Men vi va på Side Bar tror jag att det hette. Skittrevligt ställe! Eftersom det var fullt överallt var det även det på denna lilla bar och direkt när jag kom in såg jag väl minst fem pers jag kände. Det kryllade av sörpingsfolk eller ex-sörpingsfolk, vilket var ganska kul!

Idag ska jag ut och röra på mig, jävla kaloribomber man satt i sig i form av julmat, choklad, alkohol och läsk!
Jag funderar också på att köpa kameran idag! Yey!!! :D
Jag har upptäckt att jag är lik Miranda i SATC, Jag kan va vääldigt cynisk! Lägg av med det, Jocke!
Är det någon som läser detta som kan hjälpa mig att få bort Spyware på datorn, jag blir galen!

Nu är det frukost som gäller!
Arreviderchi!


Jullov!

Nu har jag inte varit aktiv här på ett tag. Har fått in nåt skit på mammas dator så orkar inte riktigt med lilla datamaskinen. Hoppas det fixar sig!

Jag har jullov och mår bra! Jobbade hela helgen, bland annat ett svinpass på 11 h i lördags, men men.. Måste ju tjäna in julklapparna. Igår var det julafton, jag tror att årets var den då jag känt minst julkänsla. Det fanns ingen julstämning nånstans! Det blev en riktigt lugn tillställning med lite kortspel, mat, tv och klappar.. Det är faktiskt skönt att det är över, bara mellandagsrean är över så blir vi av med köphetsen också, aldrig fel!

Nöjd med mina julklappar är jag, bidrag till kameran jag ska köpa från pappa, dvd-spelare och en bok från mamma och presentkort på Granit från morfar! Perfekt!

Nu ser jag fram emot juldagsmiddag hemmas hos Marie ikväll och senare förhoppningsvis utgång med lite vänner!

Dagens ros: Påven som pratar om miljöproblem!
Dagens ris: Kashmirfarmare påskyndar klimatproblem i Kina

Puss på er & hoppas att ni har en God Jul!

sista da'n i skolan

Sista skoldagen för denna termin är avklarad, imorgon väntar en avslutning och sen en ledig förövrigt!

Är nu äntligen hemma och är mätt och trött. Mamma hade fixat tacos.. mumsigt värre! Har gått en liten sväng på stan med flickorna men hitta inget speciellt egentligen. Har dock köpt en julklapp till juklappsbytet med klassen imorrn. Ni vet när alla köper nåt för en liten peng och byter. Jag har köpt en liten busig sak!

Just det, jag är arg! Jag får inte följa med till Italien med skolan. Bara för att jag åkte med till Polen. Jaha! Va fan är det för jävla argument? Jag anser att jag är en av dem som engagerar mig mest, både när under utlandsbesök som Polen och när folk kommer hit, jag ställer upp och pratar om det inför folk och ställer upp i tv, hade en spanjor här också när de var här. Och jag får inte följa med! Istället får säkert nån oengagerad jävel följa med som bara ser en liten varm vecka i Italien! Nej fy fan asså, aldrig att jag pratar om det här igen för en grupp eller tv!
Felicia, ska vi åka nånstans tillsammans?

Så, avreagerat mig!

Nu vill jag ha kaffe eller te!

Vivo en sueños



Har ni tänkt på vilken skillnad det är från morgon till morgon? Som igår hoppade jag upp ur sängen klockan sex, pigg som en lärka.. idag vaknar jag 07.45 och bara orkar ine gå upp.. Sängen är så himla behaglig och värmen är perfekt! Ni vet hur det är! Just nu sitter jag och längtar tillbaka till den, men men.. Snart, snart är det lov och då får man sova lite mer. Åh, ska bli så skönt. Jag ska gå på lov och då ska jag inte öppna minsta lilla bok, skrivblock elle wordfil! Här ska det njutas innan vi tar tag i stista terminen!

Jag satt nog i 3 h igår och pratade med en speciell på internet. Han verkar faktiskt riktigt speciell! Verkar riktigt trevlig och mysig! :D

canción de la dia



Westlife - Something Right

Riktigt grym låt faktiskt! Tycker den är riktigt bra!

pick up the phone fegis

image289


Denna dag har varit en bra dag! I skolan spelade lärarna upp ett lite småroligt julspel. Kul att de gör sånt, det är sånthär som är bra med en liten skola, alla känner alla stämmer på någotvis in. Bäst var Lasse Elg som Snövit och Magnus som renen Rudolf.

Fick också lite betyg idag och det har faktiskt gått jättebra! Känns skönt efter alla timmars funderande och reflekterande framför datorn! Man lägger ändå ner en hel del arbete!

Efter skolan tränade jag för första gången på 1,5 månader.. fy fan asså vad lat jag är. Men nu ska jag köra igång igen! Hejdå fett, Hej muskler!

Nu sitter jag hemma och har ätit och druckit kaffe och känner mig sådär skönt slö!
Det blir nog att glo på dumburken snart!

Jag kanske har nåt på gång, nästa gång ska jag svara i telefonen...

Ciao

Min julklapp till mig själv!

image288
Digital systemkamera - Olympus E-410

Jag vet att jag kommer få bidrag till denna i julklapp så i mellandagarna ska jag bege mig till Expert - Sen är den min! :D

Då kan jag äntligen komma igång med mitt fotande igen!
Yey! Vill ha nu!

God morgon i ottan!

image287


Nu är det inte långt kvar till lovet och vet ni hur underbart det känns? Tror knappt jag kan beskriva det. Iof känns det som jag redan gått på lov med idag ska jag i alla fall bege mig till skolan. Där kommer jag ha några halvseriösa lektioner och så är det någon form av julparad med nåt julspel. Kanske dags att gå på det såhär sista året! Har väl råkat va sjuk de andra två gångerna.

Igår hade jag en heldag på stan och handlade in alla julklappar, egentligen har jag morfar kvar men vi skulle lägga ihop till nåt. Det känns bra nu och jag hoppas att alla blir glada och nöjda!
 
Nehepp, dags att göra sig iordning och ringa Elin så jag slipper gå själv!

Hasta la vista, baby

barn-namn-lista

Hittade den hos Tobias!
Vilka är era favvo-barnnamn?

Flickor:
1. Jorinde
2. Linnéa
3. Liv

Pojkar:
1. Elias
2. Tobias
3. Hampus


desperat behov av klippning

image286

Jaa, det är jag verkligen! Fy fan asså, kommer knappt igenom håret med fingrarna. Haha nae så illa är det inte, men nästan! Frisören lär sucka som vanligt över allt jobb han/hon har framför sig.. Så om man skulle ringa och beställa tid kanske.. Bort med Chewbacca, liknar typ han i hårt för tillfället!

Tjo o hej från tjockhåriga mej!

Idag är det

image285

sista helgen innan jul

image284
t

Det har tillbringats på ett mycket lugnt sätt. I fredags då typ alla andra skulle ut och parta var jag inte alls sugen på det. Utan istället verkade det som favvokussen och jag hade telepati och ville träffas båda två så så blev det. Vi tog det mest lugnt faktiskt.. riktigt skönt. Vi åt lite onyttigt gott, vitlökschips med vitlöksdipp - Inte så fräsch andedräkt på morgonen efter, fy fasiken! Vi glodde på Välkommen till familjen och Sex and the City. Slaggade där och på lördagen sov vi ut ordentligt och gjorde värsta brakfrukosten. Faktiskt riktigt gott att ät bautafrukost ibland. Resten av dagen gjorde jag inte så mycket och har inte gjort det idag heller. Såg sista Beckfilmen - I Guds namn, riktigt obehaglig faktiskt! Tänk att det finns så sjuka människor! För även om det bara var på film så vet jag att de de spelar finns i verkliga livet! Ush!

Det var allt om min lilla lugna helg. Imorgon hoppas jag att Carro gör som jag föreslog så kan vi gå och mysa på stan och så kan jag inhandla julklappar!

Nu ska jag fortsätta spela Sims, har nog fått Simsfeber igen!
Kraam alles!

lördagskvällslista

Pommes frites - Bröd
Oliver - Champinjoner
Ost - Skinka
Pizza - Popcorn
Idol - Top Model
TV - Musik
Dans-Sång
Sylt - Ketchup
På gröt: Kanel - Socker
Tomtar - Påskkärringar
Lucia - Tärna
Pepparkaka - Knäck
Sommar - Vinter
Flygplan - Båt
Hallonbåt
- Lakritsbåt
IdolMarie - IdolAmanda
Bada i pool - Bada i havet
Fullkornsmakaroner - Vanliga makaroner
Gymmet - Soffan
DVDbox - Serien på TV

Vacker!



Revolverheld - Unzertrennlich

Vacker video!

bio igen...

image283

American Gangster
Denzel Washington spelar huvudrollen och han är skitbra!
Mycket bra film! Se den!

Modehysteri!

Vet ni vad?
Livet handlar om mer än kläder..

Dagens babe!

image282

Erik Segerstedt
Nu medlem i E.M.D - Han har bra låtar, sjunger bra!
Och är riktigt, riktigt söt!
Det håller iaf min favvokusse med om!

Nån som också gillar honom?

Breaking Music News



Erik, Danny & Mattias
De ska bilda ett band; E.M.D!

OMG, tre hotties till skönsångare i samma band! Yey! :D
Vill höra nu! ^^

Lucia 07

image281


Shit, redan lucia! Känns konstigt, nu går allt jättefort! Egentligen skulle vi ha varit i kyrkan om ca 5 minuter, men jag struntade faktiskt i det. Man går inte upp en och en halv timme tidigare bara för att gå och titta på det. Inte jag i alla fall. Det finns säkert nåt på tv. Jag har varit lite duktig nu på morgonen och tagit stora disken. :)

Nu ska jag fixa till resten hör hemma för att åka till en ganska onödig skoldag men iaf, får kanke reda på svenskabetyget och det vill jag veta. Vi gör säkert nåt viktigt på naturen så det är bäst att åka. Ikväll blir det plugginför filosofiprovet imorrn och så ska jag kanske se American Gangster.

Ha en trevlig lucia-dag!

återförening och pluggtankar

image280


Nu sitter jag framför datorn med en Hallongrotta, bakad av mormor och mineralvatten. Jag, hör och häpna, mormor var här idag! Och faktiskt gick det riktigt bra! Vi hade riktigt trevligt faktiskt! Väldigt skönt. Om vi kan ha det såhär kommer det bli fler gånger, absolut! Och, hon bakar fantastiska hallongrottor.

Nu har jag gjort klart historian, Drottning Kristina, finally! Och håller nu på med religionen, Islampapper. Om jag är riktigt duktig gör jag klart den ikväll. Sen kan jag inrikta mig på filosofiprovet. Efter det är avklarat blir det jullov för hela slanten!

Har även eventuellt kommit på en annan grej att göra fter gymnasiet. Ett naturvetenskapligt basår. Får tänka på det lite. Ett heltår med bara natur och matte. Fy fan asså!

Nu ska jag fortsätta med religionen!
Kram

Movie

image277

Jag var och såg The Golden Compass med Emma, mamma och Fredrik ikväll. Till det köpte Emma och jag en stor popcorn och varsin stor läsk var, som inte är slut än :D 0,8L. Jag tänkte på att dricka långasamt, annaras hade jag blivit kissnödig och tvungen att gå på toa mitt i filmen, vilket inte är så kul. 
  
Filmen var i alla fall riktigt bra tycker jag! Dock har fantasy-delen i hjärnan mättats efter Sagan om Ringen och Harry Potter. Men jag gillade den ändå. Bra story, bra skådisar, mycket bra gjord och de befann sig i en häftig värld! Varför är inte vår värld mer magisk och övernaturlig? :/ Det vore superhäftigt verkligen! 
 
Nu är klockan kvart i nio och jag tänkte kanske göra lite historia.. borde det iaf. Imorgon börjar vi redovisa, men jag tar mitt på ondag eller fredag.
Nu ska jag dricka ur colan, göra lite historia och nio börjar Cityakuten! Guuud, vad historia jag hinner göra.. Nä, det får bli ett sängprojekt!

Kram & Puss

Awwwww.....

image276

Danny Saucedo & Hans söta skogis Miramis

Är inte detta det sötaste ni någonsin sett?
Så söt kille, så söt katt = perfekt kombination! Jag blir kär!
Båda kan få flytta in hos mig.. Inga problem!

Bild från: Expressen.se

Nu väntar

image275

Söt MQ-reklam!



Agnes Carlsson & Måns Zelmerlöw - All I want for christmas
För MQ

Idag är det

image273

Jag har varit på Julbord idag på Bacchus. Det var got och väldigt mysigt!
Maten och musiken planterade äntligen lite julkänsla i mig!
Men som vanligt efter ett julbord så är jag vääldigt mätt!

Kram

Sunday, cloudy sunday

image272


Glömde ta med att jag ska på julbord sen. Idag har jag i alla fall skrivit om svenskaboken, ska göra stödord sen. Vad skönt det ska bli att komma ut ifrån denna lägenhet och göra nåt annat! Jag ser faktiskt riktigt fram emot att gå till skolan imorrn och träffa folket! Däremot ska en hel del göras innan veckan är slut men det är bara att bita i det sura äpplet! Nu ska jag hoppa in i dushen och göra mig anständig!

Arreviderci!

hemmatillställning & ingen julstämning

image271

Ett litet kollage för att beskriva de två senaste dagarna!

Igår hade vi en liten hemmafest hemma hos mig. Jag köpte Xide xmas - Så himmla god! Vi satt mest och pratade skit faktiskt. Skönt att göra det ibland. Nåt som dock var mindre skönt var att vissa saker vi sa uppfattades alldeles fel hos en. Ett stort missförstånd som ledde till att hon gick. Jag hoppas att vi kommer kunna lösa det på måndag! Inte kul när något som inte menas som kritik uppfattas som det! Det var inte så vi menade! Efter att hon hade gått lyckades vi ändå få upp lite stämning igen och hade faktiskt ganska kul.

Denna dag började med lite upprensning här hemma så att lägenheten skulle va i fint skick till mamma kom hem och det lyckades jag med. Resten av dagen har jag inte gjort ett skit egentligen! Jo, jag kollade äntligenSound of Music som gick på trean. Den var bra, men lite väl käck! Resten av kvällen kommer antagligen att bestå av att glo på dumburken gissar jag!

Det är så astråkigt väder för tillfället asså. Halvvarmt, det regnar varje dag, det blir mörkt fort och skiten ser ut att fortsätta. När jag säger att jag gillar höst och vinter är det inte alls detta jag menar! Nu vill jag ha riktig vinter så kanske nån julstämning kan börja infinna sig. För det finns inte alls nu! Vi har knappt pyntat nåt, ingen snö, har inte köpt några julklappar. Det enda juliga som finns för tillfället är mitt pepparkaksmissbruk. Pepparkakor borde drogklassas, så farligt goda och beroendeframkallande är de! Om man skulle sparka igång känslan genom att kolla på Tomten är far till alla barnen kanske!? Och så ska vi faktiskt på julbord imorrn!

Nu vill jag att det ska hända nåt för nu är det mesta booooooooring!

Sex and the City - Trailer för filmen!




Idol

image270

Final i Idol 2007

Ikväll gäller det! Hoppas att nån mer än jag kommer vilja titta lite iaf ikväll!
Heja Marie!!
Men egentligen spelar det ingen större roll, båda kommer nog få en karriär.
Vi säger såhär då..

Må bäste kvinna vinna!

Dagens babe!


image269

Niklas Vestberg

Hallåa på TV4 och Groomingredaktör på King.
Jag hoppas att ni har sett honom! Riktigt snygg!
Äntligen en hallåa som klär sig snyggt! Och för att citera Qx:
"En hallåa som inte ser ut att vara direkthämtad från en Dressmanreklam"

Vad tycker ni?


Listelilista!

Hav eller Sjö
Tv eller Dator
Höst eller Vår
Jul eller Påsk
Svart eller Vit
Ipod eller Mp3
VH1 eller MTV
Rosa eller Lila
Hund eller Katt
Guld eller Silver
Bad eller Dusch
Sko eller Sandal
Afrika eller Asien
Löshår eller Äkta
Mobil eller Telefon
Klänning eller Kjol (Inte på mig)
Blond eller Brunett
Lägenhet eller Hus
Vanilj eller Choklad
Ring eller Halsband
Jordgubb eller Hallon
Nyår eller Midsommar
Långt hår eller Kort hår
Nagellack eller Läppstift (Inte på mig)
Bil eller Buss
Sanning eller Konsekvens
Blåa ögon eller Bruna ögon
Jeans eller Leggings
Snowboard eller Skidor
Harry Potter eller Lord of the Rings
Berg-och-dalbana eller Vattenbana
Plugga eller Arbeta
Christina Aguilera eller Britney Spears
Stjärnor eller Månen
Vinter eller Sommar

Nu känns det bättre!

image268


Jag känner mig bättre nu! Gud vad skönt! Ingen feber, ingen huvudvärk och ingen trötthet! Fantastiskt!
Imorrn ska vi fira det med lite party hemma hos Carro! Mys! Jag behöver ha lite kul!

Såg förövrigt en superbra film idag! Goodbye Bafana. Handlar om Nelson Mandela och hans fångvaktare! Verkligen bra, se den!

Nu ser jag fram emot lite party imorrn!

Boring!

image267

Vill inte bara ligga här hemma! Ush!
Kan något uppfinna nåt piller som tar bort tröttheten, febern och huvudvärken?
Det är tur att Sex and the City finns som underhållning!
Blir nog inget partande för mig imorrn!

Hoppas ni har en bättre torsdag!
Kram

Julbordslista!

Vad jag väljer:

Pepparkakor - Lussebullar
Skumtomtar - Knäck
Ischoklad - Marsipan
Köttbullar - Prinskorvar
Julkorv - Julskinka
Lax - Sill
Paradis - Alladin
Sylta - Pastej
Glögg - Julmust
Rödbetssallad
- Dopp i grytan
Ris a la malta - Risgrynsgröt
På skinkan: Äppelmos - Senap
 

Vad väljer ni?

(Listan är från
Tobias)

Dagens babe!

image266

Jamie Cullum

Kanske inte superhet men ändå riktigt söt, på ett pojkaktigt sätt!
Dessutom är han en av mina absoluta favoritartister! Sjukt bra musik!

PS. Ett mini-krig verkar ha utbrytit mellan Sp05A och Sp05B. Kriget handlar om Magnus och Andreas. Min klass gillar Magnus och deras gillar Andreas! Jag tycker båda ser bra ut, men Magnus.. Han vinner ändå! ^^

sjuk över ett dygn

image265

Jahopp, gårdagens trötthet resulterade i sjuka. Ush, HATA! Även om jag inte mår sådär överdrivet dåligt så är jag ändå trött i kroppen, har ont i huvet och fryser och svettas! Blä, vill bli frisk nu på direkten!

Men tv:n finns ju här som en vän. Och man tittar alltid på samma program när man är sjuk:
Oprah, alltid lika bra. Men så hon såg ut. Ögonen var helt igentäppta. Har hon gått upp i vikt igen?
 Våra bästa år, Jag skämms men man fastnar i det!
UR, riktigt underskattad tv. Skitbra program ju!
Förutom tv:n finns också Hary Potter och dödsrelikerna, bra bok som nog kommer gå alldeles för snabbt att läsa ut!

Det var allt, hoppas jag är frisk imorrn! Kraam

Ge dig!

image264

Även om Åsa Waldau inte verkar lika oskyldig som en ängel så tror jag inte att hon har gjort nåt som har att göra med mordet!
Helge är en manipulativ psykopat som vägrar erkänna sitt brott! - Enligt mig!

(Artikelurklipp från
Aftonbladet)

Dagens babe!

image263

Vår mentor Magnus
Efter tjat från Carro och Emma tar jag risken och lägger upp honom!
Jag vet att jag kommer mobbas av klassen och jag hoppas för allt i världen att han inte ser detta!

Men det är kul med snygga lärare! ;)

Dagens babe!

image262

Danny Saucedo

Snygg och sockersöt som få! Väldigt bra sångare också!
Puss på honom!

(Nöjd med bilden blev jag, kan jag tillägga!^^)

Världen väntar!?

image261


Imorse bad jag om att få emigrera till något annat land med ljus, sol och värme, ett land där man inte hade behövt gå upp vid klockan sex på morgonen. För när alarmet satte igång 06.00 har jag ett svagt minne av att jag stängde av det och somnade med all säkerhet om direkt. Vaknade 45 minuter senare, vilket beyder att jag bara hade en halvtimme på mig att fixa iordning mig, få i mig frukost och packa allt + att städa lite på rummet. Det lyckades! Dock han jag inte sätta i linserna. Så jag gick ut genom porten med en väldigt tung väska, möts av regnet och vinden som slår mig i ansiktet. Det regnar in från sidan, vinden sliter i paraplyet, väskan är tung och jag går mot bussen. Är inte det anledning till tankar om emigration så säg! Ush!

Men jag överlevde och hamnade i skolan. Där det mest intressanta var samhällslektionen då jag bland annat redovisade Etiopien. Men vi hade också en rolig och intressant diskussion om utveckling och miljö! Faktiskt riktigt intressant! Efter den lektionen satt vi typ alla i klassen runt ett bord och pratade och skrattade. Vi är allt bra halvknäppa asså, men det gör inget! Förgyller vardagen. Den bra stämningen infann sig även på naturen då det blev mycket prat och lite verkstad.

Nu har jag precis druckit kaffe med pappsen och funderar på att göra lite svenska innan Cityakuten, men jag får se.
Nu har en tanke om vad jag vill göra efter gymnasiet ploppat upp i mitt huvud, jag vill åka som volontär!

See ya all!

Dagens Babe!

image260

Jude Law 
Gillar honom bäst i The Holiday! Fantastikt vacker är han där!

Och Carro, jag lade till lite fyrverkerier för att förstärka hettan jag känner, men visst! Klaga på! :( :p

ett halvt kilo bullar

image259

Gud, vad tiden går fort! Eller hur? Det är redan december och första advent. Tiden forsar fram. Det känns inte som det var så länge sen vi började skolan efter sommarlovet. Och nu om cirka tre veckor har vi jullov! Det mest stressande är ju att snart, snart slutar vi gymnasiet. Då ska vi ut i framtiden mot olika mål! Det känns både spännande och skrämmande.

Tillbaka till nutiden. Idag är det somsagt första advent och mamma och jag har nyss fikat och tänt första ljuset. Fikat bestod av kaffe, en Nyåkers-pepparkaka, en enorm (minst 200 g) lussebulle med russin, madelmassa och hasselnötter från Bagarboden, nyöppnat bageri/café i Knäppingsborg. Den var hur god somhelst! Resten av denna söndag ska jag ägna mig åt lite plugg, skriva om Maruijana till Naturen och förbereda redovisning till samhällen. Skrev klart om Etiopien igår! :D Såå skönt!

Dags att sätta igång!
Ha det!

trots regn..

image258

christina aguilera

image257

Det är inte alla som är så vackra när de är gravida! Hon klår ju lätt Britney tycker jag!
Vad tycker ni?

grå lördag

image256Lördagsmorgon!
Jag sitter här framför datorn med ett glas kaffe och funderar på vad jag ska göra med dagen! Fick kanske inte den bästa starten på dagen, dock är jag van vid den så brydde mig inte så mycket. Familjen heffaklump ovanför oss satte som vanligt igång tidigt och skrek, smällde och dunkade! Alltid lika trevligt! Sen när de också överröstar tv:n med deras musik tänker man; Great! Fy fasen asså! Man blir så irriterad, bråk varenda dag! Jag menar varje dag! Det är ju inte normalt! Att skrika "Du är så jävla hopplös" till sina barn tycker inte jag är någon bra uppfostran! Stackars barn. Men svensk som man är så finner man sig ju i det och går inte och säger till dem, men jag måste göra det snart!

Nog om familjen heffaklump! Jag vaknade ockå med huvudvärk, men hoppas att den försvinner! Jag borde börja skriva på reflektionen på samhällsarbetet, läsa ut boken i svenskan och ta en promenad. Vi får se vad jag väljer. Just nu längtar jag till jullov, två veckor förhoppningsvis utan plugg! Vore skönt. Det vore också skönt att bara komma iväg nånstansoch göra nåt annat! Hela mitt liv går för tillfället på slentrian! Jag kompå mig själv att vara sut för att jag inte hade något att vara arg eller ledsen över. Knäppt va? Jag känner bara att jag skulle behöva nå en topp eller en dal i livet. Just nu går det som en rak linje utan variation. Inget att vara ledsen för, inget att vara arg för, inget att direkt vara glad för, ingen att vara nära, inte mycket att se fram emot. En höst-depp-period befinner jag mig i. Jag känner av den ganska lite smått hela tiden. Måste hitta tillbaka till inspiration och glädje.
På detta låter som om livet vore slut imorrn, men så tråkigt är det inte. Känner mig bara depp. Jag är glad över mina kära vänner som kryddar vardagen!

Nu ska jag inte beklaga mig mer utan göra nåt annat!
Arreviderchi!