en kondom i min sko

Intressant rubrik va? Jag ska berätta om det men det kommer i slutet... =)
Jag gick i alla fall på fest på Seaside igår! Innan va jag hos Andreas och drack en öl och snackade lite och sen gick vi ner till klubben. Det var en lite annorlunda upplevelse faktiskt för jag hade liksom ingen där som jag känner väl som man kan "falla tillbaka" på och prata med ifall man inte hittar nån annan liksom. Så i början tycker jag att det var lite trögt och så.. men det kom igång och jag blev lite mer social! Det var riktigt kul på dansgolvet! Vi shakade loss ordentligt! =) Dessutom hittade jag en själsfrände som var lika knäpp och kunde dansa lika "snyggt" på dansgolvet som jag! Hihi! Jag fick denna kommentar av honom: "Du dansar som jag gör hemma!".. Jag undrar egentligen om jag ska ta det positivt eller negativt! :) Vi gick i alla fall hem till honom sen på efterfest och där blev det påskmat, kel med kissarna, förundran och avundssjuka över den sjukt snygga lägenheten, sanning eller konka och sprit! Fick ett glas med vad jag gissar var fyllt med 75% vodka och resten nån läsk.. det var inte så gott! :p
Och när jag skulle gå hem kör jag ner foten i skon och där låg det ju något.. Ja just det; Kondomen! Jag undrar vem som la dit den!!! :p

Det var allt från mig och min fjortis-rapportering! =)
Idag är jag lite skönt seg och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, blir nog film och Desperate Housewives!

Baj baj äppelpaj!


påskafton 2008

Glad Påsk på er alla ni gulliga människor därute! =)

Nu befinner jag mig hemma hos pappa och trycker i mig lite chips och hoppas på att snart få en öl :). Min farbror och kusin från Norger är hemma så jag är här och är lite social, kanske inte så social för tillfället men men..
Vi ska iaf snart äta lite påskmat.. ska bli gott! Ikväll vet jag inte riktigt vad det blir, är egentligen sugen på att festa men alla kompisar är ju borta typ :/!!
Dock är det fest nere på klubben och jag kanske går dit även om ingen av dem jag känner mest är där! Kan ju bli en upplevelse!

Nu ska jag vara lite social!

Kram på er och Glad Påsk

jockie har påsklov!

Och det är han sååå glad för! Ärligt talat, jag ska njuta så mycket jag kan nu i en och en halv vecka då mitt lov varar! Och har inte så mycket planerat vilket känns ganska skönt för om det är det brukar det kännas som lovet är två dagar och man sitter på söndagen innan man börjar och undrar vart lovet tog vägen!



Påsklovet 2008 (Det sista oficiella lovet!! HJÄLP!)

Torsdag: Träffa Emma eller/och gå på en date! =)
Fredag: Farbror och kusin från Norge kommer hit!
Lördag: Påskafton med påskmiddag hemma hos pappa!
Söndag: -
Måndag: -
Tisdag: Ev. träffa Carro på dagen. På kvällen blir det film-och-tacokväll hos Helena =)
Onsdag: -
Torsdag: -
Fredag: -
Lördag: Jobb
Söbdag: Jobb och ångest inför skolan! ^^



Som ni ser är det inte jätte-planerat i alla fall! :)

Om ett tag ska jag träffa Bella som befinner sig i storstaden för jobbintervjuer! Den första börjar om två minuter så jag håller tummarna för att det går bra för henne! Hoppas hon vill gå på stan! Jag tror att jag ska köpa den lilla svarta Björn Borg-väskan på MQ! Jag behöver faktiskt en sån! ^^

Nu ska jag röjja upp lite här så Mamma slipper få spelet! ;)

Pussen & Kramen på er

kvällsrapportering

Nu är jag lite sådär tidsförvirrad, ni vet!? Klockan är en sak fast det känns inte alls så, den är nu typ kvart över tio fast det känns som den är åtta eller nåt! Helskumt faktiskt! De va nog Rimini-mötet som förstörde min kvällsrutin eller nåt..

Var ju somsagt på möte med oss som ska till Rimini och föräldrar! Snart ska vi åka!!! :D Typ bara tre veckor kvar! Snacka om skönt att bara komma bort och se något annat i några dagar! Det kanske kan få mig att uppskatta min vardag lite mer, det brukar ju vara så, man uppskattar inte saker förrän man saknar dem! Jag hoppas på en trevlig vecka i Rimini med nytt folk, intressanta sevärdheter och besök, god mat, förhoppningsvis lite värme och jag hoppas att vi får kul!

Imorgon är sista dagen innan lovet och vi har nog tänkt att bara gå på Geografin för i alla de andra ämnena har vi självständigt arbete = Screw you guys, I'm going home!

Nu vill jag nog ha lite te eller filmjölk tror jag!
Sen måste jag duscha!
Efter det ska jag sova!

Puss o kram fotoram!


Dagens låt:



Frida feat. Headline - Upp o Hoppa

Jag borde verkligen anamma budskapet i denna låt och rycka upp mig på alla plan!
Skolan, livet, jobbet och allt i allmänhet!

(Du och) Jag måste fånga dagen!

jahopp, vart kom snöhelvetet ifrån?

image310
© Joakim Halldén


Himlen antagligen, jo jag vet! Men varför? Igår var det ju värsta härliga vårvädret! Trodde knappt mina ögon när jag såg området utanför skolan som blivit vitt under en lektion! Och slask blev det ju av det direkt! Detta märkte jag på väg till och hem ifrån kussen! Skorna och strumporna (och fötterna) blev iskalla och jätteblöta! Dessutom blev jag nerstänkt på jeansen a la Bridget Jones på vägen hem! Fy fan! Men men, bor man i Sverige så gör man! =)


Snart är det Påsklov! Bara tisdag och onsdag kvar nu sen blir det lite ledigt! Så najs! Även om vi lär behöva plugga.. natur iaf.. värsta provet ska vi ha!!

Nu är det dags för Jockie att gå och sova!

Vill inte tänka depptankar längre, de förstör så mycket!!! Bort med er!

GodNatt


mitt i veckan



Today har vi inte varit i skolan alls! Yey! Är verkligen så trött på skolan! Jockie wants a förändring!

Dagen har varit givande faktiskt! Vi besökte LiU - Campus Norrköping. Vi började med en föreläsning somhölls av en jättebra tjej som verkligen fick mig intressrad av studentlivet och att börja plugga! Men jag ska inte börja plugga i höst ändå, ska jobba så mycket jag kan och sedan göra något reseprojekt i vår! En plan som håller och det blir tid för fundering över vad lilla Joakim vill med sin framtid! Jag har återigen fått en ny idé om en utbildning/yrke som jag tror skulle passa mig, men det håller jag för mig själv än så länge.. :). jag måste säga att lokalerna var superfina, verkligen fräscha! Luchstället hade fönser som vätte mot Strömmen där vattnet forsar fram! Mycket fint faktiskt!

Efter besöket gick vi en liten sväng på stan där jag, Emma och Emma hittade skor allihop! Mina var billigast, inte alltid! :P Jag fick Emma A att prova de fina svarta skorna med stilettklack från Björn Borg! Hehe, hon mördade mig nästan för hon blev lite kär i dem! Hihi! Vi tog en liten fika hemma hos mig också och gjorde ett försök att baka kladdkaka! Haha, vad ni än gör, ha INTE i bakpulver! Det blev inte så bra.. men glassen var god! Jag följde sedan med Emma S som skulle fotas för en genus-utställning! Värsta modellen ju! :) Efter det gick vi och fikade på Seaside!

Nu är jag trött och ska gå och lägga mig och läsa häftet vi fick i psykologin!

God Natt & Sussa gott

tisdagen kom

Japp, det gjorde den! Hade sett fram emot denna dag, egentligen skulle jag vilja vara i en annan stad på väg att se en film... Men nope, nu sitter jag här hemma, halvseg och kaffesugen! Gud vad jag har svårt att gå vidare.. men jag försöker mitt bästa! Har inte tänkt på det lka mycket som jag trodde att jag skulle göra! Jag hade en trevlig eftermiddag med Emmorna och Carro; Våfflor och tv-spel! Och såklart hade jag sönder nåt hemma hos Emma, jag är klantig där asså! :p

Nu vill jag ha kaffe och en ____! X) Får se om jag kan hitta nån o ta det med!

Svenskan är nu äntligen klar iaf! Känns skönt!

Imorgon ska vi till Campus - Norrköping med klassen! Hoppas det blir givande! Efter blir det besök hos tatuerare med Emmorna, support när Emma ska fotas och fika på Seaside!

Hej då från en som hade velat sitta i biomörkret vid det här laget...

vårig skjorta

image309

Denna skjorta köpte jag för cirka två veckor sen. Tycker den är riktigt fin!
Hela Boomerangs vårkatalog är uunderbar! De har verkligen lyckats att få ihopriktigt shyssta bilder, på schyssta kläder! =)

Bild från
Boomerang

Dagens låt:



Empty Room - Sanna Nielsen

Sååå bra låt! Jag hoppas nästan att den vinner på lördag! Kanske är det dags för en ballad!?
Dessutom har den en fin text och den passar mig nu!


Morgontrött måndag

Gosh, I'm bad! Hehe, nu sitter de andra på lektion och har antagligen ämnat in sina arbeten, detta hade jag tänkt göra nu, jobba alltså men ska åka till skolan snart, gå på en lektion och sedan jobba lite på arbetet! Måste bli klar med skiten nu asså!

Jobbade gjorde jag igår kväll och därför är jag lite trött nu, men det får väl ge sig! Jobb ikväll också = Cash! ^^

Det skulle va så skönt o stanna hemma nu asså, men jag måste väl ge mig iväg! Så in på toan och fixa till sig så man ser anständig ut!

Ciao

Dagens låt:



A Miracle (Att älska dig) - Sonja Aldén

Jag tycker faktiskt att den är riktigt bra på engelska!
Och Sonja gör den bra! =)

söndagar...

image308

Promenaden runt Strömmen
© Joakim Halldén

Söndagssolen lyser med sin frånvaro, idag är det mulet! Har ni tänkt på att det finns två sorters söndagar? Det finns de hurtiga, härliga söndagarna då solen lyser och familjer, singlar, pensionärer, unga, gamla, kompisar ger sig ut för att promenera i den härliga solen! Här i Norrköping blir promenadcentret Strömmenpromenaden då man börjar vid Färgaregården går utmed strömmen förbi Rhoddodendronparken, förbi Kneippen, över femöresbron, sen fortsätter man på andra sidan antingen utmed vattnet eller så går man upp i Folkparken. Men utmed vattnet är det finast! Detta är min absoluta favoritpromenadssträcka! Och jag är inte ensam om det, det är lika fullt där ibland som det är i city en lönehelg. Och ibland är det helt tomt och man går i sin egen lilla värld och filosoferar.

Den andra söndagstypen är den som råder idag, den som är mulen, seg, tråkig men samtidigt lite mysig då man kan tillåta sig själv att faktiskt inte göra någonting utan bara vara hemma och ta det lugnt! Dessa söndagar brukar stan vara tom på folk, jag har typexemplet; en regning söndag i oktober i Söderköping! Då har man tur om man ens ser en stackars människa som verklgen måste gå ut med sin hund! Söndagar kan också vara en stressig dag, man vet att imorgon är det måndag och för många är det då slut på ledighet!

Min söndag är en mulen söndag, men inte en slapp söndag för det! Jag måste nu försöka bli klar med Jehovas Vittnen! Annars gör jag klart imorrn, big deal egentligen! Sedan skall jag också arbeta! Money, money, money...

Jag kanske inte blir helt klar, men nästan hade jag tänkt att bli iaf..
Ni får ha en så bra söndag ni kan, vilken typ det än är!

Puss&Kram

denna dagen ett liv

Vad har Herr Joakim gjort idag?
Jaa, det kan sammanfattas i en halvlångt ord; Ingenting! Ingen promenad, inget plugg eller något annat produktivt, inte ens matlagning! Jag gick ju iof och köpte gyrosrulle och dricka o godis, och såklart träffar man några upp-piffade människor man känner lite som ska ut, när man själv ser ut som en fotboll i hårt, blämmig och osminkad i ansiktet och har fula kläder på sig! Men det va bara att va trevlig och säga hej.. :p Men dagen har ändå varit himla soft och välbehövlig! Men nu sitter jag och väntar på ett samtal sen ska jag bege mig ut! Det blir o kolla på nån film med Magnus!
Kommer bli pigg sen hoppas jag för nu börjar jag bli trött! Sängen ser ruskigt inbjudande ut! *slår ifrån mig sov-tankar*.

Imorgon har jag avsagt mig att jobba så förhoppningsvis blir jag klar med Sv/Religionsarbetet då.. sista dagen, dagen innan inlämning.. Bra Jocke!

Nehepp, iväg o samla energi typ..
God Natt

Dagens låt:



Om du vill - Sonja Aldén

vänner är ovärdeliga

Gårdagens kväll blev trevlig trots influenser av deppighet! Vi satt på Världens Bar och växlade mellan tystnad, småprat, asgarv, depression, allvarliga samtal och fniss! Det spelar egentligen ingen roll vad man gör, bara man gör det med sina vänner! Jag är så otroligt glad över att jag har mina flickor! Ni är världens bästa!

Kvällen på VB blev inte så sen, vi gick väl strax innan midnatt för att bege oss till Mackedonkan! Där köpte jag två cheesburgare och en liten kaffe och sa Godnatt till kompisarna och begav mig hem till Magnus! Vi hade trevligt som alltid, hehe lekte sanning och konka! ^^ Haha, det var länge sen! Så nu vet vi lite mer om varandra, haha! :p Jag kom inte därifrån förrän vid fem och när jag kom hem tog det väl två sekunder, sen sov jag.

Idag är det lördag, klockan är redan en del så jag ska nog starta upp dagens plugg och om jag hinner/har lust så går jag en sväng sedan! Ikväll är det ju Andra Chansen, om man skulle ragga upp nån och titta på det med kanske..!?

Nu blir det lite plugg
Sen ska jag nog ta ett bad och gå en sväng som sagt!

Dagens låt: Om du vill - Sonja Aldén

Gud vad Dagboksliknande min blogg blivit! Jaja..

Kvällens låt:



Strong Enough - Cher

Nu ska jag till Världens Bar och supa!
Pusspuss

ska det aldrig släppa?

Förvirrad och lite ledsen, så beskrivs mina känslor på bästa sätt idag! Nu vet jag varken ut eller in med någonting! Alla omkring mig ger olika råd och säger olika saker och mitt i allt det håller jag på att tappa det jag själv vill och letar efter något i panik istället för i glädje och inspiration!

På det andra planet gick det ju äntligen lite bra! Men nej, gud vad rätt jag hade som var så cynisk! Jag trodde det var helt i onödan, men det visade sig att jag hade rätt! Nu ska jag försöka ställa om mig! Tillbaks på ruta ett! Känns jävligt tråkigt, men men..

Hur jag nu ska kunna samla inspiration att gå till skolan är ju en  annan fråga, där finns ju mina underbara vänner! Jag går dit för er! ♥

Som tur är hade jag inte släppt helt och tillåtit mig sväva, därför landar jag väl någorlunda mjukt...

Nämen gissa vad!?

Hihi, en ny utbildning har jag hittat som faktiskt verkar bra! Börjar känna mig förbaskat tjatig, men jaja! Efter som jag står ut med mig själv... nästan, får ni också göra det!

Nu har jag hittat Socionomprogrammet vilket verkar väldigt kul och jag tror det kan passa mig!

Det är bra för att:

♣ Jag får jobba med människor
♣ Det finns jobb
♣ Tror det kan passa mig som person
♣ Kan nog passa in i det liv jag föreställt mig att jag ska leva!

Så kanske blir jag också en socionom som ganska många andra i klassen funderar på att bli! Men ska inte bli för säker nu, imorgon har jag säkert en ny idé!

Nu blir det te, eller glass skulle va gott för min onda hals och fortsatt tittande på The Invasion, verkar vara en riktigt bra film!


Jaa, jag behövs tydligen...



Titta så mina kära vänner beter sig när jag inte är i skolan!!! Suuck!

hemma-torsdag



God morgon!
Idag vaknade jag med lite mer halson än igår och magen känns lite, lite orolig och eftersom det går magsjuka nu så beslöt jag mig  för att stanna hemma idag! Men bara jag blir frisk tills på tisdag så är det lugnt! :p

Och nu äntligen så börjar jag bli av med en förvirring som startade igår kväll.. verkligen konstigt var det men det behövdes bara en grej så försvann det! Skönt!

Om man skulle försöka bli av med det jävla svenskaarbetet idag kanske!? Kan inte skjuta upp det längre! :/

Nu ska jag ha en kopp te och börja skriva.. kanske..
Sen blir det mer skrivande och slappande, kanske skulle se Stardust idag..!?

intresseklubben antecknar...

Vill ni veta en halv-kul grej!?
Visst är det lite småjobbigt med Farenheit och Celcius, men här finns lösningen! Det finns en formel hur man gör för att få farenheit-värdet till Celcius!

Formel: Farenheitvärde minus 32 gånger 5 delat på 9 = Celcius!

har jag inte räddat ert liv nu!? ^^

klantig, klantigare, Jockie - men redovisningen gick bra!

Nu sitter jag för femtioelfte gången och försöker skriva på svenska/religionsuppgiften! Men deriöst, det går bara inte och tiden börjar rinna ut! :/ Dock känns det inet som jag bryr mig så mycket heller! Men ska försöka få ihop lite så jag kan fika med Emma med gott samvete sen! :)

Idag hade vi vår projektredovisning som faktiskt gick riktigt bra! Det var skönt, nu rä vi nästan av med det! Bara göra slutgiltliga rapporten och lämna in loggboken! :) Detta firade jag, carro O Emma hemma hos Emma med lite god mat. Vi tänkte då fritera pommes och medans Emma var på toa tänkte jag va snäll o ta fram fritösen, men när jag ska sätta i sladden välter den och frityrolja rinner ut över hela diskbänken och lite rinner ner på golvet! Haha, såå typiskt mig! Detta resulterade i en kvarts skrubbande och torkande! Sorry guys! ^^ men vi fick mat tillsist iaf!

Nu ska jag kolla maten medan mamma tömmer ut det förbannade akvariet som läcker! >:(
Sen blir det Seaside med Emma!

Puss o kram till alla (speciellt en ^^)

Okey, I'm in love allready!!!!



Kan inte bärga mig!
Vill se NUUUU!!

photo photo

image307

Fat - Joakim Halldén

confused..

Ännu en dag har gått.. eller ja, lite är det kvar! Och skolan har varit lika tråkig som vanligt typ.. men ska inte beklaga mig mer om det! Det är som det är! Jag är dock väldigt förvirrad vad gäller min framtid, jag bestämmer mig hit och dit vad jag ska göra och ändrar mig hela tiden! För tillfället har jag ingen aning och den utbildningen jag tittade på förut som verkade intressant verkar inte så intressant längre! För tillfället funderar jag på om jag kanske inte ska göra något i höst utan jobba (förhoppningsvis) två helger i månaden och leva på det och kanske komma på vad jag vill! För nu vet jag inte, jag är inte redo! Det verkar inte så dumt att faktiskt ta ett halvår off, känner mig nästan värd det! Men vi får se, imorgon har jag säkert en helt ny idé! :)

Jag har kommit på att jag är otroligt cynisk, detta måste jag motverka och tillåta mig själv att vara lite glad!
Ska försöka sluta överanalysera saker till min nackdel!

Nu ska jag försöka skriva lite på Jehovas Vittnen och öva på projektredovisningen inför imorgon!
Sen ska jag ta ett skönt bad!

Puss&Kram


Titta han skriver!!!

Japp, tänkte att det var dags att avbryta avbrottet från bloggandet! Jag har haft lite semester eller vad man ska kalla det! För tillfället suuger skolan rent ut sagt! Inspirationen finns inte någonstans! Måste verkligen kämpa för att samla till mig ork att göra grejjer och resten av folket verkar ha drabbats av samma sak! Längtar efter förändring!

Och förändring har skett på ett annat plan! Ska inte skriva för mycket nu här, för det har inte blivit något seriöst/stort.. ja ni fattar av det än! Men jag har träffat en väligt gullig kille! Vi hade jättetrevligt i helgen och jag hoppas att vi snart kommer ses igen, typ nu! :p Han är verkligen speciell och så härlig på alla plan! Så jag hoppas att det kan bli något av det, men somsagt, ska inte gå för fort eller händelserna i förväg! Men drömma kan man ju! ^^

Kraam från en förtjust Jockie
(Och nu ska jag fortsätta skriva!!! :p)