Soft lördag

Idag har jag haft en väldigt soft dag. Promenerat både ensam och med pappa. Har ingandlat lite förnödenheter till festen imorrn! ;) Ska bli roligt! - Mor verkar dock riktigt misstänksam..

Idag käkade vi på Världens Bar, en veggo-burgare blev det. Jag älskar det stället, asmysigt och trevlig personal!

Matilda är så söt och kommer hjälpa mig att göra om min blogg! Så snäll!

That's all folks...

Friday's Shoppin'

image18

Gårdagens shopping blev riktigt lyckad! Hittade massa fina saker! :D Kunde dock inte köpa allt, men ändå! Nu har man lite mer att fylla ut garderoben med.

♣ Vita tygskor, Lacoste
♣ Mörkblå piké, Lacoste
♣ Ljusblå, vitrandig skjorta, H&M
♣ Svart&Vit-rutig skjorta, H&M
♣ Vitt linne, H&M.

Carro jag hade riktigt mysigt också, kollade på Sex and the City och Let's Dance. Vi mumska i oss glass från Halvars också. Mohaha!
 
Tajm to säj godbaj

M A R T I N & C I S S I

image16

Jaaaaa Martin o Cissi vann! De var så värda det! Grattis!
Dock saknade jag Anna o Tobbe, Han är en fröjd för ögat! Mums så snygg han är!

Friday's inspiration



    Nudie                                 L A C O S T E               Tiger of Sweden

Nu sitter vi här igen, Sanna o jag. Tänkte skriva ut våra bilder i färg till Humarine. Men här va ganska tomt så vi får väl fråga magnus sen! O så ska vi dricka te! :D

Jag längtar till i Eftermiddag, då ska jag o Carro shoppa järnet! :D Ja o lilla Carro-gummsan! Längesen det var bara vi två!

♣ Shoppa
♣ Fika
♣ Myskväll med Let's Dance och kanske lite Sex and the city.

Mys till 1000 med andra ord!

Idag skall skor inhandlas, o nåt mer ränker inte bestämma förrän vi är där. Nåt tröjaktigt kanske, är sugen på nudie jeans också! :) Se ovan! :) ^

Nu är det nog te dax!
Update kommer!
Puss


Pretty of MQ

image10


Fina grejer från MQ, älskar byxorna och skjortan! Vill ha!
Hade ju dock tänkt nåt med mer färg! Vi får se! ^^
Nu ska jag gå och diska!
Kram





Samhäll, ovan matlagning & Black Jack!

image9


Nu sitter jag och Carro i skolan, väntar på Emma. Vi ska nu börja med vårt fruktade samhällsarbete. Men har absolut ingen lust! Uuuush!! Men nu ska vi köra! :)

Vad är sjuda? Den roliga kommentaren vräkte min bror ur sig igår. Han hade fått i läxa i hemkunskapen att laga en maträtt ensam. Och det gick väl sådär, redsap flög hit och dit, skåp smällde, fel temperatur på platta, men jag tror nog han klarade det tillsist! Dock tänker jag aldrig smaka nåt han lagat!! Haha :p!

Är det inte äckligt när en 60+-gubbe kommer och köper Black Jack-kondomer! Iuh! Det hände mig igår!

Nej nu ska vi vara seriösa! Ciao! Wish us good luck!

Det blir aldrig som man har tänkt sig..



Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Jag hade tänkt träna imorse, det var jag för trött för! Vi hade tänkt börja med samhällen, det gjorde vi inte. Jag skulle ha gjort prov i Foto, orkade inte det heller. Hade tänkt haft en skön eftermiddag o en härlig promenad, det fick jag inte, jag ska jobba! - Den här dan visar verkligen på; "Inget blir som man har tänkt sig". Men på jobbet finns det luftkonditionering iaf! Haha. Det är ju så varmt och skönt, känns som juni, saknas lite gröna blad här och där bara! Men glad blir man!

Gud va trött jag kommer va imorrn! Men det är värt pengarna! Imorrn ska vi göra vårt samhällsarbete! Jag vill bara bli av med det nu! Vi får offra vår sovmorgon!

Nu ska ja gå o fixa mat av nåt slag, o kaffe kanske, behöver energi!
Täjk kär!



- V Å R -


167982-7


Det är så underbart härligt. Våren har kommit för att (förhoppningsvis) stanna! Jag märker hur det tidigare så insnöade Sverige börjar vakna upp. Äntligen börjar det gröna sin återkomst! Det gröna fyller oss med liv, glädje och hopp om sommaren. Vi överlevde en vinter till. Nu ska vi njuta!

Men denna härliga känsla begav jag mig ut i Norrköping. Jag gick den härliga rundan runt strömmen. Alla borde verkligen gå den promenaden, den är så underbar! Man går bredvid vattnet och lyssnar på kluckandet, fåglarna och alla glada människor. Fotade min "Abstrakta komposition" idag också! Skönt att ha det gjort! När jag kom tillbaka till stan märkte jag verkligen att den hade ett nytt liv. Alla gick omkring i t-shirt, med solglasögon och åt glass. Jag blev glad!

Det blev faktiskt denna runda ännu en gång. Jag, mamma och MA gick i kvällssolen och njöt! Man vill aldrig gå in!

                                                   - From this day forward I'll start opening up -

Nu ska jag å o läsa lite, sen sova! Gunatt!










 


Sol

 
Persol-Solglasögon! Som Bond har i nya filmen! Så heta! Ska jag köpa snart!


Idag gjorde vi klart vårt Humarine-arbete! Skönt! Även om tiden vi jobbat med det kännts väldigt onödig!

Efter skolan gick jag, Emma x2 och Carro och köpte glass på konfekthörnan! Mumsigt, det var riktigt gott!
Får se va jag ska hitta på nu.. Ut i Solen i alla fall! I love it! - Ikväll är det sista Bygglov och Huse, får inte missas!

Japp, nu ska jag ut o njuta! Ha de fint!

Solig eftermiddag med Emma och Blogg-talk

Dagens eftermiddag spenderades med Emma. Vi hade riktigt trevligt trots att vi under säkert 40% av tiden satt tyste eller försökte fundera ut vad vi skulle göra. Jag drog med henne ut och vi gick en runda sen blev det våffla och latte på Tant Brun, Nej det blev ingen frukt! Döm mig inte! Eller jo, lite! :) Sen gick vi hem till Emma där slappade vi mest, o bråkade lite, haha! Vi är knäppast i stan!

Vad är det för slags vatten i ett vattenpass? -Rakvatten!


 

Haha, såå bäst!


Jag måste börja fota mera, min kamera har legat oanvänd alldeles för länge. Nu måste jag börja dokumentera mitt liv med bilder. jag känner att jag borde och jag ska! Det får bli en del av bloggen. På tal om blogg. Bloggen har blivit en drog, kan inte vara utan den. Stup i kvarten kollar jag den eller kollar upp andras! Det är så roligt!! Har även putsat lite på designen idag. det är inte riktigt färdigt men får duga såhär så länge!


Party Party på Söndag, ska bli roligt! Pilot-Sanna kommer hem och det måste firas!



Nu ska jag nog gå och sussa! Eller rättare sagt, läsa min otroligt ointressanta engelskabok, but that's life!
Ciao!


2 fina saker från Lacoste


Hemma hos moster Emma! :D

Nu är vi klara med vårt lilla Humarine-Projekt! Hihi, dock ska vi översätta det till engelska imorrn :/. Inte så kul, men de går väl snabbt förhoppningsvis.

Nu sitter jag hemma hos Emma, hon va tvungen att dusha för att gå ut. Lilla gumman då! Men jag hoppas att jag får med mig henne ut så ja kan lufta av henne. Är såå sugen på glass, men icke bra för figuren! Kan köpa en frukt istället! :D Hihi.

Nu är nog den lilla ungen klar hoppas jag!
See ya later

Månda morron..

Vi ska nu försöka vara seriösa med vårt lilla arbete om Skärgårdsföreningen. Bådar inte så gott, men som sagt vi ska försöka. Nu kör vi, Magnus & Sanna!

Flumm för hela slanten!

Nu kommer den (sena) uppdateringen av Carros date; Den gick bra! Min lilla flicka klarade det! Hihi, jan var dock inget pojkvänsmaterial för henne! Men så, nu har hon gjort det, och jag är stolt över henne! :D

Igårkväll hade jag, carro och emma myskväll! Kollade på Let's Dance. jag tycker att det var fel att Erika åkte ut. Jag tycker faktiskt att Tobbe skulle åkt. Martin och Erika är de som har utvecklats mest! men så är det, tur att lasse inte är med längre iaf!

Jag måste bara tillägga att Emma fick värsta rycket igår, efter att ha varit trött hela kvällen kom hon igång ordentligt. vi höll typ på med nåt rollspel hela kvällen. (och inte den typen av rollspel ;)) Nej, Emma fick karaktären av en Rysk/Italiensk Human-trafficing-boss. Jag var hennes bror Sergei, en efterbliven kille. Vi hade samma mamma, från Ryssland. Men inte samma pappor, för våra båda pappor hade vart ihop (de var italienare). och dey var de som hade gjort oss hahaha. Carro var vår senaste Hora, och hon skulle skickas till Estland. Alla dumma människor skickades till estland. Till och med Gud. Det var tydligen Allah som var Emmas gud (emmas rollfigur hette carmen btw). Vi gillade inte danskar, Tvi! Och såhär höll vi på i två timmar typ. Jag förstår inte vad Emma fick allt ifrån. Jag förväntar mig verkligen inte att nån ska fatta något av detta, men jävligt kul hade vi, ujujuj!

Jag hade värsta konstiga drömmen också. Det hela utspelade sig på tredje våningen på Nyströmska. jag och nån mer vaktade ett såndär stånd med olika lösgodis-sorter. Och där kom trey (Charlottes första man i Sex and the City) och han skulle ta godiset för oss. Men vi försvarade oss, med sprättor, sånna där ni vet man använder för att sprätta upp trådar i syslöjden. men han fick tag i lite godis och började kaste bort det, och jag var tvungen att samla in det igen. Fy fan är det nån som bryr sig egentligen om dethär, jag tror inte det. Jag är nog världens dummaste människa. jag slutar göra bort mig här och nu!

Carros stora Date!!

Nu har jag lämnat Carro på stan på hennes första date ever! OMG I'm so exited!! Jag ska ringa om några minuter och berätta att "något hemskt har hänt". Haha, hoppas han inte genomskådar det! :) Ja är så glad för henne. Detta är en stor dag! Det är bara ett krux, han va inte såå snyg asså, Carro såg lite rädd ut. men ja ska gå o ringa nu!! Uppdatering kommer!!


Vattendag & Seg-buss-drag

Idag besökte Sp05A (och b) Stockholm på internationella vattendagen. Ingen rolig historia direkt..

- Första stopp, Stockholms Universitet med blandade föreläsningar om vatten, drog ut på tiden..
- Luncha på en timme i Stockholm = Stressigt som attan! Vi slängde i oss maten. Och idag slog hon alla rekord! En halvtimme för at dricka upp en liten mjölk och äta en hamburgare (Hon åt förresten inte upp den, bara halva typ), vi fick praktiskt taget dra henne ifrån McDonalds. Fantasifullt va? McDonalds av alla ställen, men men så är det!
- Akvaria var sista stället vi var på, som Kolmårdens Tropiqarium ungefär fast en tredjedel så stort, inte så kul det heller asså..

Känns som hela dagen var sådär halvnädvändig, men ändå skönt att göra nåt annat!

Idag kom de tillbaka, jobbiga känslor. Flashback till tider jag försöker glömma. Måste bryta mönstret!

Imorrn är det en stor dag för Carro, Good luck Honey!

Dä va allt hörni!


A day off and Coffee

Nej, det blev inte så mycket gjort idag heller. Jag smittades av några klasskamrater att skippa skolan idag! Välbehövligt, eller nåt men väldigt skönt i alla fall. Så har slappat idag, mycket skönt!! :)Lilla hade glömt nycklarna hemma så hon var här en timme typ, vi satt på mitt rum och snackade lite. Alltid trevligt! Vi hade en del att prata om, det var kul! Nu får ja fixa i ordning mig lite. Ikväll ska ja o sova hos , så ja jag ska dit snart! Hoppas bara att pappa kan spela in Koloniområdet Iris till mig, det får man inte missa för allt i världen. Pensioprogram är det, men jäkligt bra måste jag säga! Nu kom pappa hem, verkar som han har handlat så de får nog bli att äta här, måste ringa Emma!Imorrn bär det av till huvudstaden! Ska bli kul, hoppas jag, bara vi löser det lilla problemet med bussen!Nu ska jag , ha de så !(Bra rim va?)

Kick-off och Mat-trubbel

Idag var det Kick-off för vårt lilla Humarine-projekt. Världens mest onödiga föreställning ever. En liten tant som stod och pratade om skärgården och all dess prakt. Om vi inte visste vad alla växter heter i skärgården innan så vet vi nu! Alltid lär man sig något! Men lite söt var hon ändå! :) Sedan skulle jag och Sanna börja jobba = vi kollade på modesidor! ^^ Sånna e vi! Jag tror dte ligger en förbannelse över vår grupp, en sitter i rullstol o en hoppar på kryckor. Men Magnus me kryckorna kommer nog imorrn! :) Vi får va lite mer seriösa då!

O i matsalen blev det högljutt som alltid! ^^ Haha

Efter skolan tog jag, carro o emma vår vanliga fika hemma hos emma (Jag bjöd på kaffebröd :p) O sen skulle vi gå och äta, så pinsamma, först gick vi till Vi&Ni, men där ville inte jag äta, efter gick vi till kockens men de va inte heller bra. Sen gick vi och satte oss på Ronjas, vi fick tillomed menyer, men där va så otrevligt så vi gick, efter gick vi till Ica. vi tänkte att vi kunde laga till nått gott istället, men vi kunde inte komma överens så det slutade med att alla åt hemm! Haha, vi e så knäppa!

House var bra idag!!


Seg Söndag

Vilken seg dag det har varit idag! Jag har inte gjort nånting. Var iof hurtig o gick en sväng imorse. Har skrivit lite svenska, men det gick inget bra. Ja e inte på skrivhumör idag! Inte på humör för nåt skolarbete. Skolan suger faktiskt riktigt hårt nu! Alla verkar släpa sig dit för att de verkligen måste, det enda som håller oss uppe är alla härliga människor där som är i samma sits som en själv! Men vi ska klara det!!

Jaa, jag ska..

Nu får vi se vad jag ska hitta på! Kanske lägga mig o läsa lite i min fabulösa King-tidning! :D
De va allt.
Över and ut

The Ark and other stuff

Grooves I like to make'em
Grooves I like to shake'em

Jaha  så var vinnaren av Svenska Melodifestivalen 2007 korad, eller snarare kungarna! Måste faktiskt säga att de ägde fett!! Det kommer nog gå bra för dem och oss, Sverige i ESC. Gud vad skönt att få va nationalistisk ibland! :p

Mamma ligger i soffan och är sjuk! Den kära influensan har gjort ett besök, hoppas att jag skonas! (peppar peppar)

Är jag immun mot totala chocker? Jag borde vara helt upprymd av alla tankar över detta! Men fan ja känner ingenting! Även om bilden inte stämmer så har jag accepterat, eller har jag? Jag måste nog se det på riktigt för att förstå att det inte är en konstig dröm jag drömmer.

AA borde piskas,  Stå på dig Patricja!!

Jag har hittat fina saker jag vill ha, vill ha min lön så ja kan ut o shoppa!!!! :D

Inköp för mars/april ska bli:

* Vårskor
* Vårjacka
* Solglasögon

Det var allt för denna gång!
Ciao!!!!