Gå tillbaka!

phantom-canyon-road20.jpg


Jag måste gör mer utav mina dagar! Jag hatar att vara understimulerad vilket jag är nu! Jag är rastlös och känner bara för att göra saker! Typ frustrerad! Jag skulle ju kunna lägga mer tid på plugg men det stimulerar ju inte direkt på det sättet. Dessutom tog jag en liten paus nu innan Examinationsuppgiften presenteras! Nästa vecka kommer bara att bestå av plugg egentligen! Så nu råder lugnet före stormen!

Så idag oppopnerade jag och gruppen på en uppsats inför imorgon! Det gick bra, dock var vi nog väl elaka för när jag kom hem och skulle renskriva på datan (såklart fick jag göra det, även om vi lottade) så kunde ja inte stå för det vi sagt så nu är opponeringen betydligt snällare! :) Efteråt tog jag en fika med Sofia på Wayne's och pratade om allt möjligt! Vi pratade bland annat om religion, och gosh säger jag bara, hon och jag lever verkligen i två helt skilda världar! Men alltid intressant att diskutera! :) Efter gick jag hem och ja jag har väl inte gjort nåt direkt, utom att laga mat, plugga och glott på tv!

Jag anar att frustrationen beror på en sak, en jobbig sak som jag bara måste banka ur huvudet! Fan asså, jag måste vända och gå tillbaka från en väldigt farlig stig jag gett mig in på! Det är uppförsbacke tillbaka bara, men jag ska upp tillbaka! Annars kan det bli en vääääldigt jobbig väg tillbaka sen...

Imorgon står seminarium på schemat!
Dags att gå och lägga sig och läsa bok! 
Puss puss

Kommentarer
Postat av: sanna

Ja, det var ett super bra initiativ JockieBockie:) Hoppas att något är lika initiativrik gällande en klassfest!? :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback