Min Lördag:

Avdärd mot Linköping med Emma med en Kaffe Au Lait i handen o Emmas musik i öronen. Jag älskar att åka  tåg! Det är så härligt!
Möte med
Carro i Linköping. Vi gick till badhuset. Där hade vi riktigt trevligt! För första gången kunde jag känna mig helt bekväm och nöjd med mig själv på ett badhus - har aldrig hänt tidigare. På badhuset åkte vi rushkana. Vi åkte all tre i båtarna =ashög fart! Såå kul! I slutet av banan flög jag upp på trappe, haha! Vi simmade också runt som man alltid gör. Men det härligaste är att bada ångbastu, jag fullkomligt älskar det! Bubbelpoopel är inte heller fel.
Pinsamma händelser i omklädningsrummet blev det. När jag ska gå och låsa upp mitt skåp fastnar den dumma nyckeln = Jag kan inte få upp skåpet och inte ut nyckeln. Brevid mig stod en kille som skrattade, grr. Det var bara att hämta badvakten och när vi kommer till mitt skåp ska jag visa att det inte funkar så vrider jag bara på nyckeln åt andra hållet och skåpet öppnar sig. Ush jag skulle gjort vad somhelt för att ha sluppt hans min. Sen går jag och dushar och torkar mig och när jag kommer fram till skåpet upptäcker jag att nyckeln är borta. O ja höll på att smälla av, Inte igen! Jag börjar leta som en tok, kollar överallt femtielva gånger, och en del tittar på en som om man tjuvkollar på dem. Precis när jag är på väg att ge upp och gå till badvakten hör jag något skramla i fickan på badbyxorna - där låg dem! I love myself!
Tågfärd mot Carros föräldras hus i Mantorp blir det sen. Där får vi se deras nybyggda hus. Det var fint! Och där fanns också massa jobbiga och (ursäkta carro) dumma hundar. Jag ska äldrig äga en hund i hela mitt liv! Där fanns också Carros lilla snälla bror som mobbade mig hela tiden. Han har inte all pommes frittes på tallriken han inte. Vi käkade där också och spelade tv-spel, o pratade som vanligt o så. Sen var det dags att åka hem igen! Hem till mitt vackra Norrköping! Norrköping är såå mycket finare än Linköping! Så är det bara

God Natt o Hej Svejs! Trendmässa imorrn! :D

Kommentarer
Postat av: patricja

det låter som att du haft en jätte bra helg. Är du klar med svenska texterna?

Postat av: maria

låter som en kul helg=)

2007-04-22 @ 20:36:33
URL: http://amarialarsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback