jag är då inte rädd!



Anna Skipper


Anna Skipper - Vilken häftig människa! Även om hon är pedant och aningen bitchig älskar jag henne. Jag fattar inte varför alla är rädda för henne! Jag skulle verkligen älska att få spendera tid med henne och lära mig massa saker! Tänk att få sån experthjälp, både med kost och träning! Gud, vad härligt! Go Anna säger jag bara!
Kul att Du är vad du äter har börjat igen! =)

Ciao

Dagens Babe

image304

Ben Feldman

Han är med i A perfect man! Och är han inte snygg!?
Jag och Emma satt och dreglade när vi såg filmen!

Nam nam!!

Kedje-blogginlägg!? OMG!

Jag har blivit utmanad!

Nu har jag blivit utmanad av 
Bella och ska berätta 7 sanningar om mig själv.

1) Jag tycker att det är sjukt gott att blanda ost och kavjar på mackan.. mmm!
2) När jag är ute känns det som folk glor på mig, men det är ju bara för att jag glor om de glor, alltså är det jag som glor och då glor de tillbaka, och då tror jag att de glor!
3) Jag anser att latte-mammor borde förbjudas! Deras barnvagnar tar upp halva placet, barnen skriker/gapar eller slänger med saker och stör mig och andra gäster och ibland får mammorna för sig att amma mitt där inne. Så när man ska ta en bit av sin macka får man syn på ett hängande bröst som ploppar ur bh:n! Aptitligt!! NOT! Nej, gå ut och gå med er och bränn bort gravid-kilona, då får ni mer motion och barnen får frisk luft och kan kanske få syn på lite roliga saker.. Ta med er kaffe om ni är sugna!!!
4) Jag älskar att gå i jeans. Till skillnad från många andra tycker jag att jeans funkar som både fest-, vardags- och slappbyxor! Det första många av mina vänner gör när de kommer hem är att dra av sig jeansen och hoppa i mjukisbyxorna! Varför undrar jag..
5) Jag är expert på att total-ändra mig, om vadsomhelst egentligen! Ena sekunden är jag jättesugen på att göra nåt, sekunden efter har jag ångrat mig totalt! Detta kan skapa en viss irration.. I'm sorry! =)
6) Jag tycker att vader är sjukt sexigt!
7) Ja! Jag har en gång dragit bort en myggas vingar, jag erkänner! Men ni ska veta vilket myggbett jag fick av den! Jaja, bara att vänta på att bli psykopat! :P

Jag utmanar:
Sanna, Matilda, Patricja, Anna, Sandra, Tobias och Fredrik!

  • Länka till den som utmanat dig.
  • Berätta sju sanningar om dig själv.
  • Utmana sju personer.
  • Lämna ett meddelande till dem du utmanar.

  • underbar

    image303


    Han är ju bara fööör underbar, både i Fab 5 och som skådis i A perfect man! =)

    ska bli skönt när PA100 är över!!!!

    Är nu hemma från skolan och väldigt seg efter en dag med PA100. Har druckit för lite och suttit vid datorn för mycket = trötthet! Får pigga upp mig lite och ta mig ut och gå en sväng kanske! Måste få frisk luft!

    Jag har Photoshop-abstinens! Helt sjukt! Det går ju inte att göra några roliga blogginlägg och inte kan jag trixa med bilderna jag har heller! Jaja, i övermorgon är problemet löst! Då ska jag ta med programmet och installera det igen!

    Nu ska jag leta upp en bild på "Dagens Babe" och "Dagens Rolemodel"!
    Snart ska jag ringa kusin och höra om hon vill med ut!

    Adios todos!

    Dagens

    Dagens humör: Bra!
    Dagens mående: Bra, det också!
    Dagens borde: Vara duktig nu när vi gör PA100  
    Dagens frisyr:  Samma som igår
    Dagens klädsel:  Mörkblå piké, jeans, svarta skor
    Dagens planer: Göra en hel del på projektet och åka till stan och träna 
    Dagens materiella vill ha: (Om det räknas som materiellt) Chips!!!!
    Dagens längtan: Ikväll då det är färdigpluggat- och tränat! 
    Dagens fundering: Om man borde sätta fart kanske.. 
    Dagens beroende: Just nu skulle jag bli chipsberoende!
    Dagens tråkigaste: PA100
    Dagens tidning: Aftonbladet 
    Dagens låt: Breakaway - Kelly Clarckson

    Sugen på nåt nytt!

    image302

    Jag lääääängtar till Juni!

    image473

    Vill se filmen nu!
    Men Carro, i Juni sitter du och jag där med en Cosmo i handen och njuter! ;)

    Dagens

    Dagens humör: Småseg och icke-pluggsugen!
    Dagens mående: Bra, inget att klaga på egentligen
    Dagens borde: Öva på religionsredovisningen
    Dagens frisyr: Den vanliga (halvnya), snedlugg typ..
    Dagens klädsel: Skjorta med Grå/Vita ränder, jeans och svarta skor
    Dagens planer: Lite mer plugg och sedan hem till far och packa grejor 
    Dagens materiella vill ha: Väskan jag hittade på MQ - Födelsedagspresent?
    Dagens längtan: Till helgen...
    Dagens fundering: Hur många dagar är dte kvar till helgen? :p
    Dagens beroende: Inget idag faktiskt..
    Dagens tråkigaste: Religionsredovisning
    Dagens tidning: NT lästa jag imorse..
    Dagens låt: Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart

    Filmtajm igen!

    image301

    Chuck and Larry

    Kuul film! Låg och småfnissade mig igenom den! ^^

    Dagens I-landsproblem

    image300
    Ny-installation

    Ja, mi  kära lilla dator har nu blivit uppgraderad med Windowa Vista - Som jag faktiskt inte är så imponerad av! Saknar redan XP. När det häller sånna här saker är jag väldigt konservativ i början, dessutom svärtas situationen av att virusen vi tidigare hade antagligen ligger inbakade med musiken på iPoden, så jag är nu förbjuden att lägga in musiken i datorn igen! :/ Och det är ju bara 600 låtar så det fixar sig ju... NOT! Och så hade jag lagt över fel bildmapp som skulle sparas så bilderna är borta! Jihooo! Det enda som är positivt är väl att det känns lite modernare och mer flashigt...

    Jag gillar nästan inte datorn längre! Den känns så främmande!
    Mamma får nog behålla denhär så tar jag Pappas sen! *Fnys ...... Eller så måste jag helt eneklt bara vänja mig!?


    En film i min smak!

    image299

    Underbar och älskad av alla

    En jättebrafilm från boken med samma namn. Jag totalt ääälskar Martina Haag! Så härligt tragisk och rolig och underbar! Jag blev nästan kär i henne!

    Nu går ni och hyr den direkt!

    alla som inte dansar är våldtäktsmän



    Maskinen - Alla som inte dansar

    Igår kväll gick jag, Emma och Elin ut. Vi hade riktigt kul! Först blev det lite förparty på Världens Bar - Världens skönaste ställe! =) Öl, jäiger (hur stavas det) och en sur drink blev det där! Smaskens! Men jag är verkligen glömsk! Jag köpte en öl, sen gick Emma och jag ut och rökte, då blev vi dricka sugna och beställde varsin öl och Jäiger och när jag kommer fram till bordet får jag se på ölen jag hade glömt. Alla tre uppmärksammade detta exakt samma sekund, sen blev det asflabb i en minut :p! Minnet är bra men kort!

    Efter Världens blev det Palace för första gången! Riktigt nice place! Så bra musik, ett skitbra liveband men en het basist, skönt folk, en het bartender och en fräsch lokal! Dit ska jag gå tillbaka, hade roligare där än jag haft på länge! Skoj!´

    Ciao!

    italien & en lång dag


    image298


    Till att börja med vill jag stoltsera med något så oviktigt och ointressant, men igår tog jag mig i kragen och gick och tränade, det ni!

    Men nu till den stora grejen. Jag SKA följa med till Rimini, Italien! Tjohoooooo! Det lönar sig att bråka lite och kämpa och visa vad man tycker, fast vissa tycker att man skulle kommit över det! Men nu får jag åka! :) Känns mycket bra och roligt. Det kommer bli roliga och intressanta dagar i Italien! Nu längtar jag och sitter och lysnar på Laura Pausini för att få in Italien-känslan! =)

    Idag har jag haft en låång dag. Kom inte hem förrän halv nio. Först skola, sedan promenad till och uppför Ramunderberget med Helena och Elin, sedan tillbaka till skolan, efter det hade jag sällskap med Bella hem till pappsen där vi va i typ en timme och hade riktigt mysigt och tog massa "snygga" bilder på oss, sen gick jag med Elin ner till "stan" och klippte mig, efter det gick jag till skolan för att medverka på Öppet Hus och berätta om samhällsprogrammet sen fick jag ääntligen åka hem och har nu ätit Rotmos (en underskattad, men fantastiskt god rätt!) och kollat på Sex and the City.

    Nu blir det ännu ett avsnitt och en kopp te!
    Sen blir det sängdags, jag är jättetrött!

    Mycket fin låt!



    Sonja Aldén - Till En Ängel
    Fin va?

    Begarvning eller dop?

    please, take me away

    Jag är skoltrött, förbannat skoltrött! orkar inte analysera samhället mera, är trött på att söka fakta och ta reda på massa saker. Jag vill göra nåt mer praktiskt som jag vet att jag kan släppa till hundra procent när jag kommer hem! Men, dte är inte lång tid kvar, jag försöker intala mig det för att vrida ur den sista inspirationen jag har kvar. Och jag känner att jag måste vrida ganska hårt!

    Idag har jag varit nyttig, fram till kvällen, då blev det Supermeny på Sibylla och fika hemma hos farbror och faster. Massa sötsaker, imorgon blir det fasta! ^^

    Nu tror jag att jag ska göra mig redo för sängen!
    Imorgon väntar ännu en dag med skola! GUÄHH!

    värme, grönska, sol, blomster, glass, bad, fågelkvitter och tunna kläder - det låter lockande!

    image297

    Sommarkväll i skogen uppe vid Petersburg!

    Äntligen, äntligen idag

    Idag är en stor dag! Idag har jag varit på min första riktiga dejt! ^^ Äntligen säger jag bara! Nu har jag debuterat haha! Jag var ganska nervös innan, vädret stämde faktiskt väldigt överns med mitt humör. Det blåste mycket = nervositet men solen sken = glädje och förhoppning!

    Han jag träffade var mycket trevlig och mysig! Vi tog en fika på Skafferiet och satt och pratade lite allmänt som man gör första gången. Är inte helt säker på att det klickade mycket för honom, men det får jag ta reda på. Vi har nog inte riktigt samma humor, hans är nog lite snällare! ^^ = Emma - Stay away! :p Vi kan ju inte skrämma livet ur honom! Haha!

    Vi ska iaf träffas igen, vilket bestämdes över sms efteråt så det var inget naturligt "Ska vi träffas igen?", men jag ska inte haka upp mig på det utan hoppas att det blir trevligt nästa gång!

    Idag tog jag fram tandpetaren och spräckte bubblan!

    bilder med nya kameran...

    image296

    I'm gonna get some

    Idag blev jag, Carro och Emma klara med konsumentundersökningen till vårt PA100. Ni vet, vi var sånna där irriterande människor som ställde jobbiga frågor när du precis handlat klart, stod där med dina tunga kassar och frågade om du ville svara på våra trixiga frågor! Många "Nej!" och "Jag har tyvärr inte tid" fick vi, men vi fick alla våra enkäter besvarade, 100 st! Bra jobbat flickor, och mig själv! Nu ska vi bara föra in alla resultat i datorn! Yey!

    Förövrigt så verkar alla lärare ha drabbats av "Nu-ger-vi-våra-elever-egna-fördjupningsarbeten-sjukan"! = Man måste ta reda på alla fakta själv och allt ska typ redovisas vecka 6 eller 7! Ush, men jag känner mig skoltrött nu alltså! Har ingen ork att sitta och leta fakta om saker. Längtar nästan efter genomgångar och sen ett prov :P
    Jaja, det är inte långt kvar, sen börjar livet...

    Jag ska börja blogga lite mer aktivt Tuss lilla, får väl börja med Dagens Babe igen kanske! ^^

    Nu blir det en kopp te!
    Senare ska jag kolla klart på andra avsnittet av Desperate Housewifes
    Imorgon blir det sovmorgon! Danke!
    Imorgon lite senare ska jag, Sannie och Matilda bjuda klassen på fika! ^^
    Imorgon ännu lite senare ska jag jobba!

    vi ska nog komma bra överens

    Söndagseftermiddag, januari 2008. Jag sitter här framför datorn efter en skapligt aktiv dag. Jag har städat, handlat mat och gått en sväng. Jag hoppas att det räcker för att dagen ska kunna kallas aktiv! Det är nu ganska kyligt i lägenheten så funderar på att dricka (ännu) en kopp te. Solen har visat sig idag och jag har sett en riktig blå himmel. Jag måste säga att det kändes lite ovant efter att ha varit inbäddad i moln de senaste månaderna. Norrköping hade totalt sju timmar sol under hela december, fattar ni, bara sju timmar!? Inte konstigt att humöret inte alltid varit på topp. Men idag visade solen sig och jag gick en promenad och lät den lysa mig i ansiktet. Kändes riktigt skönt. Nya kameran fick också följa med. Förut kände jag mig inte så nöjd med mitt köp, men nu börjar jag upptäcka den lilla manickens kapacitet så det blir bara roligare och roligare! Vi ska nog komma bra överens, kameran och jag.  Vill bara ut och fota mera!!

    Nu får det nog bli ett Sex and the City-avsnitt
    Senare blir det matlagning, fläskfilé och grönsaker i ugnen!
    Ikväll är jag sugen på att se en film, gå till jobbet och hyra!?
    Imrgon är det skola igen = massor av projekt att starta upp, känns sådär..

    Cinema Time

    image294

    Igår var jag, Emma och Carro på bio och såg Arn! Jag tycker att filmen var riktigt bra! Den var väldigt vackert filmad! Många tyker att den är för seg, men det tycker verkligen inte jag. Visst, det var inte så mycket action men det behövdes inte! Vi föreställer oss hela tiden att det är så mycket action, men så är det inte och speciellt inte under denna tid. Visst, den var rå och blodig, men inte action-aktig som vi tänker oss action. Jag gillade känslan av medeltid i Sverige filmen lyckades förmedla! Det är inget vi är så vana vid att se!

    Gå och se den och så får vi se vad du tycker!
    jag ger den 4/5!
    Ciao

    Det blev så gott! ^^

    image293

    life is a mystery, and noone knows what to come

    Shit, redan sista dagen av detta jullov! Och jag tror att detta varit det skönaste någonsin! Nästan inte en tanke på skolan, har släppt den ordentligt och bara vilat ut mig! Känns riktigt bra! Men snälla, vi kan väl få en vecka till? Det vore så snällt! :D Men det är bara att inse att imorgon börjar vardagen igen och vi har en termin med arbete framför oss. Men jag ska försöka lyda allas råd och verkligen njuta av tiden jag har kvar på denna härliga skola i min underbara klass! Det är verkligen inte långt kvar nu alltså.. Känns stort och läskigt!

    Glädjen i skolan kommer ibörjan förstöras av projektarbetet, vi kommer behöva jobba som dårar nu de första veckorna för att få ihop projektet. Så går det när man segar under vårterminen! Gud vad skönt det blir när vi slipper den där skiten! Det har verkligen varit det tråkigaste jag gjort!!
     
    Somsagt, idag är sista lovdagen. Nu ska jag nog svabba av golven och sen gå ut och ta lite frisk luft och ikväll blir det nog bio med fab3!

    Auf Wiedersen! (Stavade jag rätt??)

    in the middle of fucking nowere

    Typ i alla fall! :P
    Jag befinner mig nu i Mantorp.. eller ja, en bit utanför. Jag har haft en dag med Emma och Carro i Linköping, där vi bland annat käkade på Subway, riktigt coolt ställe. Amerikanska mackor.. jum jum! Sen bar det av till Mantorp och här är vi nu hemma hos Carros föräldrar!

    Nu blir det nog tv-spelsturnering!
    Imorgon SKA jag köpa kameran!
    Ciao

    att göra 2008:

    image292

    två dagar in på 2008

    Känns det inte konstigt? Det är inte 2007 längre! Helt plötsligt är det nu ett nytt år, ett år som kommer innebära stora förändringar för mig och för vännerna omkring mig. Hur ser jag då på denna förändring? Svaret blir med blandade känslor. På något sätt ser jag ju fram emot att kasta mig in i livet. Men faktum är att skolans skyddande väggar känns lite vemodiga att lämna. Även om jag antagligen kommer fortsätta plugga kommer ändå allt ansvar ligga på mig. Det kommer inte längre finnas något att falla tillbaka på och när jag inser det till fullo kommer jag antagligen bli lite rädd, men det löser sig ju ändå alltid och man kommer utvecklas som människa.

    Vi måste börja välja nu vad vi ska göra! Ska vi läsa vidare, jobba, se världen, åka som volontärer, slappa, ge oss in i något utan planer och se vad livet har att erbjuda!? Mitt problem att jag än så länge inte vet vad jag vill. Jag skulle kunna göra allt av det jag nämde innan. Jag måste ta tag i det och leta i mig själv vad jag verkligen vill! Det är inte lätt!

    För att återvända till nuet har jag varit lite nedstämd de senaste dagarna. Småsaker som jag förstorat har kännts jobbiga! Jag måste bli av med denna känsla för det är inte jag och jag trivs inte med den. Bort, bort, bort..
    Nyårsaftonen blev riktigt lyckad faktiskt, den firades i min fars lägenhet. Vi lagade mat, drack, skrattade, pratade, sjöng och ringde in det nya året i varandras sällskap! Bilder kommer! Jag älskar verkligen mina underbara vänner! När jag tänker på er dämpas känslan av ensamhet som jag skrev om igår.

    Idag är det den andra januari 2008, idag har jag tagit det lugnt och pulat lite här hemma. När mamma kommer hem ska jag inhandla kameran jag så länge velat ha, hoppas att den har kommit!
    Imorgon blir det Östgötaslätten för hela slanten med Carro och Emma! Ska bli kul!

    Nu ska jag leta upp nåt recept som inkluderar räkor!
    Ciao

    i'm lonley

    Fan va bra det går för mig alltså! NOT!
    Det är egentligen synd att prata om kort överhuvudtaget men de små pappersbitar jag ändå har/hade brinner upp!
    Jag ska som sagt inte prata om några kort, för jag har inga, inte ens det. Det kanske bara är futtiga pappersfibrer som brinner! Men än så länge har dessa fibrer varit min verklighet!
    Fan, nu kanske jag gör en stor grej av det, men ändå! Det går inte bra, det gör det verkligen inte!
    Jag är ensam, trots helt underbara fantastiska vänner är jag ensam.
    Ensam på natten, ensam i sängen, ensam på morgonen, ensam efter skolan, ensam framför tv:n, ensam i tanken!
    Inga sms, inga samtal, inga komplimanger, inga vackra ord!
    Bara en påtaglig ensamhet som tar knäcken på en!
    Vad beror ensamheten på? Min feghet, på mig eller på andra? Jag gissar på de två första!

    i'm not alone



    Det finns fler av oss! Yey!!
    Är han inte för söt? ^^