Den sista dagen

Nu är det den sista dagen på ett lov som flög förbi i jetfart. Det känns som jag nyss gick på lov men som sagt är jag på de sista timmarna av det.  Tiden går fort, man säger det ofta, men den går fort.  jag känner att jag inte hinner med..

De levande har inga mediciner för de döda

Helgen var bra måste jag ändå säga. Party party i fredags.. Blandade känslor och intryck. Blev inte så roligt som ja hade tänkt mig, men wtf! Mina kära homies va ju där, men lilla bella försvann, jag ska nog ringa och fråga ut henne tror jag!

Melodifestivalen var helt okej ändå igår. Sarah gick till globen! Hon var bäst, så bra låt och så mäktig underbar röst, skulle gärna skicka henne till Helsingfors! Men tror ändå att det kommer gå bättre The Ark, och det vore ju kul om vi vann hela grejjen!!

jag vill shoppa, men det blev mycket pengar på partyt... ångest ^^

jaja, nu ska vi se om ja kan plugga lite mera, har ju lite att göra om man säger så...

En kram

Jaa jag ändrade lite design, tyckte den andra va så tråkig o seriös! Denna va finare! Jag måste lägga till en bild på mig också, sen skulle ja vilj göra designen mer personlig, får se om man kan fråga nån med mer utvecklade datakunskaper! :D

Idag har jag haft en underbardag med söta Emma. Vi fikade o myspratade, sen kolla vi massa roliga filmer på youtube. Idag hade jag o mamma bestämt att vi skulle se på bio så hon hängde med på den. Vi såg Se upp för dårarna. Riktigt mysig må bra film, mer sånna krävs i vintermörkret. Det blev även ett Cityakutenavsnitt, Emma hängde på där också. Och tack Emma, Tack!! Din kram betydde så mycket!
I love you!

Nu ska det nog bli ett Sex and the City-avsnitt, måste ju se klart säsong 2! Tack bella, de va fan den bästa present ja fått!

Längtar till Fredag!

Bebisskor a la Gucci

Är detta inte det sötaste du nånsin sett?

Trött & Partyabstinens

Sitter halvdöd, utarbetad nästan! Det blir intensivt tre dagar i rad.
När man arbetar missar man saker, roliga saker som man vill va med om!

Jag har abstinens, måste parta snart annars dör jag!!!!!

Kvällen ska tillbringas framför tv:n, chipsen får bli mitt party...

Sex and the city

Sex and the city

Botemedlet för allt..

Såhär i början av lovet..

Nu ska man alltså vara ledig ett tag, ska bli så skönt! Måste dock jobba lite denna helg först så man får in lite cash! Idag ska jag och mor min gå till mammas kompis o käka lite lunch. Sen på eftermiddagen ska ja gå till jobbet, så lagom roligt...

Planer för lovet:

* Party Party
* IKEA
* Shoppa med Carro
* Melodifestivalkväll

Jag har allvarlig shopping-abstinens! behöver botemedel nu!! :)

Vackert, och passar in i bloggen eller?

Vackert, och passar in i bloggen eller?

Bloggis!

Jaa, som ni ser här nedan så syns en stor statoil-ikon! Grönt är skönt, ser ni längst upp! ja där ser ni mitt dilemma i mitt liv! Jag tvingas ständigt reflektera och ransaka mig själv över detta. Jag ifrågasätts ofta över att jag jobbar på statoil. Jag som är för miljöpartiet, minskad billism, anpassning till det ekologiska kretsloppet och så står jag och säljer bensin på statoil, jag vet dte är såå dåligt av mig! men jag tänker ändå att det inte är jag som köper bensinen. Ja, jag veta tt jag är med och distruberar företaget, men det får jag ta. Vi är uppväxta i ett ekonomiskt samhälle som kräver kapital, och det får jag från Statoil, kapital...

Kåtbocken, mamman och rebellen.. That's us....

Igår hade vi Bowling & Pizza-eftermiddag med klassen. Riktigt skoj. Gick asdåligt i början, mend et gick bättre senare. :D Och carro den jäveln, fy fan vilken lirare! 3 strike på rad! u go girl! Sen när musiken drog igång blev det också en hel del dans, bland annat av Magnus som hade fångat Ola Salo-dansen helt! så snyggt!

Nu ska jag ägna mig åt svenska...
 see ya

ta till vara på eller göra narr av?

te

Nu ska ja ha lite te!

Statoil

Statoil

En dag med arbete!

Jaa idag känns det som jag har jobbat hela dagen o det har jag nog också. men fan det var lugnt och det är inte bra, för är man lugnt ser man allt godis. o så tänker man; hmm, det vore gott. Så tar man en och tänker, det var gott, men ja ska bara ta den här o ingen mer. Så väntar man i typ 5 sekunder o sen kommer sockersuget som en jävla lastbil o kör över en. Asså här kan man inte snacka om karaktär. Ja typ blir helt galen o proppar i mig. Och här sitter jag nu o ångrar att jag tog den där jävla första biten. magen mår inte bra av godis de kan ja intyga! Så fan ja ska aldrig ta en första bit igen (trodde jag på det själv?)

Ikväll såg jag filmen Bilar, den va ganska rolig, moralisk och pedagogisk. perfekt att spendera 1,5 h på!

"What did Luigi tell you ey?"  Haha, roligt!

Imorgon är det en stor dag!  Ta da da da da ta ta taaaaaaa! (fanfar)
Jag blir 18 wohoooooo! eller nåt..
men det ska bli roligt, krogen here I come!

Så nu är det bara 1h o 40 min kvar! Kommer jag hålla mig vaken?

Ciao!

Kalas!

Första inlägget dårå!

Ja idag har vi haft lite kalas här hemma. Jag började dagen med att åka in till stan (från pappa) och köpa present till mamma, hade såå ingen inspiration! Men hittade några söta skålar, choklad och en presentpåse med diverse gott gott! jag älskar de där deperat-i-sista-minuten-presenterna, de gör livet så mycket enklare ibland! Efter inköpen gick jag hem och bakade morotskaka, mycket klet o kladd. Och som vanligt när jag är i köket så slår jag mig, tappar saker på golvet och är bara allmänt oorganiserad så köket såg väl ut som tredje världskriget efter bara 5 minuter eller något. Har ni tänkt på hur irriterande rivna morötter är? Hur mycket man än slänger dem, torkar bort dem, tar upp dem med plastgrunkan som e till för sånna saker så funkar de inte, man hittar ständigt nya!! Men kakan blev faktiskt riktigt god! ^^

Vi fick lite gäster sen, de närmaste i familjen. Vi hade mysigt, käkade bakad potatis och annat smått o gott. jag fick detta; Två vegetarian-kokböcker! :), pengar, en läkerol-klocka :) och flytta hemifrån grejjor! Tackar så mycket! Här ska lagas veggo-mat till tusen! In med bönor o linser!

Imorgon blir det till att arbeta, har ingen vidare lust, men jag får ju pengar, alltid bra!
Så nu ére gonatt som gäller!
Pusss