Seg stress & Jobb

Nu är jag nyss hemkommen från jobbet. Lyssnar på Peter Jöbacks nya skiva. Ska upp skapligt imorgon, börjar 10. Så jag får inte sitta här för länge.. Vad har då denna dag bjudit på?

Dagen började mycket slappt. Segade länge, åt frukost länge och kollade på Sex and the City. Sen visste jag ju att det var dags att städa rummet. Detta var mycket välbehövligt. Rensade ur två kilo damm, gamla papper, kläder och annat skräp som tog plats i garderoben. Så nu känns rummet mycket fräsht och rent. Dock fick jag stressa som en tok på slutet. Pappa kom nämligen mitt i städningen och tog en kaffe. Så sista timman sprang jag runt som en galning; röjde det sista, dushade och gav mig iväg till jobbet.

Hade en trevlig kväll på jobbet. Mycket folk och jag var aktiv och fyllde på här och där. Allt gick mycket bra! Dock kom en kvinna som sa att hon hade sett mig på stan. Hon hade ett mig lite överallt och sa att hon sett mig där med min flickvän. Asså HALLÅ! Bara för att en kille och en tjej går ihop behöver det inte betyda att de är ihop! Speciellt inte i mitt fall. Är tydligen relativt bra på att spela straight på stan.. jag kanske får böga till mig lite; mer Make up och mer uttrycksfulla kläder; Detta ska bli mitt mission! Skoj!

Nu är det dags att lägga sig.. skööönt!
Imorgon blir det jobb, eventuellt besök i kusins nya lägenhet, lite plugg och kanske något mer! Vi får se!

Buenas Noches

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback