Yay! & Why?

Yay! om Gay:

 

I senaste numret av KING visar de upp välklädda homosexuella män och berättar lite om dem, till dessa tillhör Yves Saint Laurent, Valentino Garavani och Sverker Åström. Det roligaste är ett ny beteckning för homosexuella killar jag inte hört förut: Akterseglare! Det låter ju både fint och har lite humor! Yay! för King!

 

Why? om Gay:

 

I dagens Aftonblad har de en Gay-special med en Pride-parlör och man kan kolla vilken sorts pride-typ man är. Dessa finns att välja mellan: 

♣ Hetro-Svensson

♣ Showaren

♣ Faghagen

♣ Gay-Svensson

♣ Tuffa Bruden &

♣ Schlagerbögen

 

Har vi inte kommit längre? Jag menar en pride-parlör med bland annat “komma ut”, jag menar alla vet väl för i helvete vad det är!? Denna special hade nog passat bättre för fem eller tio år sedan. Och det är “kul” att det enligt Aftonbladet endast finns 7 sorters gay-typer varav två är hetro-människor. 

Visst, det är positivt att HBTQ uppmärksammas och att Aftonbladet försöker men här tycker jag att de misslyckas. Detta är generaliserande, inaktuellt och ytligt! Det finns mer än det Aftonbladet förmedlar i sin special idag och det hoppas jag att alla förstår! Why? för Aftonbladet!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback