En ledig tisdag

Imorse gick jag upp som tänkt och duschade och gjorde mig iordning! Och sen ringde jag Matilda för att höra vilket tåg hon skulle ta, men hon hade precis vaknat så vi bestämde oss för att strunta i föreläsningen idag! Tror inte den var så viktig ärligt talat!

Istället har jag haft en mysdag med mamma, vi har gått på stan och jag shoppade för första gången på 3,5 månader, det ni! Det måste vara rekord för mig! Det blev lite nya kallingar, var i behov av det! Beställde också Photoshop Elements på DS Store, ÄNTLIGEN får jag mitt älskade Photoshop tillbaka! Gud vad jag har saknat det! 

Vi strosade runt lite och tittade på allt möjligt också! När vi var klara gick vi och fikade på Broadway för första gången! Jättemysigt ställe verkligen! Dit ska jag gå fler gånger, mysig inredning, trevlig kille med 50-talslook i kassan och god Latte och Love Cake (Kärleksmums)! Att sitta där och lyssna på 50-talsmusik och fika var supermys! 

Nu väntar middag och efter det kommer Emmorna på kvällskaffe! 

Såå skönt med en ledig dag! Det var jag i behov av, jag känner dock att nu har nog mamma smittat sig med sin förkylning! :/ Så fram med pappersnäsdukar, nässpray och C-vitamin!

Pussen o Kramen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback