I made the right choice!!

findus_glad.jpg


Idag stod seminarium och middag hos pappsen på schemat! Seminariet gick bra, vi såg en sekvens ur filmen "Freedom Writing" som jag bara mååste se resten av! Den verkar hur bra som helst! Får höra med Philip som hyrde den idag om resten var lika bra som snutten vi såg! När jag satt på seminariet fylldes jag av en varm och härlig känsla att jag verkligen valt rätt! Läraryrket känns nu helt plötsligt solklart! Väldigt skönt måste jag säga! Jag längtar efter att planera lektioner, möta elever, hjälpa människor att utvecklas, studera de ämnen jag är intresserad av så jag kan undervisa i dem! Nu känns allt super med utbildningen! Wohoo!

Jag måste ge beröm till vår klass och då speciellt killarna! Det märks att jag klivit in i en vuxnare värld där vissa fördomar inte längre finns! Jag känner att jag får vara den jag är, med alla! Killarna stöter inte bort mig eller behandlar mig annorlunda för att jag är gay! Det är underbart! Det var iof inget problem i förra klassen heller men det är ändå annorlunda nu! Superskönt! Jag kan liksom prata med killarna på ett naturligt och icke-krystat sätt, tidigare har jag väl inte haft några större problem med detta men nu kan jag prata eller sitta med killar utan att känna behovet att rusa till tjejerna direkt! Även om det såklart alltid känns mest naturligt och bäst att prata med tjejer.. Klassen som helhet är verkligen bra och det finns många härliga personer! :D

Nu ska jag krypa ner i sängen och ställa klockan tidigt för imorgon ska vi få en genomgång om informationssökning i LiU:s datasystem! Tror det kommer vara väldigt nyttigt. Cissi och jag ska också försöka hitta en vetenskaplig artikel till vår rapport! Vi ska vara där 08.00 = tidigt! Men efter två veckor av tidiga morgnar under praktiken i Finspång kanske jag vant mig!? Återstår att se.. Sen ska vi tillbaks till Norrköping och jobba med rapporten hemma hos mig!

Hoppas även på att hitta nån att hänga med imorgon kväll! Är ruskigt sugen på att gå och ta ett glas vin och snacka skit! Får se om nån är på!

Time for bed!
Natti

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback