"Men dom kan väl försöka se lite söta ut!?"*

Från igår kväll, men gick inte att publicera då:

Så gick denna onsdag utan särskilt mycket läsande för min del! Men struntar i det faktiskt! Jag får vara noga med att sätta upp tider nästa vecka för plugg och ta examinationen en bit i taget! Om jag bestämmer mig för att skriva en sida per dag typ (vilket är väldigt lite med 1,5 i radavstånd) så kommer det funka! Kommer då också hinna repetera kurslitteratur och få in den i texten, men det är inte lätt! Vi ska få med huvuddelen av litteraturen som består av åtta böcker, ca tjugo artiklar + läroplanerna! Suck.. inte lätt asså! Men jag vet ett sätt som nog kommer få det att fungera: jag går till biblioteket; där finns ingen tv som stör, ingen tillgång till internet om jag tar med mig datan, inget folk som stör (För på bibban är det väl tyst!?) - man har helt enkelt gått nånstans, det har blivit ett litet projekt och kan då se hemmet som en pluggfri zon - förhoppningsvis! Detta är min plan iaf och om jag gör som jag tänkt kommer det antagligen inte bli så betungande!

Nu ikväll tog jag en fika med favvo-kussen på Världens Bar, latte, muffins och en te blev det! :) Svullo... Aja, det var mysigt iaf! Alltid lika trevligt att träffa den bästa kusin som finns! Vi pratade mest om våra liv som vanligt, hennes och mitt liv är ganska lika! Det kan beskrivas som en rak linje! Inga dalar men heller inga berg! Det är bara okej hela tiden, aldrig extrem glädje - aldrig extrem sorg! Stabilt kan man väl sammanfatta det! Dock känner vi både att snart får denna linje gärna börja darra lite så det händer nåt!!

Nu ska jag läsa i min bok, snyft har redan läst halva och jag gillar verkligen den här! Men som tur är har hon skrivit en ny och jag väntar på att den kommer på pocket snart! :D

Sov gott allesammans!
Pussis o Kramis

*Favvo-kussens kommentar om estet-tjejer på krogen! ^

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback