Seriös & Ambitiös


                         

 

Idag har jag faktiskt varit ambitiös och duktig! Dock är det massor att göra för att jag inte börjar i tid! Ska försöka hinna ifatt nu och skärpa mig för jag märker hur mycket bättre jag känner mig när jag faktiskt läser de sidor jag ska och gör mina uppgifter! Jag håller på att byta ut fan-jag-måste-verkligen-göra-mer-känslan mot shit-vad-bra-det-känns-när-jag-faktiskt-gör-det-jag-ska-känslan! Idag har Olga Dysthes bok "Det flerstämmiga klassrummet" stått på schemat där hon jämför tre klasser och hur de använder "skriva-för-att-lära" som metod! Riktigt intressant faktiskt! Har själv fått lite tips både hur jag ska använda mig av det i mina studier och hur det kan användas när jag börjar jobba! Jag har också varit duktig och skrivit läslogg vilken ska avslutas nu när ja ska läsa klart de sista sidorna!

Jag har två kapitel att läsa ur Eva Hammar-Chiriacs bok "Handbok för grupparbete", men kommer faktiskt inte orka med det ikväll! Så jag ska gå upp tidigt imorgon innan seminariet och läsa då!

Jag fick en skön paus när Emma och Emma kom och tog en kopp kaffe! Alltid lika mysigt och vi har alltid lika kul!

Nu ska jag läsa klart, skriva läslogg, ta en dusch och sen gå och lägga mig! Jag har börjat lyssna på radio innan jag somnar! Det är underbart! Jag somnar fort! Jag lyssnar aktivt i kanske en halvtimme sen blir jag tröttare och tröttare, drar hörlurarna ur öronen och somnar bums! När jag lyssnar på radion finns det liksom inte plats för massa andra tankar som håller hjärnan igång utan den hjälper mig att stänga av! P1 ska det vara, eller P4 med Karlavagnen!

Godnatt allihopa!
PussKommentarer
Postat av: sanna

Haha, tack Jo! :D

Hur är livet på LiU annars då? Alldeles för länge sen vi sågs!

Kramkram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback